SemiSearch Leder

Den smidige og effektfulde vej til din næste leder

Det får du:

  • En shortlist med de mest relevante leder-kandidater og en tryg og effektiv proces.
  • Tid til at fokusere på andre opgaver, mens vi rekrutterer for dig – og klarer blandt andet search, screening, motivering og forinterview. I hele forløbet får du rådgivning fra en fast tilknyttet rekrutteringskonsulent, der kender den branche, du rekrutterer inden for.
  • En tekstforfatter med på opgaven – herved sikrer du, at annoncen er målrettet og skarp. Vi sørger også for optimal synlighed for annoncen i søgeresultatet på jobindex.dk med klikbare billeder og klikbart logo.
  • Eksponering af din jobannonce på både stepstone.dk og jobindex.dk

Det eneste du skal gøre uden os:

  • Er at afholde de personlige samtaler med de bedste kandidater – ud fra vores shortlist. Det er dig, der bedst kan vurdere kemien.

Først


Sammen med dig afdækker vi kravene til din medarbejder. Vi skriver annoncen og giver den eksponering på stepstone.dk og på jobindex.dk – samt gør den her ekstra synlig i søgeresultatet.

Herefter


Vi løser de mange administrative opgaver, så du ikke behøver tænke på dem – vi opsøger, motiverer, modtager ansøgninger, telefoninterviewer, sender bekræftelser m.m.

Til slut


Ud fra vores dybdegående screening får du oversigten med de relevante ledere – du kan nu let tage den personlige samtale og ansætte den rette.

Opstartspris: 13.495 kr. ekskl. moms

Pris pr. ansat kandidat: kr. 25.000,– ekskl. moms

Ønsker din virksomhed at være anonym, er det muligt at tilkøbe til din SemiSearch
Tilkøb anonymitet: kr. 5.000,– ekskl. moms.

Ring til din kontaktperson hos Jobindex for at høre nærmere.