27 job matcher din søgning 27 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
3FRegional uddannelseskoordinator

3F

Brænder du for uddannelsesområdet? Er du en skrap formidler og ønsker at deltage i tværgående uddannelsesopgaver? Og vil du være med til at løfte 3F’s fælles uddannelsespolitiske opgaver i samarbejde med 3F's afdelinger i Region Sjælland? Så er du måske vores nye uddannelseskoordinator.

Som uddannelseskoordinator bliver du tilknyttet 3F-sekretariatet for AUI (Arbejdsmarked, Uddannelse, Integration), Der bliver stillet en arbejdsplads til rådighed på 3F’s kontor i Region Sjælland.

Arbejdet består primært i at bistå afdelingerne i deres arbejde med at opprioritere og styrke uddannelsesarbejdet og uddannelsesvejledningen, herunder:

 • styrkelse af det strategiske fokus på uddannelse som kernemedlemstilbud
 • styrkelse af arbejdet for, at flere af 3F’s medlemmer får tilbud om afklaring af deres almene kompetencer, med et særligt fokus på FVU og OBU
Professionshøjskolen Absalon
Erfaren underviser med radiografbaggrund el. lign. til opstart af radiografuddannelse i Næstved

Professionshøjskolen Absalon, Næstved

Professionshøjskolen Absalon åbner i foråret for optag af studerende til en helt nystartet radiografuddannelse i Næstved. De studerende begynder i september 2022, men vi søger allerede nu en ny kollega, som kan være med til at få uddannelsen godt fra start.

Som den første underviser på uddannelsen, vil du få mulighed for at være med til at træffe en række beslutninger om, hvordan vi skal uddanne radiografer på Absalon.

Dine arbejdsopgaver

 • Udarbejde ny studieordning.
 • Vurdere behov for udstyr.
 • Undervise.
ZBC
ZBC Ringsted søger engageret AMU lærer til vores automatikteknikeruddannelse

ZBC

Er du den fagligt stærke kursusmedarbejder vi søger?

Da vi oplever stigende succes på vores automatikteknikeruddannelse, særligt på efterspørgslen på AMU-aktiviteter har vi i ZBC’s kommende Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

Du bliver lærer for vores AMU-kursister, men kan i perioder også arbejde med vores elever på grund- og hovedforløbet i automatikteknikerteamet, hvis primære opgaver er at uddanne og udvikle arbejdsmarkedets kommende automatikteknikere.

Som lærer skal du bl.a. undervise i mekanisk montage, PLC, robotteknologi, hydraulik, pneumatik, procesregulering, servosystemer og frekvensomformere.

ZBC
Barselsvikar til stilling som administrativ medarbejder i Vordingborg

ZBC

Har du lyst til at være en del af udviklingen på en stor erhvervsskole, der uddanner til fremtiden, hvor elever og virksomheder er i centrum? Så er du måske vores nye kollega.

Du skal arbejde med administration af erhvervsuddannelser i samarbejde med det administrative team samt skolens faglige ledere og undervisere.

Arbejdet består blandt andet i registrering af elever og indberetninger til ministeriet, servicere skolens elever og virksomheder samt være med til at omsætte bekendtgørelsens ord til administrative processer.

ZBC er i øjeblikket i gang med at digitalisere undervisning og administration, herunder automatisering af flere administrative processer i forbindelse med skift til nyt administrativt system Lectio.

Gem
Substans I/SKonsulenter til undervisning og udvikling af social- og sundhedsområdet – med substans

Substans I/S

Brænder du for at gøre en forskel for borgeren på social-, ældre- og sundhedsområdet? Og har du lyst til at være en del af et konsulenthus i vækst, hvor du får en høj grad af frihed, faglige udfordringer og attraktive udviklingsmuligheder, så er det muligvis dig, der skal være en del af Substans-teamet.

Du skal undervise på vores kompetenceudviklingsforløb – både kurser, uddannelser og temadage. Undervisningen vil primært være inden for sundheds- og ældreområdet og kan både være inden for myndigheds- og udførerområdet. Du vil også skulle deltage i konsulentopgaver som projektleder eller konsulent i et team med andre Substans-konsulenter og konsulter og medarbejdere fra kommunerne.

