Samtykke til nyhedsbrev for arbejdsgivere


Jobindex A/S må sende mig nyhedsbrev på e-mail med tips, guides og baggrundsviden inden for rekruttering, employer branding, fastholdelse og arbejdsmarkedet samt vores løsninger og services. Derudover modtager jeg også information om messer, kurser og arrangementer afholdt af Jobindex og Jobindex-koncernens selskaber (StepStone, it-jobbank, IDG Kurser og Computerworld) samt samarbejdspartnere (Mannova, DSE, Dansk HR og Actee) og konkurrencer - også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

Jobindex må bruge data fra tilmeldingen og de oplysninger, der er eventuelt er registereret om dig i vores CRM-database, til at målrette indholdet i nyhedsbrevet, så det bliver så relevant for dig som muligt. Når du modtager nyhedsbreve o.l., registrerer vi, om du åbner mailen samt hvilke artikler du klikker på. Formålet er at kunne levere nyhedsbrevet og bringe nyheder, der er så relevante som muligt samt at markedsføre Jobindex’ undersøgelser, events mv.

Mine data vil blive opbevaret af Jobindex A/S, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter.

Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af mailen.

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Jobindex A/S benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Læs Jobindex persondatapolitik for arbejdsgivere, hvis du ønsker information om de data, Jobindex har om dig og muligheden for at opdatere data.

Senest opdateret den 09.03.2023