Bliv ringet op eller kontakt os

SemiSearch

Den smidige og effektfulde vej til din næste medarbejder

Det får du:

  • En shortlist med de mest relevante kandidater og en tryg og effektiv proces.
  • Et samarbejde, hvor du sparer tid og ressourcer – vi klarer alt det administrative arbejde med blandt andet search, screening, motivering og forinterview. I hele forløbet får du rådgivning fra en fast tilknyttet rekrutteringskonsulent, der kender den branche, du rekrutterer inden for.
  • En tekstforfatter med på opgaven – herved sikrer du, at annoncen er målrettet og skarp. Vi sørger også for optimal synlighed for annoncen i søgeresultatet på jobindex.dk med klikbare billeder og klikbart logo.

Det eneste du skal gøre uden os:

  • Er at afholde de personlige samtaler med de bedste kandidater – ud fra vores shortlist. Det er dig, der bedst kan vurdere kemien.

Først


Sammen med dig afdækker vi kravene til din medarbejder. Vi skriver annoncen og giver den eksponering på jobindex.dk – samt gør den synlig i søgeresultatet.

Herefter


Vi løser de mange administrative opgaver, så du ikke behøver tænke på dem – vi opsøger, motiverer, modtager ansøgninger, telefoninterviewer, sender bekræftelser m.m.

Til slut


Ud fra vores dybdegående screening får du oversigten med de relevante kandidater – du kan nu let tage den personlige samtale og ansætte den rette.

”Vi bruger Jobindex som vores ’trusted advisor’, hvor vi bliver udfordret på en række nøglepunkter i rekrutteringen, som vi høster stor gavn af. Jobindex er med til at gøre os bedre.”

Michael Roesdahl, HR business partner, Forca

Opstartspris: 8.495 kr. ekskl. moms (ved leder- og IT-stillinger: 13.495 kr. ekskl. moms).

Pris pr. ansat kandidat: 20.000 kr. ekskl. moms.

Ønsker din virksomhed at være anonym, er det muligt at tilkøbe til din SemiSearch. Tilkøb anonymitet: 5.000 kr. ekskl. moms.

Ring til din kontaktperson for at høre nærmere.

Publiceret 2015-12-15