KLINGER Danmark A/S

KLINGER DK A/S – en familieejet international virksomhed

Vi er det danske datterselskab af KLINGER-koncernen og vores produktportefølje indeholder ventiler, pakninger og tætninger, samt kompensatorer og instrumenteringer. I Danmark beskæftiger vi 70 medarbejdere indenfor salg, marketing, IT, HR, økonomi, indkøb, lager samt produktion. Vi er en international familieejet koncern, som globalt set består af 18 produktionsvirksomheder, eksport til 80 lande og vi beskæftiger 2.600 medarbejdere på globalt plan.

Det er vores mission at udvikle, producere samt levere pålidelige løsninger til vores kunder, så vi kan hjælpe dem til at styrke deres drift. For at leve op til det ansvar, er vores forretning funderet i stærke værdier, der sikrer vores ageren overfor vores kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og det samfund vi lever i.

”Hvis jeg skal nævne nogle af de værdier, som KLINGER Denmark sætter højt, så er det tillid til medarbejderne, og en stor mængde fleksibilitet. Der er selvfølgelig nogle telefoner der skal passes, og vi skal bemande kontoret i åbningstiden, Så vi er der når kunderne har behov for det. Men med det sagt, er der også plads til hjemmearbejde og mulighed for at flekse ud hvis man har behov for det. Og det er enormt vigtigt for mig i min hverdag”
Michelle Neis, Sales coordinator i Pakningsteamet

Et sundt arbejdsmiljø bygget på stærke værdier

Du kan se frem til at blive en del af en kultur, der er bygget på familiære værdier, tillid, loyalitet samt respekt. Vi har en flad organisationsstruktur med en uformel omgangstone, hvilket kommer til udtryk gennem det daglige arbejde, hvor der er et tæt samarbejde og en god dialog medarbejderne imellem og på tværs af afdelingerne.

Gennem vores flade struktur har vi skabt et positivt arbejdsmiljø, hvor vi fokuserer på vores medarbejderes psykiske samt fysiske velbefindende og på åben kommunikation samt gennemsigtighed.

Vi har fokus på din trivsel og din work life balance, og vi tilbyder sundhedsfremmende initiativer, herunder årlige sundhedstjek, en attraktiv sundhedsforsikring, pensionsordning samt feriefridage og meget mere. Derudover tilbyder vi en høj grad af frihed under ansvar, mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage og fleksible arbejdstider i det omfang arbejdet tillader det.

Vi skaber bl.a. tid til fredagsmorgenmad, fredagsbar, fødselsdagsmiddage, receptioner, sociale aktiviteter, medarbejdergoder og firmabetale afdelingsarrangementer, der sikrer et stærkt sammenhold. Vi tilbyder desuden en lækker frokostordning, som du enten kan nyde i vores kantine eller på vores tagterrasse samt frisk frugt.

Vi har fokus på din videreudvikling og tilbyder dig derfor relevante kurser og efteruddannelse, afhængigt af dine behov og ønsker, og der kan på sigt være mulighed for at arbejde i udlandet på et af vores øvrige kontorer.

”Du vil hurtigt mærke den unikke stemning, når vi mødes til fællesmorgenmaden, eller over frokosten. Vi er en blandet flok af medarbejdere, både hvad angår arbejdsopgaver, men også persontyper, og det giver en rigtig god dynamik, og en løssluppenhed i vores kommunikation. Som nyansat er det fedt at komme til KLINGER Denmark. Her er et værdisæt, der sætter menneskerne i højsædet. Der er fokus på udvikling af den enkelte medarbejder. Både når man starter, men der er også mulighed for at blive efteruddannet, hvis man ønsker det. Det synes jeg er rigtig rart”
Mikkel Nielsen, Sales Engineer

Vi tager hånd om dig fra dag ét

Fra første dag kan du se frem til at få et godt indblik i din stilling og hvordan vores organisation er opbygget. Du gennemfører et omfattende dokumenteret onboarding-forløb, hvor du kommer igennem alle vores afdelinger, så du har et solidt kendskab til dine kollegers funktioner og så du har en god forståelse af KLINGER DK. Du indføres således gradvist i din egen funktion og har en mentor tilknyttet, når du begynder, som fungerer som din buddy de første måneder af din ansættelse.

Du kan læse mere om os som arbejdsplads, møde vores medarbejdere samt finde ledige stillinger på www.klinger.dk

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!