Tak for din interesse for rapporten Fremtidens rekruttering. Du modtager en mail med adgang til rapporten i pdf-version på den mailadresse, du angav. Der kan gå nogle minutter, før du modtager den.

Få dit gratis eksemplar af Fremtidens rekruttering

Rapporten er målrettet danske virksomheder og giver et skarpt blik på at motivere og tiltrække talent, uanset om I søger arbejdskraft herhjemme eller internationalt. Med rapporten giver vi dig jobsøgernes blik på hele rekrutteringsprocessen.


Hent Fremtidens rekruttering

Arbejder du inden for:

       

Når du downloader en rapport eller analyse, behandler vi personoplysninger om dig i form af dine kontaktinformationer (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger her.Ja tak, jeg giver hermed samtykke til, at Jobindex må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevstilmeldingen ved at klikke på afmeldingslink i bunden af mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.
I forbindelse med din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger her.