25 jobannoncer matcher din søgning 25 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rigspolitiet

Brænder du for at yde god service? Så er du måske vores nye kollega i Rigspolitiet

København V

Har du erfaring med drift af bygninger i større organisationer, og motiveres af en dynamisk og afvekslende hverdag? Har du et positivt mindset, har du gå-på mod og er du løsningsorienteret? Er det dig der griber bolden og får opgaverne løst?

Arbejdet består i opgaver inden for bygningsmæssig og driftsmæssig vedligeholdelse. Det daglige driftsarbejde består af koordinering, kvalitetssikring, ajourføring og opfølgning på henvendelser.

Sammen sikrer vi den daglige drift i Rigspolitiets forskelligartede bygninger og supporterer kollegaer inden for mange forskellige fagligheder og behov.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Vil du være med til at bekæmpe den mest alvorlige og komplekse økonomisk og organiserede kriminalitet?

Glostrup, Aarhus C, Karlslunde eller Silkeborg

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • at deltage i forberedelsen af og gennemføre straffesagerne
  • at indgå aktivt i et tæt samarbejde med bl.a. efterforskere, analytikere og eksterne samarbejdspartnere om tilrettelæggelsen af sagerne

Du vil få mulighed for at understøtte NSK’s arbejde med straffesagerne, føre tilsyn samt hjælpe med at belyse NSK’s arbejde ved at besvare høringer mv.

Vi prioriterer, at vores anklagere hele tiden udvikler sig fagligt og personligt. Vi vægter social trivsel højt, og vores omgangstone er uformel og åben.

Rigspolitiet

Processtærke og ambitiøse generalister til Ledelsessekretariatet i Rigspolitiets Koncern IT

København V og Hvidovre

Har du lyst til at bidrage til den digitale understøttelse af politiet i en verden, hvor kriminalitetsbilledet bliver mere og mere komplekst?

I sektionen for Ledelsesstøtte søger vi nye generalistkollegaer, som kan bidrage til koordinering, udarbejdelse og kvalitetssikring af bidrag til bl.a. spørgsmål fra Folketinget, samrådsspørgsmål og andre politiske henvendelser.

Vi prioriterer et godt sammenhold og en uformel omgangstone, ligesom vi insisterer på at skabe frirum til humor, at holde en uformel omgangstone og at bevare en god balance mellem arbejds- og privatliv.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Vil du være med til at bekæmpe den mest avorlige og komplekse organiserede kriminalitet?

Silkeborg

Som specialanklager med speciale inden for organiseret kriminalitet i NSK Vest vil du få ansvaret for behandlingen af større og komplicerede sager om organiseret kriminalitet.

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • at indgå aktivt i et tæt samarbejde med bl.a. efterforskere og analytikere om tilrettelæggelsen af sagerne
  • at samarbejde med såvel indenlandske og udenlandske myndigheder inden for dit speciale

Vi vægter social trivsel højt, og vores omgangstone er uformel og åben. Derudover har vi stor fokus på, at der skal være god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Rigspolitiet

Taler du flydende Citrix?

Hvidovre

Vil du være med til at understøtte de afgørende it-løsninger i Rigspolitiets Koncern IT? Og er du ekspert, når det kommer til Citrix-miljøer?

Som Citrix-specialist hos Rigspolitiets Koncern IT vil du sammen med teamet få ansvar for at implementere, drifte og vedligeholde Citrix-software på politiets servere og klienter. Du får en vigtig rolle og et stort ansvar for at sikre stabil drift, god ydeevne samt vedligehold og implementering af højteknologiske løsninger af forskellig karakter for enhederne i Rigspolitiet.

Vi tilbyder et udfordrende arbejde i en travl, dynamisk og faglig stærk it-organisation. Vi har et uformelt miljø og vægter humor på arbejdspladsen meget højt.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Tidsbegrænset stilling som tjenesteplanlægger

Slagelse

Er du god til at se sammenhænge og muligheder? Og er du serviceminded og god til at arbejde selvstændigt?

Du er med til at sikre, at det nødvendige antal betjente samt de rette kompetencer er til stede på de daglige vagter, og du medvirker til trivsel og et velafbalanceret arbejdsliv for vores betjente.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med en bred kontaktflade på tværs af organisationen og som vores nye tjenesteplanlægger bliver du en del af CET som er et team på i alt 7 tjenesteplanlæggere.

Københavns Vestegns Politi

Økonomikonsulent: Vil du være en del af en spændende og kompleks organisation, der spiller en vigtig rolle i samfundet?

Albertslund

Kan du dit økonomiske håndværk, er du stærk analytisk og har du et godt samarbejdsgen?

