CNH Industrial Denmark A/S

Marken bli’r mejet – men kan det gøres grønnere?

Som leverandør af 4 verdenskendte brands af landbrugs- og entreprenørmaskiner, er det et spørgsmål, der optager os meget. For når man som os ligger i toppen af branchen, hvad angår teknikken, er man forpligtet til at finde nye løsninger.

Det betyder bl.a., at vi undersøger, hvordan man kan indfange den gas, køerne producerer og bruge den til traktorbrændstof. Og at vi i det hele taget ser på alternative brændstoffer til benzin og diesel, så vi kan gøre vores til, at landbrugsindustrien kommer til at sætte et mindre klimaaftryk i fremtiden.

Du kan se mere om vores internationale bæredygtighedsindsats her.

Kvindelig kollega ved sin skærm

Vi har helt sikkert også plads til dig

Du får 65 kolleger på det danske kontor, som arbejder med salg, reservedele & service, marketing, finans og HR, primært indenfor Norden, men nogle af os arbejder også med Baltikum. Hovedkontoret ligger i Italien, og flere af os har chefer i Basildon. Så selvom vi er relativt få her i Danmark, er vores hverdag international.

Du behøver på ingen måde at være landbrugsnørd for at passe ind (selvom du måske bliver det med tiden). Faktisk er det netop noget af det, vi er gladest for ved at arbejde her – at der er plads til forskellighed, og at alle bliver værdsat.

”Du kan mærke den værdi, du skaber, fordi vi er så få på kontoret i Danmark. Her bliver du rent faktisk set, for vi er vigtige for hinanden,” siger Ronja Rohde, human resources location manager.

Udover rummeligheden tilbyder vi en lækker kantineordning med buffet og medlemskab af vores personaleforening, hvor vi mødes om alt fra jazz-aftner til kanalrundfarter.

Hvis du vil fremad og ud i verden, kan du komme det her

Hvert år sætter du dine udviklingsmål sammen med din leder, og sammen arbejder vi på, at du når dem. Og hvis du undervejs vil skifte afdeling eller måske arbejde i udlandet, kan dette også være en mulighed.

Derudover har vi vores egen læringsplatform, CNHI Learn, hvor vi udbyder kurser i alt fra præsentationsteknik til ledelse. Og du får ikke bare en PowerPoint-præsentation, du selv kan bladre rundt i. Her lærer vi ansigt til ansigt og på tværs af landegrænser, for det tror vi, alle får mest ud af.

Men du kan jo starte her med at se vores ledige stillinger.