Få de rette kandidater hurtigt og til en god pris

Vi er din faste rekrutteringspartner. Vi står for alt fra search og administration til motivering og screening af relevante kandidater. Den endelige kemisamtale har du selv.

Du får din egen faste konsulent og sparringspartner

Vi serverer dig de bedste kandidater, og du skal kun afslutningsvis holde den personlige samtale – du er jo trods alt den bedste til at vurdere personkemien. Resten ordner vi i et transparent samarbejde med dig, og vi sørger også for en ensartet proces, hvor alle kandidater naturligt får svar med det samme.

Din tilknyttede rekrutteringskonsulent kender kandidatsituationen, udfordringerne og lønniveauet i markedet – så du undgår risikoen for en dyr fejlrekruttering. Det giver tryghed, der smitter af på alle parter, når kandidaten starter hos dig.

Rekrutteringer
i 2019

%

Jobindex-rekrutterede kandidater, der stadig er ansat efter 3 måneder

%

Af vores kunder
anbefaler os

Bare rolig, specialisterne klarer vi også

Skal du have besat en specialiststilling, er SemiSearch det rigtige for dig. Vi er eksperter i rekruttering af både specialister og generalister.

Samtidig får du sikkerhed i det faktum, at mere end 90% af rekrutterede via vores SemiSearch fortsat er i stillingen efter 3 måneder. Og vores gennemsnitlige leveringstid af relevante kandidater på tværs af brancher er på kun cirka 5 dage.

Fleksibelt setup
med dig i centrum

Vi tager udgangspunkt i dit reelle behov, hvor du har mulighed for at sammensætte en løsning, der hjælper dig lige dér i rekrutteringen, hvor du har mest brug for det. Det indebærer også optimering af jobannoncen.

Vil du have skræddersyet din annonce med det rette layout og den engagerende tekst, sætter vi en grafisk designer og en professionel tekstforfatter med speciale i employer branding på opgaven. Her er især Reportageannoncen et suverænt valg. Du kan også få en optimeret Virksomhedsprofil hos os – det er dit perfekte udstillingsvindue over for fremtidige medarbejdere. Spørg din kontaktperson, så får du alle detaljerne præsenteret.

Derfor er SemiSearch et rekrutterings-hit

SemiSearch er en effektiv og smidig proces, hvor du bruger tiden på andre nyttige opgaver, imens du høster frugterne af vores ekspertise og sparring. Ud fra en snak med dig definerer vi kravene til profilen – herefter opsøger vi, motiverer, screener og taler med kandidaterne, hvor du løbende får adgang til de udvalgte profiler. Så kan du let kalde de få til samtale, som du ønsker – og få ansat den helt rigtige.

Tag fat i din kontaktperson
eller ring på 38 32 33 55


Så tager vi fat i din rekruttering og employer branding – og giver dig det rette løft. Det er jo det, en god samarbejdspartner er til for. Vi snakkes ved.