36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikssund Kommune
Pædagog til Børnehuset Troldhøj

Frederikssund Kommune, Slangerup

Er du vores nye kollega til Børnehuset Troldhøj?

Troldhøj rummer ca. 68 enheder, som fordeler sig på en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper. Det er et dejligt stort hus med rigtigt gode forhold både indendørs og udendørs. Vi har en stor legeplads med masser af legemuligheder, som vi benytter dagligt hele året.

Indendørs har vi rum til at udfolde sig motorisk med børnene og rum til at udfolde sig sansemotorisk. Vores fællesrum er hjertet i huset, her mødes vi morgen og eftermiddag fra alle tre stuer.

Frederikssund Kommune
Pædagoger til Børnehuset Lindehuset

Frederikssund Kommune, Slangerup

Børnehuset Lindehuset søger en 2 pædagoger fra den 1. juli. Den ene stilling er p.t. en pædagog på 30 timer i børnehaven og den anden en pædagog på 34 timer i vuggestuen.

Lindehuset er et dejligt stort hus med rigtigt gode forhold både indendørs og udendørs. Vi har en stor legeplads med masser af legemuligheder, som vi benytter dagligt hele året.

Indendørs er der nogle gode stuer, som rummer ca. 68 enheder, som fordeler sig på 1 vuggestuegruppe og to børnehavegrupper, et puderum samt et dejligt stort fællesrum, der er placeret midt i huset.

Vi har fokus på hvordan grupperne kan samarbejde omkring en fælles kultur, som styrker relationer og venskaber på tværs af stuerne, hvor børnenes trivsel er omdrejningspunktet.

Frederikssund Kommune
Sygeplejerske til dagvagt i Døgnplejen

Frederikssund Kommune

Er du den kompetente sygeplejerske, der brænder for at arbejde med planlagte såvel som akutte sygeplejeopgaver? Har du interesse og lyst til at arbejde i borgerens hjem? Så er det dig, vi mangler som vores nye kollega.

Dine opgaver er alsidige og omfatter bl.a.: sygeplejefaglige opgaver hos hjemmeboende borgere, som har komplekse udfordringer, fx multiple diagnoser.

I Frederikssund hjemtager vi borgere fra hospitalerne med komplekse forløb, hvor der fx indgår iv-medicinering, parenteral ernæring, palliation, komplekse sår, og løbende lægesamtaler.

Vi har et tæt samarbejde med palliativt team og den udkørende akutfunktion fra Hillerød hospital. Du koordinerer de komplekse forløb hos borgerne, og du er den som de forskellige personalegrupper trækker på i disse forløb.

Frederikssund Kommune
AC konsulent i Center for Børn og Skole

Frederikssund Kommune

Har du lyst til at arbejde tæt på ledelsen og sikre præcise og skarpe sager til politiske udvalg? Trives du i en foranderlig hverdag, kan du lide at samarbejde på kryds og tværs af afdelinger – og både alene og sammen med andre? Så er det måske dig vi søger.

Vi tilbyder et spændende job i krydsfeltet mellem opgaver i en politisk-administrativ organisation og en praksis inden for et af de helt store velfærdsområder, nemlig dagtilbud og skole.

For at lykkes godt i jobbet skal du trives med både omskiftelige opgaver og mere rutineprægede opgaver. Det kan f.eks. være både som projektleder eller -deltager i udviklingsprojekter, og du vil også kunne få ansvaret for en række mere konkrete sagsbehandlingsopgaver. Du skal være god til at følge op på deadlines og opgaver og trives med at skabe struktur og overblik.

Frederikssund Kommune
Afløsere til dagtilbud på handicapområdet

Frederikssund Kommune, Slangerup

Er du på udkig efter et job som afløser på en dejlig arbejdsplads, hvor du kan være med til at skabe en god og meningsfuld hverdag for mennesker med væsentlige funktionsnedsættelser? Og har du uddannelse, erfaring eller bare interesse inden for handicapområdet og lyst til at lære en masse? Så kan du være netop en af de afløsere, vi søger på Ejegod. Her er vi 24 kollegaer fordelt på otte værksteder, som tilbyder § 104 aktivitets- og samværstilbud og § 103 beskyttet beskæftigelse til ca. 75 brugere.

