Ugens annonce

Ram bredt eller lige i hjertet af din målgruppe med dit budskab

Ugens Annonce er din kampagneplads på jobindex.dk i en uge, og du har to muligheder: Ugens Annonce på forsiden af jobindex.dk eller Ugens Annonce på et fagområde.

Ugens Annonce på forsiden af jobindex.dk er synlig for de mere end 800.000 ugentlige unikke brugere på jobindex.dk, og hvis du vælger Ugens Annonce på et fagområde, kan du ramme din udvalgte målgruppe. Ugens Annonce lander desuden direkte i kandidaternes indbakke, da den bliver sendt ud til de mere end 300.000 personer, der har oprettet en Jobindex Jobagent. Har du valgt Ugens Annonce inden for et bestemt fagområde, lander annoncen i indbakken hos de kandidater, som har tilmeldt sig det specifikke område.

Foto

Ugens Annonce kan indeholde animationer eller video, og den kan linke til en jobannonce, din Virksomhedsprofil eller til din virksomheds karriereside, hvis du f.eks. vil fortælle mere om din virksomhed som arbejdsplads.

Få Ugens Annonce designet af vores medieafdeling for kr. 1.000,– ekskl. moms.

Det får du:

  • Mulighed for at styrke opmærksomheden omkring dit budskab og trække trafik til dine andre kanaler
  • Eksklusivitet, da det kun er din annonce, der ligger på forsiden af jobindex.dk eller det valgte fagområde

DET SIGER KUNDERNE: ”Vi bruger Ugens Annonce for at få umiddelbar og levende eksponering over for kandidater på Jobindex. Det har givet godt blikfang, god mulighed for at skabe dynamisk annoncering via flashfiler og video og flere kandidater ind på vores jobunivers.” Trine Holm, Energinet.dk

I videoen herunder kan du se, hvordan din Ugens Annonce er placeret i vores Jobagent-mail:

Pris
Ugens Annonce – forside
kr. 40.000,– ekskl. moms

Ugens Annonce – fagområde
kr. 10.000,– ekskl. moms

Ring til din kontaktperson hos Jobindex for at høre nærmere.