I Økonomiafdelingen er der ansat 22 medarbejdere. Ud over økonomistyring, budget, regnskab og intern kontrol er afdelingen også ansvarlig for bl.a. politikredsens indkøb, logistik, bygninger og køretøjer.

Vi lægger vægt på et godt, udviklende og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på, at arbejdslivet skal spille godt sammen med familie- og privatliv, og vi tilbyder på samme tid både stort ansvar og fleksibilitet i tilrettelæggelsen af dit arbejde.

Midt- og Vestjyllands Politi

Juridiske studentermedhjælpere

Holstebro

Vi søger et antal jurastuderende til stillinger som juridiske assistenter i anklagemyndigheden og ledelsessekretariatet med tiltræden februar/marts 2024 eller snarest derefter.

Arbejdet i anklagemyndigheden omfatter primært sagsbehandling vedr. påtaleopgivelser, indstilling af efterforskning og klagesager. Arbejdet i ledelsessekretariatet omfatter primært sagsbehandling af anmodninger om aktindsigt, herunder aktindsigt i straffesager.

Der vil være mulighed for hjemmearbejde og vores nuværende studentermedhjælpere er gode til at arrangere samtransport fra Aarhus.

Rigspolitiet

Administrativ medarbejder til Rigspolitiet

Hvidovre

Har du erfaring med indkøb i det offentlige, og er du på udkig efter et fleks- eller deltidsarbejde?

I denne nyoprettede stilling får du til opgave at understøtte en ledergruppe på fem med at planlægge og koordinere indkøb. Du kommer til at være bindeleddet mellem den indkøbende leder og de led, indkøbet skal igennem, og du sørger for at følge de enkelte indkøb til dørs.

Rigspolitiet

Medarbejder til finansielt tilsyn

København V

Vi søger en medarbejder til Rigspolitiets Center for Økonomistyring og Analyse, som har ansvaret for understøttelsen af økonomistyring på tværs af politikredsenes økonomi og de fleste af Rigspolitiets områder samt Grønlands Politi og Færøernes Politi.

Du kan forvente, at dine opgaver er centrale i forhold til centrets milepæle og Rigspolitiets udvikling. Derudover er det vigtigt for os, at du får indflydelse på og mulighed for at præge din opgaveportefølje på baggrund af interesser og kompetencer.

Rigspolitiet

Generalister til nyoprettet sektion på styringsområdet i Koncern IT

København og Hvidovre

Vil du være med til at opbygge en ny sektion i en spændende og kompleks it-organisation, som spiller en vigtig rolle i samfundet, og hvor der samtidig er stor politisk bevågenhed?

Som generalist i den nye sektion i Center for Styring i Rigspolitiets Koncern IT får du en vigtig rolle i organisationens arbejde med fortsat at modernisere og effektivisere it-udviklingen i politiet.

Som en del af den nyoprettede sektion får du mulighed for at præge sektionens arbejdsopgaver og være med til at sikre fremdrift på styringsområdet i en spændende it-organisation.

Bornholms Politi

Erfaren jurist

Rønne

Bornholms Politi søger snarest muligt en erfaren jurist til Staben. Staben har til opgave at understøtte den samlede opgavevaretagelse i politikredsen. Du vil komme til at arbejde med mange forskellige opgaver, herunder konkret juridisk sagsbehandling uden for strafferetsplejen, bl.a. erstatningssager, aktindsigt og klagesager, samt udarbejdelse af bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål og høringer.

Hverdagen er præget af mange forskelligartede arbejdsopgaver, hvoraf mange løses i et tæt samarbejde med de politioperative enheder. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, der er præget af høj faglighed, menneskelig rummelighed og godt humør.

Rigspolitiet

Efterlysning: Netværksnørd med livserfaring

Hvidovre

Er du så erfaren, at selv routerne spørger dig til råds? Rigspolitiet søger erfarne netværksspecialister, der brænder for it-sikkerhed, og som ønsker at bringe sine kompetencer i spil et sted, hvor de virkelig kan gøre en forskel.

Du vil få en nøgleposition i arbejdet med at opretholde og udvikle vores netværk, som spiller en afgørende rolle i politiets arbejde. Du kommer til at arbejde på tværs af områder, herunder drift, vedligeholdelse og deltagelse i strategiske projekter. Dine opgaver kan variere fra avancerede netværkskonfigurationer til arkitektonisk rådgivning og udstyrsadministration.

Rigspolitiet

Savnes: Nyuddannede netværkstalenter

Hvidovre

Drømmer du om at skabe gnidningsløse netværksoplevelser og få kablerne til at danse i takt? Og har du lyst til at starte din karriere hos Rigspolitiet og lære fra erfarne fagfolk? Så vil vi gerne høre fra dig!