På Ejegod har I ansvaret for at skabe en god og meningsfuld hverdag for vores brugere, der både består af faste rutiner og sociale og udviklende aktiviteter ud fra den enkeltes individuelle behov. Her er neuropædagogik, sansemotorik og struktur i fokus. En del dage foregår på Ejegod i vores gode indendørs og udendørs rammer, men også arrangementer og ture ud af huset prioriterer vi højt.

Frederikssund Kommune
Pædagogisk leder til klub Højen og klub Himmelblå

Frederikssund Kommune, Jægerspris

Klubberne i Frederikssund søger en ny pædagogisk leder til klub Højen og klub Himmelblå. Stillingen er på 37 timer og med børnetid i klub Højen. Klub Højen har ca. 175 børn i fritidsklubben, tilhørende ungdomsklub og ligger i Jægerspris. Klub Himmelblå har ca. 60 børn og ligger i Dalby. Tilsammen er der 9 ansatte fordelt på de forskellige tilbud som du skal være nærmeste leder for.

Klubberne i Frederikssund Kommune er et unikt og mangfoldigt fællesskab. Hos os skal børn og unge have mulighed for at deltage i inkluderende fællesskaber og have medindflydelse på organiseringen af hverdagen. Det kræver vi går systematisk til opgaven og samarbejde med andre fagprofessionelle og forældre på tværs af børn og unges livsarenaer.

Frederikssund Kommune
Fast stilling som socialrådgiver/-formidler på børnehandicapområdet

Frederikssund Kommune, Jægerspris

Kan du lide at have en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du får ansvar og udfordringer? Så er du måske vores nye kollega i et dynamisk og stærkt team med en fælles interesse for at skabe de bedste vilkår for børn og unge med særlige behov og deres familier i Frederikssund Kommune.

Vi søger en rådgiver på 37 timer pr. uge, som kan varetage sagsbehandling i forhold til iværksættelse og opfølgning af foranstaltninger jf. SEL §§ 11, 32, 45, 50 samt 52 etc.

Dine primære arbejdsopgaver vil være behandling af sager om fx hjemmetræning, forebyggende indsatser samt foranstaltninger, herunder:

 • udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, og træffe afgørelse om støtte jf. serviceloven
 • opfølgning på bevilgede indsatser og foranstaltninger
Frederikssund Kommune
Kommunikationspraktikant til Center for Børn og Skole

Frederikssund Kommune

Interesserer du dig for kommunikation i alle afskygninger? Kan du hjælpe os med at brænde igennem med vigtige budskaber om vores arbejde i skoleverdenen med makerspace, erhvervssamarbejde, STEM og FN’s verdensmål?

Så er du måske vores kommende praktikant!

Dine opgaver vil bl.a. bestå af

 • Udvikling og implementering af kommunikationsstrategi
 • At kommunikere budskaber gennem digitale og sociale medier
 • Opgaver med interviews
 • Opgaver med foto- og videoproduktion
Frederikssund Kommune
Ny lærer til afdeling Skibby - Fjordlandsskolen pr. 1. august

Frederikssund Kommune

Vi søger en uddannet lærer til indskoling og mellemtrin til undervisning i

 • matematik og engelsk m.m.

Kunne du tænke dig at arbejde på en skole, med højt til loftet, luft og plads til at udvikle både eleverne og lærere i et positivt og fællesskabsorienteret skolemiljø, så er det måske dig, som skal være vores nye kollega?

Du skal være i vores kommende 1. klasse, hvor I vil være to faglærere til en børnegruppe på ca. 27. Samarbejde, fælles forberedelse og co-teaching bliver centralt for dit arbejde med klassen.

Frederikssund Kommune
Aktivitetsmedarbejder til omsorgscentret Pedershave

Frederikssund Kommune

Vi søger dig, der kan skabe rammerne for det gode hverdagsliv for vores beboere på Pedershave. Omdrejningspunktet i dit arbejde er beboerens livskvalitet og selvbestemmelsesret, sikre meningsfulde aktiviteter, træning, velvære og god stemning. Har du lyst til at gøre en forskel for vores beboere, så læs endelig videre.

