VRC Silkeborg

Gem
VRC Silkeborg Skoleleder

VRC Silkeborg

ER DU VORES NYE SKOLELEDER PÅ VRC Silkeborg?

Skolen rummer til dagligt ca. 20-27 elever i alderen 7-17 år. Elevernes faglige og sociale niveauer er meget forskellige. I skolen er der brug for voksne, der er rummelige, meget synlige, strukturerede og i stand til at arbejde differentieret og med udgangspunkt i elevens kunnen og parathed. Eleverne modtager almindelig undervisning og individuel specialundervisning kombineret med praktikforløb.

Vi tilbyder følgende:

  • En spændende lederstilling i en varieret hverdag.
  • Et job med ansvar, hvor der er mulighed for at gøre sin indflydelse gældende.
  • Løn og ansættelsesvilkår i forhold til kvalifikationer.
Gem
VRC Silkeborg Dygtig og dynamisk pædagog med erfaring til vores afdeling i Silkeborg

VRC Silkeborg

Vi er en socialpædagogisk virksomhed, der tilbyder en helhedsorienteret professionel indsats i forbindelse med anbringelse af børn og unge i socialpædagogiske foranstaltninger.

VRC rummer til dagligt ca. 20+ unge i alderen 7 -17 år som primært er i plejefamilie. De unges faglige og sociale niveauer er meget forskellige, så der er et stort behov for en voksen, der er rummelig, meget synlig, struktureret og i stand til at arbejde differentieret og med udgangspunkt i den uges kunnen og parathed.

Du kommer til at arbejde som skolepædagog i hverdagen, og samtidig være kontaktpædagog for enkelte af vores unge. Du skal deltage i samarbejde med vores familieplejer, kommune og forældre.