Du får hele Danmark som arbejdsplads og skal være villig til rejseaktivitet på kundeopgaver og til interne møder i Aarhus og i København, men du kan bo, hvor du vil.

EUC SjællandUnderviser til HTX

EUC Sjælland, Køge

Vild med elektronik, programmering og robotter? Så kom til HTX i Køge.

Er du uddannet svagstrømsingeniør eller noget tilsvarende og vild med elektronik, programmering og robotter, så søger vi dig til at undervise i Teknikfaget - Udvikling og Produktion på A-niveau i 3.g.

En kollega har søgt nye udfordringer og vi søger derfor en ny, dygtig fastansat underviser til Teknikfaget og gerne i kombination med enten Fysik eller Teknologi (OBS: det er en forudsætning, at man har to års relevant erhvervserfaring for at kunne opnå pædagogikum i Teknologi).

Udvikling og Produktion er et af tre teknikfag i 3.g og omdrejningspunktet er konstruktion og udvikling, komponenter og materialer, styring og overvågning samt fremstilling.

Du har en relevant kandidatuddannelse, således du opfylder de faglige mindstekrav ift. at kunne undervise i de fag, du byder ind på.

EUC NordvestsjællandUnderviser til vores afdeling i Fårevejle

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning og det at være med til at skabe spændende og mangfoldige læringsmiljøer, der får eleverne til at udvikle sig? Så er det dig, vi har brug for som vores nye underviser i vores afdeling i Fårevejle.

I Fårevejle har vi tre forskellige 10. klasseretninger og en række erhvervsuddannelser. Vi udbyder grundforløb 1 indenfor ”Gastronomi og Natur”, ”Mennesker og Sundhed” og ”Byggeri og Energi” og grundforløb 2 indenfor tjener, kok, ernæringsassistent og tømrer.

Vi tilbyder dig:

 • at blive en del af en dynamisk arbejdsplads med super engagerede kollegaer
 • at blive en del af den spændende udvikling i vores afdeling Fårvejle i et team af undervisere med forskellige faglige baggrunde
 • positive og konstruktive kollegaer med fokus på kvalitet hver dag
Professionshøjskolen Absalon
Praksisorienteret og fagligt stærk underviser til sundhedsadministrativ koordinatoruddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Næstved

Har du evnen og lysten til at undervise på vores nye erhvervsakademiuddannelse i sundhedsadministration, så skal du søge denne stilling.

Professionshøjskolen Absalon udbyder fra 1. september 2021 den nye erhvervsakademiuddannelse til sundhedsadministrativ koordinator, som erstatning for den tidligere lægesekretæruddannelse. Vi har ansvaret for at gennemføre grunduddannelse og efter- og videreuddannelse inden for sundhedsadministration og offentlig forvaltning.

Du skal kunne se dig selv i rollen som en faglig stærk og engagerende underviser, der brænder for at støtte vores studerende i deres faglige og personlige udvikling.

Som underviser vil din arbejdsdag bestå af følgende opgaver i samarbejde med andre kolleger.

 • Undervise.
 • Vejledede studerende.
 • Efter- og videreuddannelsen.
EUC NordvestsjællandFaglærer til tømreruddannelsen

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Vil du uddanne fremtidens dygtigste tømrer?

Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, hvor du får brug for et bredt branchekendskab og mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Du skal undervise med et stort engagement på vores tømreruddannelse i Holbæk. Du vil skulle undervise både på grundforløb, hovedforløb samt EUX. Det bliver din opgave at strukturere undervisningen med interesse for samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold.

Du skal løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kollegaer. Du skal have fokus på elevernes læring og trivsel i undervisningen og samarbejde med dine kollegaer og vejledere omkring elevernes gennemførelse.

ZBC
Dygtig og engageret lærer til elektrikeruddannelsen

ZBC, Slagelse

Vil du være med til at trække ledningerne til lyset hos vores unge mennesker på elektrikeruddannelsen?

Giver det dig energi at undervise og lære unge mennesker at være gode håndværkere?

Vi arbejder med at implementere aktionslæring og it-didaktik i undervisningen, og hvis du kan se dig selv som faglærer, facilitator og kontaktlærer for vores unge mennesker, er du lige den vi har brug for!