Vi forstiller os du er fysioterapeut, ergoterapeut, pædagog, social- og sundhedsassistent, eller lærer. Sidder du med en anden uddannelsesbaggrund og mener at du passer ind, er du velkommen til at søge alligevel.

Pedershave er Frederikssund Kommunes største og nyeste omsorgscenter.

Vi er et omsorgscenter med 90 boliger fordel i 4 huse. Vi ligger i udkanten af byen i naturskønne omgivelser. Hvert hus har egen gårdhave.

Frederikssund Kommune
To studentermedhjælpere med flair for kommunikation til Center for Børn og Skole

Frederikssund Kommune

Interesserer du dig for kommunikation i alle afskygninger? Kan du hjælpe os med at brænde igennem med vigtige budskaber om vores arbejde i skoleverdenen med makerspace, erhvervssamarbejde, STEM og FN’s verdensmål?

Så er du måske vores kommende studentermedhjælper!

Dine opgaver vil bl.a. bestå af

 • Udvikling og implementering af kommunikationsstrategi
 • At kommunikere budskaber gennem digitale og sociale medier
 • Opgaver med interviews
 • Opgaver med foto- og videoproduktion
Frederikssund Kommune
SSA i aften- og nattevagt til Omsorgscenteret Nordhøjs demensafdeling

Frederikssund Kommune, Skibby

Omsorgscenteret Nordhøj søger social- og sundhedsassistent til aften- og nattevagt på demensafdelingen

Har du lyst til at blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab og brænder du for at sikre mennesker med demens et meningsfuldt og værdigt liv, så kan vi tilbyde en fast stilling, som social- og sundhedsassistent i aftenvagt eller nattevagt.

Stillingen som aftenvagt er på 28-32 timer ugentligt og weekendvagt hver anden uge. Der arbejdes i 3-2 rul.

Stillingen som nattevagt er på 28 timer ugentligt og weekendvagt hver anden uge. Mødetiden er 23.15-07.15 og der arbejdes i 7-7 rul.

Frederikssund Kommune
Socialrådgiver/-formidler til integrationsindsats

Frederikssund Kommune

Vores integrationsområde har - som mange andre kommuner - meget travlt, da vi modtager en del ukrainske fordrevne.

Vi har derfor brug for en ny kollega til vores allerede engagerede team hurtigst muligt. Der er tale om en foreløbig tidsbegrænset stilling på 1 år, men mulighed for forlængelse kan drøftes.

Vi har brug for dig til at modtage især ukrainske flygtninge, afvikle modtagelses- og jobsamtaler, indgå integrationskontrakt og deltage i den enkelte borgers integrering i det danske samfund.

Der er for tiden primært opgaver tilknyttet den ukrainske indsats, men på sigt kan der komme andre opgaver. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte medarbejders ønske for kompetenceudvikling.

Frederikssund Kommune
Engelsklærer - gerne med bred faglighed - til Ådalens Skole

Frederikssund Kommune

Er du stærk i engelsk og begejstres du af at løfte elever og udvide deres horisont - så er du måske vores nye engelsklærer.

Som vores nye kollega får du et skema med en stærk forankring i engelskfaget, primært i udskolingen, men også med mulighed for undervisning på mellemtrinet. Stillingen indeholder også timer i andre fag, men vi er endnu ikke låst i fagfordelingen – så tøv ikke med at byde ind med øvrige profiler.

Vi er også på udkig efter kompetencer indenfor co-teaching i grundskolen, støtteopgaver samt LKT.

Frederikssund Kommune
Centerleder til Pedershave

Frederikssund Kommune

Brænder du for ledelse, udvikling og sammenhold? Er du visionær, fagligt funderet og god til at skabe resultater med andre? Kan du skabe mening og sammenhængskraft i en omskiftelig hverdag, og drives du af at arbejde med udvikling, så vi sammen kan lykkes med at skabe resultater for beboerne, medarbejderne, pårørende og organisationen? Har du lysten, evnerne og viljen til at stå i spidsen for den positive retning på Pedershave? Så er du måske vores nye centerleder.

Som centerleder får du ansvaret for at sætte retningen og skabe rammerne for både at lederne og medarbejderne kan løfte kerneopgaven i et miljø af nærvær og tryghed for personalet, beboere og pårørende.

