Envases

Bliv en del af en voksende, global virksomhed!

Hos Envases Europe A/S producerer vi metalemballage af høj kvalitet, der er fuldt genanvendelig. Vores bæredygtige produkter hjælper med at bevare værdifulde metaller i kredsløbet, og det gør en forskel for miljøet.

Om Envases
Vi er en global leder inden for emballageløsninger og leverer produkter til mange forskellige formål. Vi investerer kontinuerligt i forskning og udvikling for at skabe løsninger, der opfylder markedets skiftende behov. Vi er forpligtet til bæredygtighed og arbejder aktivt på at minimere vores miljøpåvirkning.

Drevet af mod, passion, fleksibilitet og ordentlighed er vi en ambitiøs virksomhed, der altid stræber efter at være bedre i morgen end i dag. Vi integrerer løbende nye opkøb og fastholder vores vækststrategi. Vores mission er at være den foretrukne partner for emballageløsninger gennem konstant innovation og en uovertruffen kundeoplevelse.

Vores europæiske afdeling har 22 fabrikker i 9 europæiske lande og leverer emballageløsninger til fødevare-, drikkevare- og medieindustrien. I Danmark har vi næsten 1000 medarbejdere fordelt på 5 lokationer, inklusive vores europæiske hovedkontor i Løsning.

Karrieremuligheder hos Envases
At arbejde hos Envases betyder, at du bliver en del af en dynamisk virksomhed med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder konkurrencedygtige lønpakker, attraktive sundhedsordninger samt muligheden for at arbejde på tværs af grænser og kulturer.

Vi værdsætter både erfarne medarbejdere og nye talenter. Hos os kan du nyde godt af en kombination af mangeårig erfaring og friske, innovative idéer. Vi lytter, lærer og samarbejder for at skabe fremtidens Envases sammen.

Bliv en del af Envases
Er du passioneret omkring innovation, bæredygtighed og kvalitet? Vil du være med til at forme fremtiden for emballageindustrien? Så er Envases stedet for dig. Vi søger konstant talentfulde og motiverede kolleger til at slutte sig til vores team og bidrage til vores mission om at levere de bedste emballageløsninger i verden.