Du kommer til at arbejde med alt fra forebyggelse, drift og vedligehold til deltagelse i forskellige projekter. Dine opgaver kan variere fra etablering og konfigurering af netværk til opsætning/nedtagning af udstyr og rådgivning om setup og arkitektur.

Vi tilbyder et job med gode muligheder for at bruge dine faglige og personlige kompetencer.

Rigspolitiet

Erfarne enterprise-arkitekter til politiets legacy-modernisering

Hvidovre

Vi styrker vores enterprise arkitektur-sektion for at understøtte arbejdet med modernisering af politiets ældste it-systemer. Er du erfaren enterprisearkitekt med stærke samarbejdsevner, høj faglighed og en ambitiøs tilgang til arbejdet, så har du her mulighed for at påtage dig spændende og udfordrende opgaver, hvor du gør en positiv forskel for dansk politi.

Du skal understøtte, at den overordnede arkitektur er defineret og styret, og du skal på tværs af arkitekturdomæner (forretning, data, applikation og teknologi) bidrage til at sikre, at løsninger og processer er afstemt med it-strategi, forretningsstrategi og mål.

Rigspolitiet

Leder til central stabsfunktion i Rigspolitiets Politiområde

Glostrup

Har du lyst til at være leder i en central rolle i Rigspolitiet, hvor kvalitetssikring og samarbejde er i højsædet?

Politiområdets Ledelsesstøtte (sekretariat) søger en ny sektionsleder. Med direkte reference til politidirektøren bidrager du til at sikre kvalitet og fremdrift i understøttelsen af Politiområdets øverste ledelse (bl.a. politidirektøren, chefpolitiinspektøren og den juridiske afdelingschef), så de har det bedste fundament for at træffe beslutninger.

Som sektionsleder leder du medarbejdere, der løser en række forskelligartede sekretariatsopgaver, og du sætter rammer og retning for sektionen og bidrager med kvalitetssikring af sektionens produkter.

Midt- og Vestjyllands Politi

Enhedschef for Tilladelser - Politiets Administrative Center

Holstebro

Vil du være med til at sikre tryghed, sikkerhed, retfærdighed og tilfredshed? Kan du sikre en sund og sikker drift af sagsbehandlingen på våben- og tilladelsesområdet, og er du god til at samarbejde med blandt andet branche- og interesseorganisationer?

Du vil som linjeleder blive en del af ledergruppen i Midt- og Vestjyllands Politi, PAC og skal i fællesskab med de øvrige linjeledere i PAC have blik for at understøtte centerets forskellige enheder.

Rigspolitiet

Rapportsprogslærer til fagområde til Politiskolen

Brøndby

Som rapportsprogslærer gør du en afgørende forskel ved at styrke Danmarks kommende politibetjentes skriftlige og sproglige kompetencer.

Du underviser politistuderende på politiets grunduddannelse og sikrer, at de politistuderende lærer at begå sig skriftligt i politirapporter på en hensigtsmæssig og selvstændig måde, der underbygger borgernes tillid til politiet.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte undervisning inden for:

  • Opbygning af politirapportens hovedafsnit
  • Anvendelse af korrekt grammatik og tegnsætning
  • Understøttelse af de sprogligt udfordrede studerende
  • Afklaring af ordblindhed
Grønlands Politi

Genopslag - Reservepolitibetjent på fuld tid søges til Nuuk Politidistrikt

Har du lyst til en spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver på politistationen i Nuuk? Vil du være med til at skabe tryghed i samfundet og gøre en forskel? Så har du her en god mulighed for at prøve kræfter med politiarbejdet som reservepolitibetjent, og jobbet vil være en god ballast såfremt du senere søger ind på Politiskolen.

Som reservepolitibetjent kommer du til at indgå i det daglige beredskab hos Nuuk Politi og du kommer til at arbejde tæt sammen med uddannede politifolk. Du vil få stort indblik i politiarbejdet generelt og du vil blive involveret i mange forskellige politiopgaver.

Rigspolitiet

Jurafaglig underviser på Politiskolen, Uddannelsescenter Vest i Vejle

Er du jurist med et højt fagligt niveau og brænder du for at videreformidle din juridiske viden?

Du underviser i en række forskelligartede emner inden for straffelov og civilret, hvor du kobler dine faglige perspektiver med politifagligheden og afvikler praksisnær undervisning på et højt fagligt niveau.

Du får en dynamisk arbejdsplads med stor medindflydelse på arbejdet. Politiskolen er en arbejdsplads med høj moral, hvor vi hele tiden gør os umage for at gøre hinanden bedre. Vi tilbyder dig gode uddannelses- og udviklingsmuligheder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV