4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Solrød KommuneUglegårdsskolen søger madkundskabslærer

Solrød Kommune

Uglegårdsskolen er en folkeskole i Solrød Kommune - “Det bedste sted at leve og bo”. Vi er placeret tæt på skov, strand, s-tog og motorvej. Uglegårdsskolen er kendt for faglighed, trivsel og fantastiske fysiske rammer.

Med tiltrædelse hurtigst muligt, søger vi på Uglegårdsskolen en lærer til madkundskab, hvis du evt. også kan byde ind på svømning, idræt eller håndværk og design vil det være en fordel. Hvad du ellers kan og ellers ønsker at undervise i, skal ligeledes fremgå af din ansøgning. Stillingen er som udgangspunkt på fuldtid, men med mulighed for nedsat tid.

På Uglegårdsskolen har vi ingen obligatorisk tilstedeværelse ud over undervisningstiden, samt tid der medgår til møder og teamsamarbejde. Vi bygger dette på det samarbejdsgrundlag, som Solrød Kommune og den lokale lærerkreds allerede udarbejdede i 2013 - “tilstedeværelse med mening”.

Solrød KommuneSocial- og sundhedshjælperelever til start november 2020

Solrød Kommune

Vil du være med til at gøre en forskel for andre?

Så har du nu mulighed for at uddanne dig til social- og sundhedshjælper. Du kan glæde dig til et spændende elevforløb, hvor vi har fokus på at skabe et godt og trygt læringsmiljø for dig. Du tager en uddannelse, der kan bruges både på plejecentre og i hjemmeplejen og du er garanteret praktikplads igennem hele uddannelsen.

SOLRØD KOMMUNE TILBYDER:

  • Strukturerede uddannelsesforløb med uddannede praktikvejledere.
  • Ugentlige samtaler med din praktikvejleder.
  • Planlagt fordybelsestid.
Solrød KommuneSocial- og sundhedsassistentelever til start november 2020

Solrød Kommune

Drømmer du om mere viden og flere kompetencer, så du kan tage et stort ansvar i sundhedssektoren?

Så har du nu mulighed for at gøre drømmen til virkelighed og uddanne dig til social- og sundhedsassistent. Du kan glæde dig til et udfordrende job med stor afveksling, hvor dine arbejdsopgaver afhænger af den enkelte borgers behov og livssituation. Vi har i Solrød Kommune fokus på et godt læringsmiljø og du vil under hvert praktikforløb få en praktikvejleder, som vil støtte dig til at nå dine praktikmål igennem daglig vejledning, ugentlige samtaler og planlagt fordybelsestid. Vi har også en elevcafe hvor du én gang ugentligt får mulighed for at mødes med andre elever og sammen fordybe jer i faglige emner.

Solrød KommunePædagogmedhjælper til en midlertidig stilling på 33 timer

Solrød Kommune, Havdrup

Regnbuen & Skovhuset søger en pædagogmedhjælper til børnehaven på 33 timer. Regnbuen & Skovhuset er en integreret institution med 40 vuggestuebørn og ca. 100 børnehavebørn. Vi er fordelt i to huse.

Vi lægger vægt på en hverdag med trivsel, udvikling, dannelse og læring for det enkelte barn. Vi arbejder ud fra de Pædagogiske læreplaner samt kommunens fire værdier (bevægelse, fællesskab, indflydelse og ansvar).

Vi tilbyder dig

  • engagerede, faglige og dygtige kollegaer
  • en arbejdsplads hvor der arbejdes med den pædagogiske læreplan
  • en arbejdsplads hvor forældresamarbejdet er afgørende for børns trivsel, udvikling, dannelse og læring.