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært elektriker. Derfor forventer vi, at du er engageret og har et højt fagligt niveau med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

Roskilde Tekniske Skole
Underviser til AMU

Roskilde Tekniske Skole

Roskilde Tekniske Skole satser på efteruddannelse, og aktiviteten er stigende. Vi søger derfor en fagligt dygtig underviser, der har lyst til at samarbejde med erhvervsvirksomheder om kompetenceudvikling af deres medarbejdere.

Vi tilbyder ansættelse i en afdeling, hvor du bliver en del af et lærerteam med fagligt dygtige kolleger, der arbejder målrettet på at gennemføre en undervisning, hvor høj faglighed er det centrale. Du kommer til at undervise i et eller flere af følgende emner:

 • Bæredygtighed
 • Sjakbajs, projektstyring og byggelogistik
 • Certifikatkurser som; sikkerhed ved arbejde med epoxy, asbestholdige materialer, PCB, arbejde med gnistproducerende værktøj m.v.
ZBC
Social- og Sundhedsuddannelserne ved SOSU ZBC søger en ny medarbejder til afdelingen i Næstved

ZBC

Har du lyst til at undervise i det menneskelige liv i alt fra vugge til livets afslutning?

Vi er i gang med et generationsskifte i afdelingen og igennem året er flere af vores gode medarbejdere går på pension. Derfor søger vi en ny underviser pr. 1. januar 2022 og gerne tidligere.

I SOSU ZBC deltager underviserne i vidt omfang i pædagogiske og didaktiske udviklingsprocesser og du vil derfor have mulighed for at være med til at sætte dit præg uddannelserne.

I stillingen vil der være undervisning på vores brobygningsforløb og forløb i samarbejde med folkeskolernes udskoling, FGU samt andre undervisningsopgaver, der kommer ind undervejs.

Professionshøjskolen Absalon
Genopslag: uddannelsesleder til fysioterapeutuddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde og Næstved

Har du lyst til at gå forrest i et uddannelsesmiljø, der er kendetegnet ved tårnhøj faglighed og kompromisløst engagement? Så er det dig, vi skal bruge i Absalon!

Absalon søger en fagligt stærk uddannelsesleder til fysioterapeutuddannelsen på Campus Næstved og Campus Roskilde. Som uddannelsesleder vil du sammen med medarbejdere, lederkolleger, direktion og interessenter i og uden for Absalon sikre et stærkt og robust uddannelsesudbud.

Du vil som uddannelsesleder sætte rammerne for, at underviserne kan udvikle og uddanne de studerende til at varetage en særdeles vigtig rolle i den danske sundhedssektor. I tæt samarbejde med dine medarbejdere vil du komme til at stå i spidsen for at videreudvikle uddannelsen, så den faglige kvalitet tydeligt afspejler behovet i praksis.

Professionshøjskolen Absalon
Undervisere med stor gejst inden for det sundhedsvidenskabelige område søges i henholdsvis Roskilde, Nykøbing F., Næstved og i Slagelse

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde, Nykøbing F., Næstved, Slagelse

I Center for Sygepleje har vi brug for 3-4 undervisere til både tidsbegrænsede og faste stillinger. Du er en stærk formidler med en positiv indgangsvinkel til studerende. Du fremstår vidende og tydelig inden for dit felt, og du trives med at skabe spændende og givende læringsmiljøer.

Som underviser på en af sygeplejerskeuddannelserne får du en vigtig funktion i forhold til at undervise fremtidens sygeplejersker. Det er derfor vigtigt, at du brænder for at formidle din viden.

Dine arbejdsopgaver

 • At undervise og eksaminere er en del af hverdagen.
 • Almen farmakologi og specifik farmakologi i forhold til lægemidler og lægemiddelregning kan fylde en del, da det er eksamensfag.
 • Deltage i forskellige typer af opgaver.
 • Stor variation i opgaverne.
SOSU Nykøbing Falster
Uddannelseskonsulent

SOSU Nykøbing Falster

En af vores uddannelseskonsulenter har fået nyt arbejde nærmere sin bopæl, derfor søger vi nu en uddannelseskonsulent, der skal være med til at sikre dygtige og kompetente medarbejdere inden for pædagogik, sundhed og omsorgsområdet.

