15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 15 af 15 resultater.
Syd- og Sønderjyllands PolitiAdministrativ medarbejder

Syd- og Sønderjyllands Politi

Har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor omstillingsparathed og fleksibilitet er nøgleord, så er dette vikariat noget for dig.

Nogle af følgende arbejdsopgaver vil du skulle varetage, alt efter hvilken afdeling du kommer i:

 • Modtage telefoniske henvendelser til politikredsen
 • Vejlede og rådgive borgere
 • Optage anmeldelser om strafbare forhold
 • Almindelig sagsbehandling herunder journalisering, attester, kopiering, scanning, sagskomplekser m.v.
Politiets EfterretningstjenesteServiceledere til insourcing og daglig drift af rengøringsfunktion i PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Hvordan sikrer man, at insourcingen af en rengøringsfunktion bliver en succes og indfrier alle de forventninger, som ledelse, medarbejdere og organisation har til rengøringskvalitet, ressourceoptimering og mange andre målsætninger? Hvis du kan svare på det spørgsmål og har engagementet og kompetencerne, der sikrer, at det lykkes, så er det dig vi leder efter!

Den primære opgave vil indledningsvist være selve insourcingen af rengøringsfunktionen hvilket indebærer:

 • budgettering af rengøringsfunktionen i samarbejde med relevante interne aktører
 • udarbejdelse af standarder, beskrivelser og dokumentation af rengøringsløsninger og kvalitet i en organisation, der fungerer i døgndrift
 • rådgive om, sikre og dokumentere at PET som arbejdsgiver lever op krav og lovgivning indenfor rengøringsområdet
Københavns PolitiHR-medarbejder til projekt ”Sygefravær – et fælles ansvar”

Københavns Politi

Vil du være med som HR-medarbejder i et stort projekt omkring sygefravær i den største politikreds i Danmark? Synes du, det er udfordrende at være med til at skabe synlige forandringer sammen med ledere og medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega!

HR-Partnersektionen, som er en del af HR-afdelingen i Københavns Politi, søger en HR-medarbejder, der skal være med til at gennemføre projektet ”Sygefravær – et fælles ansvar”, som Københavns Politi har fået midler til under STAR’s (Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering) pulje ”Sygefravær på offentlige arbejdspladser”. Projektet løber fra august 2020 – juni 2022.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Klæde ledere på til at holde trivsels- og sygesamtaler
 • Undervise ledere i håndtering af sygefravær
 • Deltage i udarbejdelse af undervisningsmateriale
RigspolitietErfaren akademiker til ledelsesstøtte af HR-direktøren

Rigspolitiet, København

Her er en spændende mulighed for at arbejde med ledelsesstøtte på topniveau. Hvis du får energi af et job der kræver selvstændighed, helhedsforståelse og flair for at navigere i en politisk styret organisation, hvor opgaver med kort varsel stiller krav til dine kompetencer, så er du måske den helt rigtige til jobbet som ledelsesstøtte til Rigspolitiets HR-direktør.

Helt konkret er nogle af dine opgaver planlægning af møder og arrangementer, koordinering af kalendere, mødeforberedelse, herunder udarbejdelse af dagsordener, præsentationsmateriale, mødemateriale og ledelseskommunikation samt opfølgning og afrapportering på møder, projekter og opgaver.

RigspolitietSamfundsvidenskabelige undervisere til Politiskolen

Rigspolitiet, Vejle

Som underviser bliver du vores nye kollega på Politiskolen, der hører under Rigspolitiets Koncern HR. På Politiskolen, hvor vi uddanner fremtidens politibetjente, søger vi en samfundsvidenskabelig underviser.

Som underviser er du med til at danne de politistuderende på politiets grunduddannelser, og du bidrager løbende til at udvikle uddannelsen. Du underviser på tværs af klassiske fagområder og inddrager aktivt din brede samfundsvidenskabelige teoriforståelse på en spændende og udfordrende måde.

Du underviser i samfundsfaglige forhold og institutioner på en række emner, som f.eks. ”Magt og Autoritet”, ”Forbrydelse og Straf” samt ”Forebyggelse”. Derudover formidler du etiske overvejelser og koncepter let og forståeligt, hvilket blandt andet inkluderer kontraktteori og demokratiforståelse.

Grønlands PolitiPraktikanter til Grønlands Politi

Grønlands Politi, Nuuk

Har du mod på et eventyr ved fjerne nordlige kyster, hvor store naturoplevelser banker på lige uden for din dør, og har du lyst til at prøve at tage ansvar for juridiske opgaver fra første dag?

Grønlands Politi søger dygtige jurastuderende på kandidatuddannelsen til det kommende forårssemester 2021. Vi søger studerende til både anklagemyndigheden og ledelsessekretariatet.

Vi sagsbehandler inden for et meget bredt sagsområde, der særligt er forankret i forvaltningsretten. Konkret drejer det sig om sager om våben, færdselslov, erstatningskrav, dispositionsklager og en masse andre spændende områder.

Som praktikant i ledelsessekretariatet kan du forvente at få lov til at prøve kræfter med sagsbehandling inden for flere af de nævnte områder samt deltage i udviklingsopgaver. Du vil få praktisk erfaring med besvarelse af eksterne høringer og interne forespørgsler fra vores kolleger i organisationen.

Københavns PolitiJurist søges til Beredskabsenheden

Københavns Politi

Har du flair, forståelse for og indsigt i én af politiets helt centrale kerneopgaver – operativt beredskabsarbejde i den bredeste forstand – så kan det være dig vi mangler!

Opgaverne vil ligge inden for følgende områder:

 • Juridisk rådgivning og sparring i forbindelse med planlægning og afvikling af operative politiindsatser.
 • Juridisk legalitetssikring af politikredsens planer, operative vejledninger og actioncard.
 • Samarbejde med andre myndigheder og eksterne samarbejdsparter omkring beredskabsmæssige forhold.
Nordjyllands PolitiMåleoperatør til Automatisk Trafikkontrol

Nordjyllands Politi, Hobro

Som måleoperatør af hastighedsovertrædelser ved automatisk trafikkontrol (ATK) understøtter du færdselspolitiets arbejde. Du får muligheden for helt konkret at bidrage til at nedbringe antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken og dermed øge færdselssikkerheden og trygheden i trafikken. Din indsats er værdsat og en vigtig del af at optimere politiets arbejde.

I operatørjobbet foretager du hastighedsmålinger og tager billeder i hele politikredsen. Du stiller hver dag udstyret op med ansvar for at sikre, at billeder og målinger foretages korrekt.

Da du primært arbejder alene, tilbyder vi her et job til dig, som er robust og trives med høj grad af selvstændighed med frihed under ansvar.

Midt- og Vestjyllands PolitiMåleoperatører til automatisk trafikkontrol, Midt- og Vestjylland

Midt- og Vestjyllands Politi, Holstebro

Som måleoperatør af hastighedsovertrædelser ved automatisk trafikkontrol (ATK) understøtter du færdselspolitiets arbejde. Du får muligheden for helt konkret at bidrage til at nedbringe antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken og dermed øge færdselssikkerheden og trygheden i trafikken. Din indsats er værdsat og en vigtig del af at optimere politiets arbejde.

I operatørjobbet foretager du hastighedsmålinger i hele politikredsen. Du stiller hver dag udstyret op med ansvar for at sikre, at billeder og målinger foretages korrekt. Vi har fokus på præcision og høj kvalitet af målingerne og udveksler kollegialt erfaringer om opgaveløsningen.

RigspolitietAD-specialist

Rigspolitiet, Hvidovre

Som Active Directory (AD) Specialist har du ansvar for identitetsstyringsløsninger til gavn for alle brugere og enheder i politiet. Du finder det spændende at løse opgaver på tværs og drives af at have et tæt samarbejde med en lang række forskellige forretningsområder.