Du skal arbejde med social kapital og viderebygge og udnytte de stærke relationer, der er på Pedershave, som vil gavne kvaliteten og effektiviteten. Du skal navigere mellem drift og udvikling, faglighed og økonomi.

Frederikssund Kommune
SSA eller SSH i dagvagt til Omsorgscenteret De Tre Ege

Frederikssund Kommune, Jægerspris

Hos os vil der hver dag være beboere, der vil være glade for at få din hjælp - så har du en sundhedsfaglig uddannelse som SSA eller SSH , så se her…

Brænder du for at arbejde med ældre mennesker, og har fokus på at skabe livskvalitet for beboeren, så er det dig vi søger til omsorgscenteret De Tre Ege.

Stillingen er en dagvagt på 32 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend.

Frederikssund Kommune
Lærer til Falken - Trekløverskolen afd. Falkenborg

Frederikssund Kommune

Er du er en erfaren speciallærer, så mangler vi dig til en af vores gruppeordninger.

Vi søger en lærer, som har erfaring med at undervise børn med et særligt behov, og som kan varetage dansk, og andre almindelige skolefag. Stillingen er ledig fra den 1. august.

Vi ønsker at tiltrække dygtige og dynamiske personaler, der brænder for at udvikle gode læringsprocesser, og som ønsker at udveksle viden og de tiltag, der virker. På Trekløverskolen skaber vi sammen læring og trivsel, hvor alle børn bliver udfordret, og dermed får det bedst mulige afsæt for fremtiden – samtidigt med at vi er en udviklende arbejdsplads.

Frederikssund Kommune
Er du vores nye kollega? - Musiklærer til Slangerup Skole

Frederikssund Kommune

Vi søger en musiklærer til Slangerup Skoles afdeling Byvang, der kan undervise i musik. Vil du være glad for at drive musikken frem til f.eks. morgensang, fælles arrangementer, Lucia m.m., så er du vores nye kollega. Hvis du ovenikøbet også kan undervise i håndværk og design, så bliver vi rigtig glade.

Hvis du er studerende, pensionist, eller lignende og ikke interesseret i alt for mange timer, så tøv ikke med at søge, for vi kan godt dele skemaet op hvis du er den hel rigtige kandidat. Stillingen er dog som udgangspunkt en fuldtidsstilling med undervisning i musik samt håndværk og design primært på vores mellemtrin.

Frederikssund Kommune
En udskolingslærer til Slangerup Skole

Frederikssund Kommune

Vi søger en lærer, der kan undervise i matematik, fysik/kemi og naturfag primært på 7. årgang.

Du følger derefter med op i 8. og senere 9. årgang og følger altså de samme elever op gennem udskolingen.

Du skal ligeledes undervise i fysik/kemi og naturfag i vores gruppeordning for elever med autismespektrumforstyrrelser. Her er der 8 elever og en fast pædagog, som er til stede i undervisningen.

Slangerup Skole er en moderne skole, som har fokus på udvikling, læring og trivsel, med udgangspunkt i professionelle læringsfællesskaber. En moderne skole der værdsætter fleksibilitet for de ansatte og har fokus på tillid og respekt, hvilket er direkte udmøntet i bl.a. fleksibel arbejdstid.

Frederikssund Kommune
Konsulent til enheden for Trivsel og Kriminalitetsforebyggelse

Frederikssund Kommune

Brænder du for forebyggelse og kan du igangsætte, facilitere og drifte meningsfulde processer indenfor det trivselsfremmende og kriminalpræventive område?

Trivsel og Kriminalitetsforebyggelse, Center for Børn og Skole i Frederikssund Kommune, søger en konsulent på fuldtid, der kan indgå i og styre tværgående indsatser og som har lyst til at drive og udvikle samarbejder og indsatser, der har til formål at fremme børn og unges trivsel samt forebygge kriminalitet, herunder risikovillig adfærd.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være

 • Facilitering af netværk og møder
 • Administrative opgaver f.eks. sagsfremstillinger, opfølgning og evaluering af indsatser, bearbejde og kommunikere resultater fra undersøgelse
 • Drive nuværende og evt. nye indsatser på tværs af indsatsniveauerne