TEKNOLOGIENS MEDIEHUS A/S

Teknologiens Mediehus er den største udgiver af medier om teknologi og videnskab i Danmark. Vi er et mediehus med omkring 110 medarbejdere bestående af en bred vifte af faggrupper. Vi er journalister, udviklere, rådgivere, digitale specialister, analytikere, salgskonsulenter mm., som alle arbejder tæt sammen på vores kontor på Kalvebod Brygge i København.

Vores virke spænder bredt udover det journalistiske, og vi har bl.a. en jobforretning henvendt til tekniske specialister og afholder store events som eksempelvis V2 Security. Fælles for vores produkter er, at de alle er centreret omkring teknologi og teknologiens påvirkning af samfundet bredt i Danmark.

Vi har en uformel og flad virksomhedskultur og nyder hinandens selskab, når vi samles om kaffemaskinen, over bordfodboldbordet eller til en dukkert i kanalen. Foruden fredagsbaren og sociale arrangementer i de enkelte teams, mødes vi desuden et par gange om året i festligt lag, når festudvalget arrangerer sommerfest og julefrokost.

Derudover kan du glæde dig til at spise din frokost med udsigt til Københavns kanaler i selskab med dine kolleger. Vi tilbyder nemlig en lækker og sund frokostordning, hvor der hver dag stilles et vegetarisk alternativ til rådighed.