Spica Technology ApS

Vi ved, at grundlaget for vores succes er medarbejderne

Spicagensere er kvalitetsbevidste og engagerede folk. Det betyder noget for os at vælge spillere til vores hold, som deler vores værdier. Dedikerede ansatte, som vil være med til at skabe gode løsninger for vores kunder og som har et stærkt fagligt know-how. Medarbejdere, der forstår de produkter, vi udvikler, og som arbejder utrætteligt på at levere kvalitet. Hver gang.

Vi sætter barren højt i forventningerne til hinanden – både hvad angår arbejdet i produktionen, driften og vores fokus på udvikling af morgendagens produkter.

Hos Spica er DNA’et vores stærke fællesskab. Vi støtter hinanden, vi både arbejder hårdt og griner sammen. Vi fejrer successer og mærkedage, vi arrangerer sociale arrangementer; alt sammen noget, der bidrager til at skabe et stærkt sammenhold.

Den unikke Spica-kultur

Tit bliver vi af vores samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere beskrevet som professionelle og pålidelige. Denne beskrivelse kommer af Spica-kulturen, som vi på vores vækstrejse målrettet værner om. En kultur, der kendetegnes af et fagligt og socialt stærkt sammenhold.

Vi går op i at præstere resultater gennem samarbejde og vi er ambitiøse, både når vi producerer og når vi produktudvikler. Når vi spørger vores medarbejdere, hvad Spica-kultur er for dem, er nøgleordene fællesskabet, hjælpsomheden og den faglige stolthed.

Som Spicagenser bliver du derfor en del af et hold, der prioriterer teamwork. Det betyder, at vi hjælper, hvor der er brug for det, at vi støtter hinanden i at give den en skalle når der er travlt - og i at holde fri når vi har fri.

Faglighed

I produktionsfunktionerne er vores medarbejderes kernekompetencer software- og elektronisk udvikling samt elektroteknik. Vi råder over nogle af de mest kompetente medarbejdere i branchen - folk, der har været med til at udvikle de første Vestas-controllere, nogen der har installeret SCADA-systemer rundt omkring i verden og andre der har arbejdet med turbineservicering.

Det hele bindes sammen af vores stærke backoffice-funktioner. Her sidder medarbejdere, der forstår at arbejde på tværs og som med solidt indblik i sourcing, koordinering og planlægning får ting til at ske. Ingen produktion uden back-office.

Og ingen Back-office uden produktion. Vi er fagligt afhængige af hinanden.Så simpelt er det.

Vi sætter overlæggeren højt i vores faglige forventninger til hinanden – både i det, vi til dagligt leverer og når vi sikrer, at vores viden er up-to-date.