Vores samarbejdspartnere i kommunerne og Region Sjælland efterspørger et stigende antal medarbejdere med stærke SOSU-uddannelser. Derfor er det vigtigt for os at rekruttere flere elever, samt at flere elever gennemfører deres uddannelse, bl.a. ved at de oplever en endnu stærkere sammenhæng mellem deres skole og praktik.

Du bliver en del af en konsulentgruppe, som arbejder tæt sammen om at skabe det bedste uddannelsesforløb for vores elever. Gruppen har fokus på et professionelt relationsarbejde med den enkelte elev, med henblik på at sikre høj elevtrivsel, et trygt læringsmiljø og dermed de bedste muligheder for, at eleven gennemfører uddannelsen.

SOSU Nykøbing Falster
Hjemmearbejdsplads
Gem
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
ZBC
SOSU ZBC Køge søger to undervisere

ZBC

SOSU ZBC i Køge søger per 1. december 2021 to undervisere til undervisning på Social- og sundhedsuddannelserne, samt på Grundforløb 1: Omsorg, sundhed og pædagogik.

På SOSU ZBC har vi fokus på at gøre vores elever så dygtige som overhovedet muligt, men også på at give vores elever en oplevelse for livet. Og så gør vi, hvad vi kan, for at understøtte nye venskaber, fantastiske oplevelser på tværs af uddannelser samt skabe et miljø med plads til at være ung.

Brænder du blandt andet for:

 • At omsætte din faglighed til læring for elever?
 • At bruge praktiske øvelser, værksteder og IT med lige så stor glæde som tavlen?
 • At tage ansvar for dine opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger?

...så er dette underviserjob lige noget for dig!

ZBC
ZBC Roskilde søger faglærer til elektronikfagteknikeruddannelsen

ZBC

Vil du være en del af Danmarks største erhvervsskole og være med til at uddanne vores elever til fremtiden? Vi søger per 1. december 2021 en dygtig og engageret faglærer til vores undervisningsteam på elektronikfagteknikeruddannelsen i Roskilde.

Som faglærer skal du varetage og udvikle undervisningen for vores elever på GF2 elektronikfagtekniker. Din indsats er synlig, og den afspejler sig hver dag i dine elever. Vi arbejder i et udviklende miljø med andre erhvervsuddannelser, og du vil være i team med kolleger fra procesoperatøruddannelsen. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

ZBC
Undervisere inden for tjenere, bager/konditor, kokke og smørrebrød catere

ZBC, Roskilde

Vil du være en del af Danmarks største erhvervsskole?

Vi søger bager/konditor, tjenere, kokke og smørrebrød catere, der kan hjælpe med at varetage undervisningen af fremtidens unge.

Måske arbejder du i et fast rul, der gør det muligt for dig sporadisk at snuse til erhvervsskoleverdenen, eller du har et vikariat et andet sted og kan forene det med løbende opgaver hos os i vores spidsbelastningsperioder?

Kokke- og Tjenerskolen på ZBC Slagelse/Slagteriskolen ZBC i Roskilde søger bager/konditor, kokke og smørrebrød catere (gerne med dobbeltprofil), der kan varetage undervisning med høje ambitioner og lyst til at oplære og uddanne vores elever til fremtiden.

FGU Lolland-FalsterFagunderviser til ’Mad og Ernæring’ til skolen i Nykøbing F

FGU Lolland-Falster

Vi søger en fagunderviser til PGU-temaet ’Mad og Ernæring’.

Du skal samarbejde tæt med almenunderviserne i teamet for at skabe helhed i det faglige tema, hvor målet er at motivere og forberede eleverne til uddannelse eller erhvervsarbejde. Undervisningen på det faglige tema består i 2/3 med produktionsopgaver i et køkken, der rummer faciliter til måltidsproduktion, og 1/3 teoretisk undervisning, der tager udgangspunkt i produktionsopgaverne.

Værkstedets produktionsopgaver er

 • Frokostanretning 3 gange om ugen til ca. 150 elever
 • Morgenmadsanretning 2 gange om ugen til ca. 150 elever

På FGU Lolland-Falster arbejder vi med at støtte unge i deres personlige, sociale og faglige udvikling, styrke elevens selvstændighed og oplevelse af at være en del af et fællesskab.