Hillerød Forsyning

Velkommen til Hillerød Forsyning

Hos Hillerød Forsyning har vi fokus på god arbejdskultur, gode udviklingsmuligheder og høj medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde. Gode kollegaer er klar til at byde dig velkommen, og du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med ca. 200 dedikerede og dygtige medarbejdere.

Vores kerneopgave er at levere effektive, grønne og bæredygtige forsyningsløsninger til borgere og virksomheder i Hillerød Kommune. Hver eneste dag sørger vi for, at der er rent vand i hanerne, varme i radiatorerne, at affaldet bliver hentet, og at spildevandet bliver renset forsvarligt, så vi belaster naturen mindst muligt.

Vi har store ambitioner, og vi leder efter dig, der vil være med til at bidrage til den grønne udvikling.

Mandlig medarbejder på vej op ad en trappe

Hverdagen hos Hillerød Forsyning

Blandt dine kollegaer finder du driftsmedarbejdere, teknikere, laboranter, ingeniører, renovationsmedarbejdere, kommunikationsfolk, kundeservicemedarbejdere, jurister, planlæggere, projektledere, IT-specialister, bogholdere – og mange flere.

Hos os er der fokus på det gode kollegaskab. Vidensdeling, sparring og samarbejde bliver vægtet højt, og vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og fagområder, så vi sammen kan skabe gode resultater og en endnu bedre arbejdsplads.

Vi stoler på vores medarbejdere, og vi stoler på, at vi ansætter den bedste person til jobbet. Derfor er der god plads til, at du som medarbejder kan sætte dit eget præg på dit arbejde. Vi arbejder aktivt med kompetenceudvikling, og der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Plads til fleksibilitet, familie og fritid

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi ved, at glade medarbejdere skaber de bedste resultater, og vi forstår også, at livet er mere end arbejde. Derfor giver vi plads til både fleksibilitet, familie og fritid, og vi gør os umage for at finde løsninger, der matcher, hvor du er i livet.

Det gør vi bl.a. med overenskomstbetalt barsel, omsorgsdage, seniorordninger, mulighed for hjemmearbejde, fleksible arbejdstider og videreuddannelse.

Desuden kan vi tilbyde lækker frokostordning, massageordning, sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening, der skaber rammerne om en bred vifte af hyggelige og sociale arrangementer.


Find os på Solrødgård

De fleste medarbejdere har deres daglige gang i Hillerød Forsynings administrationsbygning, Solrødgård Klima- og Miljøcenter.

Her er der god udsigt over vores flotte, grønne område Solrødgård – et 51 hektar stort, rekreativt område, som foruden administration huser genbrugsstation, renseanlæg og snart også et vandværk.