DS Stålprofil A/S

Stål, styrke og stolthed

DS Stålprofil gør bygninger stærke med stål. Og med stolthed. I 50 år har vi været i front med effektive tag- og facadeløsninger, der beklæder og beskytter. Med lang levetid. Med minimal vedligeholdelse. Med frihed i udtrykket. Og med en enestående knowhow, der giver alle vores kunder det samme resultat. Det bedste.

Vi er pæredanske og bygger på et solidt fundament af erfaring og viden inden for funktionelt, energirigtigt og omkostningseffektivt byggeri i stål. Som virksomhed er vi derfor formet af et stærkt stof. Fra grunden, til fingerspidserne – og helt ind i vores faglige sjæl.

En moderne og international virksomhed

Et bredt program af kvalitetsprodukter, moderne produktionsfaciliteter, medarbejdere med stor byggeteknisk knowhow og en innovativ tankegang har gjort DS Stålprofil til en af de førende producenter af stålprofiler til tag og facade. Vores eksport har gennem de senere år været støt stigende og udgør i dag en betydelig del af den samlede omsætning. En stigning, der ikke mindst skyldes vores stærke tilstedeværelse på det tyske marked med eget salgsselskab.

Karriere hos DS Stålprofil

Er du interesseret i at arbejde et sted, hvor karriere, uddannelse og personlig udvikling er en høj prioritet? Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for individuelle aftaler og ordninger, der sikrer, at dit arbejdsliv og privatliv kan forenes.

Trivsel og arbejdsglæde er vigtigt for, at vi sammen kan skabe en sund arbejdsplads og en god forretning. Vi værdsætter vores medarbejdere og har som udgangspunkt den indstilling, at vi er overbeviste om, de til gengæld yder deres bedste og gør en positiv forskel for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores kunder er primært danske og tyske forhandlere, udførende håndværkere, entreprenører, byggefirmaer og i stigende grad arkitekter, der i særlig grad har fået øjnene op for vores premium produkter; DS Nordic Klikfals, DS Frame System og DS Format.