AAK Denmark A/S

En lang historie, stolte traditioner og høj faglighed kombineret med et konstant fokus på udvikling og frihed under ansvar i et venligt og varmt arbejdsmiljø. Det er hovedingredienserne i den arbejdsplads, vi sammen skaber i AAK Danmark, tidligere kendt som Aarhus Olie.

Her er vi mere end 250 medarbejdere, der bygger videre på 150 års erfaring med at udvikle plantebaserede olier, der gør de produkter, som de indgår i, bedre. Det gælder bl.a. chokolade, babymad og kosmetik. Alle olier er specialfremstillede i samarbejde med kunden, så de kan udgøre en unik, værdiskabende ingrediens i de enkelte produkter.

Derfor er ordentlighed og grundighed centralt i alt, vi gør. Vi bliver aldrig færdige med at forbedre, hvad enten det drejer sig om vores løsninger, vores processer eller vores kompetencer.

I AAK vil du derfor også møde udviklingsorienterede mennesker, som motiveres af at tage ansvar. Vi er her for at gøre en forskel. Fleksibilitet og frihed til at være os selv, komme med input og træffe beslutninger er vigtigt for os, samtidig med at vi værdsætter en god, uformel stemning og et venligt arbejdsmiljø.

Med produktionsanlæg, chokoladefabrik, innovationscenter, serviceafdeling og global IT-afdeling, er vi en god blanding af forskellige mennesker, der arbejder side om side på vores site i Aarhus.

Bliv en del af en stærk global virksomhed og et tæt socialt fællesskab, og hjælp os med Making Better Happen ™