23 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

23 jobannoncer

Gem
Frederikssund Kommune

Pædagogisk leder til Børnehuset Maglehøj

Frederikssund

Vil du stå i spidsen for et inspirerende, legende og udviklende børnehus, der arbejder struktureret omkring pædagogikken og vægter faglighed, nærvær og relationer højt, så er du lige den leder vi står og mangler.

Maglehøj er som et lille eventyr, hvor der dagligt er aktiviteter både inde og ude, hvor børn og voksne finder plads til lege i alle husets små kroge og hvor der findes zoner for ”eventyr” for alle børn at være aktive og legende i.

Gem
Frederikssund Kommune

Tidsbegrænset vikariat til Ydelsen med mulighed for forlængelse - 37 timer om ugen

Frederikssund

Ønsker du på den ene side at arbejde med tal og anvende IT-systemer, og på den anden side at yde en positiv service over for vores borgere primært på pensions- og kontanthjælpsydelser, har vi en tidsbegrænset vikarstilling fra hurtigst muligt og frem til 30. april 2025 i team Socialydelsen.

Socialydelsen har primært med opgaver inden for Lov om aktiv socialpolitik §§ 81-85 samt ydelser efter pensionslovgivningen at gøre.

Du vil i Socialydelsen indgå i et team af 4 kolleger. Vi lægger stor vægt på det fælles arbejdsmiljø og forventer fleksibilitet og selvstændig opgavevaretagelse.

Gem
Frederikssund Kommune

Social- og sundhedsassistent til Bofællesskabet Lindevang

Frederikssund

Motiveres du af at skabe udvikling og trivsel for borgere med nedsat funktionsevne og udviklingshandicap eller vil du gerne tilegne dig erfaring med det?

Handicap og Botilbud er på udkig efter en dygtig, fagligt stærk og selvstændig social- og sundhedsassistent. Lindevang er et bofællesskab fordelt på to matrikler med tæt samarbejde på tværs både indenfor det pædagogiske og sundhedsfaglige område.

Arbejdstiden er weekendvagt hver 3. søndag, 2-3 aftenvagter om ugen og herudover dagvagter.

Gem
Frederikssund Kommune

Medarbejder til Daghjemmet i Frederikssund

Frederikssund

Daghjemmet er et tilbud for borgere i eget hjem, der har behov for personlig pleje, støtte/struktur i dagligdagen samt støtte til socialt samvær og aktiviteter. Tilbuddet kan også være aflastning for ægtefælle/pårørende.

Vi har alle former for aktivitet, sansestimulation, fysisk træning samt udeliv i vores dejlige haver. Vi lægger vægt på hverdagsrehabilitering og er åbne for kreativitet og nye ideer, som kan komme borgerne til gode.

Gem
Frederikssund Kommune

Studentermedhjælper

Frederikssund

Kommunikation/marketing - Studenterjob på Frederikssund Bibliotekerne.

Vi har travlt. Derfor er vi på jagt efter en studentermedhjælper til at løse nogle af de mange forskellige kommunikations- og markedsføringsopgaver, der hver dag lander på bordet i vores lille team.

Opgaverne

  • Hjemmesidearbejde (Drupalbaseret CMS); Du kommer til at oprette og opdatere kulturarrangementer og tekster.
  • SOME content produktion til Metas platforme. Oprette og dele stories, reels, opslag og begivenheder i relevante grupper. Eventsalg.
Gem
Frederikssund Kommune

Husassistent til Børnehuset Rørskov

Frederikssund

Dine arbejdsopgaver i køkkenet vil være klargøring af mad fra en ekstern madleverandør, herunder foretage madbestilling ved den eksterne leverandør, let tilberedning, anretning, klargøring af frokostvogne til stuerne, rengøring og opvask i køkkenet m.m.

Din rolle som køkkenansvarlig er en vigtig funktion for dagligdagen i børnehuset, og du vil indgå i et ligeværdigt samarbejde med alle medarbejdere, og bidrage til at skabe en god institution med godt arbejdsmiljø og et godt samarbejde. Du bliver eneansvarlig for køkkenet og er i den forbindelse ansvarlig for egenkontrol.

Gem
Frederikssund Kommune

Social- og sundhedsassistentelev

Drømmer du om en fremtid med

  • mange gode jobmuligheder?
  • meningsfulde arbejdsopgaver, som skaber værdi for andre?
  • en uddannelse som udvikler dig både fagligt og som menneske?

Så søg stillingen som SSA-elev hos os.

Du får en personlig vejleder, som følger dig igennem hele uddannelsen. Du får løbende den feedback og støtte du har brug for og bliver klædt godt på til fremtiden som udlært SSA. Du bliver en del af vores faglighed og samarbejde, og får indblik i forskellige typer arbejdsområder som SSA.

Gem
Frederikssund Kommune

Pædagogisk assistent til Kroghøj i Slangerup

Slangerup

Børnehuset Kroghøj i Slangerup søger en pædagogisk assistent eller pædagogmedhjælper på 37 timer. P.t. er stillingen i vores børnehave.

Vi kan bl.a. tilbyde

  • et hus med god og humørfyldt stemning blandt børn og voksne
  • varierende arbejdsopgaver, både praktisk arbejde og pædagogiske aktiviteter med børnene, samt pædagogisk refleksion i personalegruppen
  • et hus med plads til både traditioner og eksperimenterende nytænkning
Gem
Frederikssund Kommune

Pædagog 37 timer ugentlig - Botilbuddet Lunden

Frederikssund

Ser du dig selv i et arbejde, hvor du skaber udvikling og brænder for at støtte 16 beboere med nedsat funktionsevne, og hver deres kompetencer?

På Lunden bor der 16 borgere med hver deres individuelle historie og med flere forskellige personlige kompetencer.

I Handicap og Botilbud arbejder vi bl.a. med fokus på medbestemmelse, størst mulig selvstændighed og sundhedsfremme for den enkelte borger. Vi varetager sundhedsfaglige ydelser integreret med det pædagogiske arbejde.

Gem
Frederikssund Kommune

Landzonemedarbejder

Slangerup

Har du interesse for byggeri, landskaber og natur og kan du lide at komme ud i felten?

Du får sammen med din kollega primært ansvar for sagsbehandling i det åbne land. Kerneopgaven er myndighedsbehandling af landzonesager, hvor du vil skulle vurdere, om projekterne kan realiseres i overensstemmelse med planlovens landzonebestemmelser, kommuneplan, lokalplaner, servitutter, fredninger mv.

Vi kan tilbyde dig et alsidigt job, hvor vi hver dag har mange spændende og forskellige typer af opgaver. Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til arbejdet, og du får også rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Gem
Frederikssund Kommune

Teamkoordinator til Borgerservice og Callcenter

Frederikssund

Vi er et fælles hold af medarbejdere og en leder, der søger efter vores nye teamkoordinator til Borgerservice og Callcenter.

Går du med en koordinator-drøm om at arbejde med udvikling af både kerneopgaver og borgerkontakt samt faglighed, medarbejderkompetencer og arbejdsmiljø, vil vi glæde os til at få en ansøgning fra dig.

Du vil få til opgave sammen med medarbejderne at skabe løbende overblik samt prioritering af de mange opgaver, som i et Borgerservice-center kommer i en lind strøm, men også afklaring af lovgivning samt implementering af politiske forventninger til borgerkontakten.

Gem
Frederikssund Kommune

Rengøring til De Tre Ege

Jægerspris

Kunne du tænke dig at gøre rent? Så er dette nu en mulighed på omsorgscenter De Tre Ege i Jægerspris.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til at gøre rent i private hjem, da det er beboernes hjem, som du vil få ansvaret for at renholde.

Der er 48 boliger, som får gjort rent hver 14. dag eller efter behov, dette aftales med beboer og kollegaerne i afdelingerne.

Du vil blive ansat på 28-37 timer om ugen, fortrinsvis mandag til fredag.

Gem
Frederikssund Kommune

Virksomhedskonsulent til Job- og virksomhedsindsats

Frederikssund

Som virksomhedskonsulent i Job & Virksomhedsindsats får du en unik mulighed for at hjælpe aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, borgere fra Ukraine og andre integrationsborgere - ud på - eller tilbage på arbejdsmarkedet. Et job hvor du hver gang det lykkes at få en ledig i job er en del af en succes.

Dine primære arbejdsopgaver er iværksættelse af relevante tilbud og/eller henvisning til job i samarbejde med vores dygtige jobkonsulenter og sagsbehandlere. Indsatsen tilrettelægges ud fra en tidlig og individuel indsats, med selvforsørgelse som mål, samtidig med at virksomhedernes behov for arbejdskraft serviceres.

Gem
Frederikssund Kommune

Ansvarshavende sygeplejerske til aftenvagt

Frederikssund

Vi er en dynamisk og udviklingsorienteret afdeling, der tilbyder forskellige typer af ophold til borgere der oftest har været indlagt på hospitalet, inden de kan komme i egen bolig. Vores fokus er på at levere høj kvalitet i plejen, fremme faglig udvikling og skabe et stærkt arbejdsfællesskab med borgeren i centrum.

Du vil få en central rolle i at sikre kvaliteten af plejen og bidrage til udviklingen af vores afdeling.

Gem
Frederikssund Kommune

SSA og/eller SSH til Omsorgscentret De Tre Ege

Jægerspris

Omsorgscentret De Tre Ege søger social- og sundhedsassistent og/eller social- og sundhedshjælper til spændende stilling i skønne omgivelser.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab, og brænder du for at give vores beboere et meningsfuldt og værdigt liv, så kan vi tilbyde dig en fast stilling som social- og sundhedsassistent i dag- eller aftenvagt på op til 37 timer.

Som dagvagt er der mulighed for at vælge weekendvagt hver 2. eller 3. uge, som aftenvagt er der weekend hver 2. uge.

Gem
Frederikssund Kommune

Er du vores nye socialrådgiver/socialformidler?

Frederikssund

Er du klar til at gøre en forskel for job- og aktivitetsparate borgere, der modtager kontanthjælp eller overgangsydelse? Så er det måske dig, vi leder efter!

Du bliver en del af afdelingen Aktiv Indsats, som består af 15 dedikerede medarbejdere. Her arbejder vi både med borgere der er tæt på arbejdsmarkedet, og borgere der har udfordringer ud over ledighed. Vores mål er at få den enkelte i job, eller bringe dem tættere på arbejdsmarkedet gennem samarbejde med virksomhedskonsulenter, mentorer og andre nøglepersoner.

Gem
Frederikssund Kommune

Vikar til specialskolen Kærholm, afdeling Kæret

Frederikssund

Vil du have et spændende og meningsfuldt job som vores tilkaldevikar?

Kærholm er en specialskole i Frederikssund Kommune. Afdeling Kærets målgruppe er elever med svære generelle indlæringsvanskeligheder som følge af udviklingshæmning af forskellig art og omfang.

Afdeling Kæret modtager elever fra børnehaveklasse til og med 10. klasse. Skolen har i skoleåret 24/25 67 elever, hvoraf de fleste benytter vores skolefritidsordning, der er et tilbud i hele skoleforløbet.

Vi er et helhedstilbud og som vikar skal du kunne lægge timer både i skolen og i SFO-tilbuddet.

Gem
Frederikssund Kommune

Pædagogmedhjælper til specialskolen Kærholm, afd. Kæret

Frederikssund

Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil – og hvor du kan blive en del af en omfattende kompetenceudvikling, så har du muligheden nu.

Afdeling Kæret modtager elever fra børnehaveklasse til og med 10. klasse. De fleste af vores elever benytter vores skolefritidsordning, der er et tilbud i hele skoleforløbet. Du kommer til at indgå i et team bestående af lærere, pædagoger og medhjælpere. Et team danner ramme om en klasse med typisk 7-10 elever, der kan spænde over flere klassetrin og forskellige udviklingsbehov.

Gem
Frederikssund Kommune

Pædagog til specialskolen Kærholm, afdeling Kæret

Frederikssund

Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil – og hvor du kan blive en del af en omfattende kompetenceudvikling, så har du muligheden nu.

Du kommer til at indgå i et team bestående af lærere, pædagoger og medhjælpere. Et team danner ramme om en klasse med typisk 7-10 elever, der kan spænde over flere klassetrin og forskellige udviklingsbehov.

Gem
Frederikssund Kommune

Pædagog til specialskolen Kærholm, afdeling Kølholm

Jægerspris

Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil? Så har du muligheden nu.

Afdeling Kølholm er en specialskole for elever med autismespektrumforstyrrelser og ADHD. Målgruppen er normaltbegavede elever, der profiterer af et miljø og en pædagogik, der er tilpasset de to diagnoser.

Vi søger en skolepædagog der har lyst og evner til at arbejde med vores elevgruppe og meget gerne med erfaring med at skabe en tryg og forudsigelig skolegang i specialskole-regi.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV