DS Stålkonstruktion A/S

Vi gør det rigtigt

Hos DS Stålkonstruktion kan salgstalen koges ned til tre simple løfter: Vi er fleksible. Vi kan levere. Og vi holder, hvad vi lover.

I DS Stålkonstruktion leverer vi stålkonstruktioner i alle størrelser. Helt fra standard ramme- og gitterspær i garager, padelhaller og landbrugsbyggerier til store specialkonstruktioner i stadions, lufthavne og industribyggerier. Det kræver et helt særligt team, der er sammensat af mennesker med både meget brede kompetencer, men også den helt dybe ekspertise – og vores medarbejdere er kernen i alt, hvad vi foretager os.

Mange af vores kunder vælger DS Stålkonstruktion på vores ingeniørkompetencer. Andre på vores byggetekniske rådgivning. Eller på kvaliteten af vores montagearbejde. Men når opgaven er løst, husker de fleste os først og fremmest for de tre ting, der mere end noget andet karakteriserer DS Stålkonstruktion: Fleksibilitet, leveringsdygtighed og ordholdenhed.

DS Stålkonstruktion er en del af DS Gruppen, hvor vi har tre søsterselskaber; DS Flexhal, DS Elcobyg og DS Stålprofil. Tilsammen er vi en af Nordens førende koncerner indenfor byggerier i stål og beton. Vores kunder får derfor en leverandør og partner med et særdeles stærkt bagland – både når det gælder det økonomiske fundament og den brede palet af byggefaglige kompetencer på tværs af koncernen.

Karriere hos DS Stålkonstruktion

Vi vægter trivsel hos vores medarbejdere højt. Det er vigtigt for os, at alle har det godt, når de kommer på arbejde. I DS Stålkonstruktion spiller du en vigtig rolle helt fra tilbudsfasen til montagen, og derfor lægger vi meget energi i, at vi kan arbejde sammen som et team. Derfor prioriterer vi at dyrke det gode sammenhold, blandt andet gennem fælles oplevelser, sociale arrangementer og intern uddannelse. Tidligere har vores personaleforening for eksempel stået for arrangementer som bowling, cocktailkursus og padelturnering. Vi har også haft flere af vores kollegaer afsted til Polen for at besøge vores datterselskab DS Engineering.

Vi har ansvar, der forpligter, blandt andet overfor vores medarbejdere, hvorfor vi løbende arbejder på at sikre sunde arbejdsforhold. Helt konkret betyder det, at vi tager godt imod nye medarbejdere både på kontoret og i produktionen, og vi sikrer, at alle læres op i de gældende sikkerhedsprotokoller, så vi sammen kan minimere risikoen for skader og ulykker. Vores kvalitetsstyring er certificeret iht. DS/EN ISO 9001.

Hos DS Stålkonstruktion har vi respekt for miljøet. Vi indtænker miljøhensyn allerede i planlægnings- og projekteringsfasen af byggeriet, og med en tværorganisatorisk HSQE-afdeling forfølger vi dagligt vores mission om bæredygtig udvikling af virksomheden. Derfor er vi også stolte af at have opnået ISO 14001 certificering. På tværs af DS Gruppen har vi en bæredygtighedsgruppe, hvor flere kollegaer fra DS Stålkonstruktion deltager.

Vores sociale ansvar

Vi har et særligt socialt ansvar pga. vores branche, størrelse og ikke mindst den store lokale forankring, vi har i Hobro, hvor vores hovedkontor og store dele af vores produktioner er. Men vi har i DS Gruppen også omfattende aktiviteter i resten af Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Vores sponsorshipstrategi tager udgangspunkt i "Unges mentale sundhed og trivsel". I dag oplever vi, at mange unge er udfordret – data og mediedebatten efterlader ingen tvivl om, at vi må sætte ind, hvis vi ønsker en fremtid, hvor alle unge er mere robuste, har højere selvværd og ikke mindst trives i det arbejdsmarked og liv, der venter dem. Det har vi en plan for, hvordan vi vil bidrage til.

Vores sponsorater er således fordelt for 2024 og 2025: Vi samarbejder med Hobro IK (25 år som hovedsponsor med fokus på holdene i alle rækker helt op til førsteholdet), Rosendal IK, AMBU, Børns Vilkår, headspace, Julemærkehjemmene, Ungdommens Røde Kors samt Fonden Bindeleddet. Derudover har vi en tradition for at donere til Knæk Cancer, som måske synes at falde lidt udenfor kategorien. Men her tænker vi på dem af vores medarbejdere og alle andre, der rammes af sygdommen. Vi kender alle én.