Schur International a/s

Schur – Leader of the Pack

Schur International a/s er hovedsædet for den globale familieejede emballagekoncern, Schur. Med rød-der helt tilbage til 1846 er vi også en af de ældste familieejede emballagevirksomheder i verden. Det kan måske lyde lidt gammelt og støvet, men det er det faktisk ikke. I dag ledes virksomheden af 6. ge-neration, og vi arbejder med den nyeste teknologi inden for vores industri.

Schur International a/s har adresse i Horsens, som har været Schurs hjemby siden 1846. Her sidder 45 medarbejdere fordelt på 4 teams: Commercial, IT, Finance samt HR & Legal. Vores fornemmeste opgave er at udvikle og supportere vores 11 datterselskaber rundt i Danmark, Tyskland, Sverige, USA og Australien. Du får dermed en arbejdsplads med en bred international kontaktflade, en sund kultur baseret på gode værdier og mulighed for personlig som faglig udvikling.

Vi lægger vægt på det hele menneske, og vi har et stort ønske om, at man skal glæde sig til at komme på arbejde. Eksterne gæster roser os ofte for vores helt særlige ånd – at de kan mærke stoltheden over at være ansat hos Schur. Og vi giver dem gerne helt ret.

Kollegaer fra Schur taler sammen foran en computer

Kort om Schur International a/s

Hos Schur International a/s er vi altid på udkig efter passionerede og engagerende individer, som øn-sker at være en del af vores hverdag. Hvad end du har interesse for IT, HR, jura, marketing, sustaina-bility, kommunikation, BI, løn eller finans – så er der rig mulighed for at bringe din faglighed i spil.

Selvom Schur efterhånden skal have en del lys i fødselsdagskagen, så er mange af funktionerne, og dermed opgaverne, i Schur International a/s stadig relativt nye. Det betyder, at vi er i gang med at byg-ge fundamentet på mange af områderne, hvilket er en virkelig interessant proces. Ambitionsniveauet er højt, og vi stiller krav til os selv om at være førende inden for vores fagområde samt at sikre den bed-ste support til resten af forretningen. Derfor kan vi tilbyde at blive en del af en spændende, inddragende og udfordrende organisation, hvor du i høj grad selv er med til at drive og udvikle opgaver. Alt efter hvil-ken funktion, du lander i, vil du også blive en del af forskellige cross-funktionelle projekter.

Arbejdsglæde i fokus

Du vil lande på en arbejdsplads, hvor der er fokus på din trivsel og med ordentlighed som en absolut kerneværdi. Tonen er uformel, og vi hjælper hinanden, har gensidig respekt og løser opgaverne med godt humør. Vi er nysgerrige på hinanden, og vi udvikler os i fællesskab. Vi har løbende arrangementer – også sammen med de danske datterselskaber – hvor der er fokus på kollegial hygge. At være fami-lieejet kan vække negativ klang hos nogen, men hos Schur er det faktisk som at være en del af én stor familie. Vi går på arbejde med stor stolthed for Schur og for hinanden.

"Jeg har virkelig været positiv over, hvor venlige og imødekommende alle har været. Det har helt klart gjort mit første år nemmere. Selvom det kan betragtes som modsætninger, vil jeg karakterisere Schur ved tradition og innovation. Man kan mærke, at det er en virksomhed bygget på årelange traditioner. Men samtidig bliver der konstant innoveret, fornyet og skabt nye løsninger i alle hjørner af organisatio-nen".
- Bodil S. Lund, Group ESG Analyst, Schur International