I det daglige er du en del af Active Directory teamet, der vedligeholder strukturerne, retningslinjerne og navnestandarderne for AD samt understøtter og agerer sparringspartnere på en lang række it-styrings- og konfigurationsopgaver samt projekter inden for drift og tilpasning af AD.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet at drifte og tilpasse på AD-miljøet og at vedligeholde strukturer og navnestandarder. Ligeledes er du teknisk sparringspartner på forskellige it-projekter i politiet samt 2. line support for kundeservice.

RigspolitietEngageret systemejer til drift af politiets operative systemer

Rigspolitiet, Hvidovre

Drift, udvikling og vedligeholdelse af politiets operative it-systemer har stor betydning for udførelsen af alle vores samfundsmæssige opgaver. Du gør en forskel for hver eneste medarbejder i politiet, når du sikrer, at it-redskaberne fungerer og bedst muligt understøtter vores arbejde. Således bidrager du, i dette job, som et vigtigt led i den samlede politimæssige indsats.

Din primære arbejdsopgave består af driftsopgaver, hvor du som systemansvarlig og koordinator får det overordnede ansvar for forvaltningen af en eller flere operative systemer.

Dit arbejde består bl.a. i releasestyring, vedligehold og fejlsøgning på systemerne. Formålet er, at systemerne effektivt, sikkert og stabilt understøtter forretningen i den daglige drift.

Grønlands PolitiAdministrativ medarbejder søges til politistationen i Tasiilaq

Grønlands Politi

Vi søger en medarbejder, der er kontoruddannet og som har lyst til at indgå i en travl hverdag. En medarbejder, som synes, det er spændende, at vores opgaver er mange og forskellige, så dagene aldrig virker ens. Vi forventer, at du vil tage del i vores team på politistationen.

Til gengæld tilbyder vi en stilling på en politistation, hvor vi værdsætter det sociale, hjælper hinanden og hvor vi hele tiden lærer nyt.

De væsentligste arbejdsopgaver er:

 • Telefonpasning samt publikumsekspedition
 • Regnskabsopgaver
 • Journalføring samt arkivering af sager
 • Lettere sagsbehandling, herunder især fogedsager
 • Andet forefaldende kontorarbejde
RigspolitietSoftwareudvikler med interesse for RPA

Rigspolitiet, Hvidovre

Brænder du for automatisering og effektivisering af processer, RPA-teknolgi og vil du være med i et nyt kapitel i dansk politi? Nu har du muligheden for at udvikle dine egne kompetencer inden for Robotic Process Automation.

Sektion for Softwareudvikling er en del af Center for Udvikling, som huser nogle af landets mest dedikerede udviklere, og som er drivkraften i de tekniske løsninger i politiet. Som udvikler er du en del af sektionen, som i dag består af 20 softwareudviklere.

Som RPA-udvikler bliver du en del af et etableret tværfagligt Center of Excellence, der har til formål, gennem RPA-teknologi, at automatisere og effektivisere en række af politiets nøgleprocesser. Du vil i den forbindelse få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for RPA og automatisering. På sigt skal vi også kigge på mulighederne inden for AI.

RigspolitietAPP-udvikler til Android Mobile

Rigspolitiet, Hvidovre

Politiet er i gang med den nok mest spændende it-udvikling nogensinde. Brænder du for udvikling af apps og har du lyst til at gøre en stor forskel for, at dansk politi på gaden, kan operere så effektivt som muligt? Så er dette muligvis jobbet for dig.

Sektion for Softwareudvikling består i dag af ca. 20 dedikerede softwareudviklere, som leverer værdiskabende APP og tilhørende integrationer til politiet. Som APP-udvikler bliver du tilknyttet et af vores to tværfunktionelle SCRUM-teams, som i tæt samarbejde med analytikere, testere og brugere, udvikler mobile løsninger, der kan effektivisere politiets opgavevaretagelse i felten.

Du vil i den forbindelse få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for avanceret mobilløsninger, ny teknologi og agile udviklingsmetoder. Er du forholdsvis ny indenfor feltet, sørger vi for en grundig oplæring. E

Lønkonsulent til Lønafdelingen
Lønafdelingen søger sygdomsvikar – er du vores nye kollega?
Koncern HR, Vejle
Ofir