Kundecases

Se, hvad vores kunder siger om samarbejdet

Sampension

Sampension har vækstet 30% inden for de seneste par år, hvilket sætter rekrutteringskommunikationen på prøve. I dag får Sampension kandidater nok og af højere kvalitet end tidligere, og de fine resultater skyldes blandt andet et godt samspil med Jobindex, som har givet Sampension mulighed for at optimere pladsen i jobannoncen.

Se mere her

Schneider Electric

Et stift, globalt dækkende rekrutteringssystem gjorde det svært for Schneider Electric at udtrykke sin grafiske identitet, så kandidaterne møder brandet med det samme. Med Jobindex kan det lade sig gøre – og desuden har annoncerne hos Jobindex forkortet time to hire.

Se her hvordan

Forca

Som et ukendt brand havde Forca udfordringer med at tiltrække de tunge kandidater. Nu kommer der helt op til 80 kandidater på IT-specialiststillingerne. Samarbejdet med Jobindex har udviklet sig, så Jobindex er gået fra at være en traditionel leverandør til nu at fungere som en trusted advisor for Forca.

Se mere her

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune har i en årrække arbejdet med kommunens visuelle identitet, og når kandidaterne møder en jobannonce fra Frederikssund, skal de ikke være i tvivl om, hvor den kommer fra. Det stiller krav til den grafiske opsætning. Samtidig vil kommunen have kvalitet, fleksibilitet og en god pris. Og det kan ingen anden levere. Derfor bliver Jobindex genvalgt år efter år.

Se mere her