SemiSearch

Den smidige og effektfulde vej til din næste medarbejder

Det får du:

  • En shortlist med de mest relevante kandidater og en tryg og effektiv proces.
  • Et samarbejde, hvor du sparer tid og ressourcer – vi klarer alt det administrative arbejde med blandt andet search, screening, motivering og forinterview. I hele forløbet får du rådgivning fra en fast tilknyttet rekrutteringskonsulent, der kender den branche, du rekrutterer inden for.
  • Et setup, hvor vi sparrer på din jobannonce og sikrer, at den er målrettet og skarp. Vi sørger også for optimal synlighed for annoncen i søgeresultat på jobindex.dk ed klikbare billeder og klikbart logo.

Det eneste du skal gøre uden os:

  • Er at afholde de personlige samtaler med de bedste kandidater – ud fra vores shortlist. Det er dig, der bedst kan vurdere kemien.

Først


Sammen med dig afdækker vi kravene til din medarbejder. Vi sparrer på annoncen og giver den eksponering på jobindex.dk – samt gør den synlig i søgeresultatet.

Herefter


Vi løser de mange administrative opgaver, så du ikke behøver tænke på dem – vi opsøger, motiverer, modtager ansøgninger, telefoninterviewer, sender bekræftelser m.m.

Til slut


Ud fra vores dybdegående screening får du oversigten med de relevante kandidater – du kan nu let tage den personlige samtale og ansætte den rette.

”Vi bruger Jobindex som vores ’trusted advisor’, hvor vi bliver udfordret på en række nøglepunkter i rekrutteringen, som vi høster stor gavn af. Jobindex er med til at gøre os bedre.”

Michael Roesdahl, HR business partner, Forca

Opstartspris: 8.495 kr. ekskl. moms.

Pris pr. ansat kandidat: 25.000 kr. ekskl. moms.

Ønsker din virksomhed at være anonym, er det muligt at tilkøbe til din SemiSearch. Tilkøb anonymitet: 5.000 kr. ekskl. moms.

Ring til din kontaktperson for at høre nærmere.