24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 24 resultater.
Professionshøjskolen Absalon
Er du en engagerende formidler?

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Et nyt semester er på vej, og fysioterapeutuddannelsen søger en dygtig og nærværende timelærer til fysioterapeutuddannelsen. Du skal have lyst til at varetage undervisning på grunduddannelsen i psykologi.

Din arbejdsuge vil typisk bestå af følgende opgaver:

 • Undervise som en del af hverdagen. Som timelærer på fysioterapeutuddannelsen har vi en forventning om, at du byder ind med fagligt engagement og vil medvirke til at være en drivkraft i at skabe gode læringssituationer og læringsmuligheder for de studerende.
 • Fagligt samarbejde er en del af hverdagen. Her indgår du i et samarbejde med uddannelsens faste adjunkter, lektorer og docent om at planlægge og udvikle fagområdernes indhold og didaktiske planlægning.
Indrykket: 
Pluss Leadership Leder af GULD10

Pluss Leadership søger for CELF og SOSU Nykøbing Falster

Er du en visionær og stærk brobygger med et stort engagement i unge og uddannelse? Har du skabt gode resultater som leder eller koordinator – både hvad angår udvikling og drift? Har du undervisningskompetence inden for området og lyst til at undervise en del af tiden? Så er du måske vores nye leder af GULD10.

CELF og SOSU Nykøbing Falster tilbyder en spændende lederstilling, hvor du får en unik mulighed for at opbygge og stå i spidsen for et fremsynet 10. klassestilbud i tæt samspil med de lokale ungdomsuddannelser. Du refererer til direktøren for erhvervsuddannelser ved CELF.

CELF driver GULD10 i samarbejde med SOSU Nykøbing Falster. GULD10 forventes fra 1. august 2021 at tilbyde uddannelse til ca. 115 elever i Guldborgsund Kommune.

Læs mere om stillingen og ansøg HER.

Indrykket: 
Professionshøjskolen Absalon
To tidsbegrænsede adjunkter til læreruddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Har du praktisk erfaring med undervisning indenfor det pædagogiske område, og brænder du for at formidle denne viden til de studerende på læreruddannelsen i Roskilde? Så er det dig, vi mangler.

Dig, som vil være med til at uddanne fremtidens lærere, og har lyst til at udvikle, formidle og lave fremragende uddannelser sammen med en masse ligesindede kolleger. Vi har brug for to undervisere til at dække det pædagogiske område med opgaver indenfor undervisning og vejledning.

Dine arbejdsopgaver

 • Du skal præge både nuværende og fremtidige lærere.
 • Samarbejde og en kollaborativ tilgang til opgaverne.
 • Fagspecifik undervisning.
Indrykket: 
Professionshøjskolen Absalon
Timelærer til det pædagogiske fagområde på læreruddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Vil du være med til at uddanne fremtidens lærere? Så har du her muligheden for at berige vores studerende med din viden.

Som timelærer på læreruddannelsen på Campus Roskilde skal du bidrage til, at vores studerende oplever, at de får engagerende undervisning.

Som timelærer på læreruddannelsen i Roskilde vil en typisk arbejdsuge bestå af følgende opgaver:

 • Undervisning af fremtidens lærere.
 • Et aktivt og spændende studiesocialt miljø.
 • Fagligt samarbejde er en del af hverdagen.
Indrykket: 
S/I FGU Midt- og ØstsjællandRelationsstærk faglærer til værkstedslinjen Mad & Ernæring søges

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Faxe

Vi søger en kompetent, engageret og relationsstærk faglærer, der kan varetage undervisningen på værkstedslinjen Mad & Ernæring på FGU-skolen i Faxe. Værkstedet rummer pt. 12 elever i færd med deres produktionsgrunduddannelse (PGU). Vi ønsker stillingen besat fra marts 2021.

Vi søger en medarbejder, som har lyst til at være med til at videreudvikle et uddannelsestilbud, der fortsat er meget nyt, med de muligheder det giver for at sætte sit præg og få indflydelse.

Som faglærer på værkstedslinjen Mad & Ernæring er dine opgaver desuden at:

 • udvikle faget jf. gældende fagbilag og undervisningsplaner
 • drive køkkenet og sikre en god balance mellem drift og undervisning
 • sammen med eleverne på værkstedet tilberede og servere morgenmad og frokost til skolens øvrige elever og medarbejdere (ca. 80 personer)
LEVKLAPjob søger STU-beskæftigelseskonsulent

LEV

Lev – livet med udviklingshandicap opruster sin indsats for at skabe job til mennesker med kognitive handicap: KLAPjob. Derfor søger vi en STU-beskæftigelseskonsulent til en 1-årig ansættelse, der skal fremme og styrke KLAPjobs STU indsats i hele landet.

Kender du STU-området ind og ud? – Banker dit hjerte for resursesvage borgere, og kan du åbne dørene ind til de mange STU-skoler, der ønsker KLAPjobs hjælp til at få eleverne i arbejde? – Så er du måske lige den STU-beskæftigelseskonsulent, vi står og mangler.

Konkrete opgaver omfatter bl.a.:

 • Dialog med landets STU-skoler om samarbejde med KLAPjob
 • Udsendelse af KLAPjob-materiale til STU-skolerne
 • Udarbejde PowerPoint og andet materiale i samarbejde med Levs kommunikationsafdeling, til brug ved oplæg for STU-skolerne
Indrykket: 
headspaceEr du vores nye ungerådgiver i headspace Guldborgsund?

headspace

Vi søger en initiativrig, engageret og selvstændig ungerådgiver med flair for synlighedsarbejde til vores nye headspace Guldborgsund

Kan du se dig selv bygge bro mellem en frivillig organisation og ungdommen i Guldborgsund Kommune og sikre, at alle børn og unge i området kender til os og har nogen at tale med? Kan du udvikle og afholde oplæg og workshops med udgangspunkt i mental sundhed og ungdommens tematikker? Kan du stable et kommunikationsteam af frivillige på benene og sikre kvaliteten i vores kommunikation, mundtligt såvel som på SoMe? Så har du nu muligheden for at blive en del af en voksende organisation, hvor du hver dag gør en mærkbar forskel for børn og unge.

De primære arbejdsopgaver vil bestå af afholdelse af oplæg og workshops på vegne af headspace, skabe synlighed på sociale medier, projektudvikling og events i samarbejde med lokale aktører i kommunen.

headspaceEr du vores nye ungerådgiver i headspace Lolland?

headspace

Vi søger en initiativrig, engageret og selvstændig ungerådgiver med flair for synlighedsarbejde til vores nye headspace Lolland.

Kan du se dig selv bygge bro mellem en frivillig organisation og ungdommen i Lolland Kommune og sikre, at alle børn og unge i området kender til os og har nogen at tale med? Kan du udvikle og afholde oplæg og workshops med udgangspunkt i mental sundhed og ungdommens tematikker? Kan du stable et kommunikationsteam på benene af frivillige og sikre kvaliteten i vores kommunikation, mundtligt såvel som på SoMe? Så har du nu muligheden for at blive en del af en voksende organisation, hvor du hver dag gør en mærkbar forskel for børn og unge.

Holbæk KommuneAnsvarlig praktikvejleder på fuld tid

Holbæk Kommune

Vil du vejlede fremtidens SOSU-personale og være med til at give vores elever en god start på karrieren?

Vi er i fuld gang med at opbygge et nyt vejlederteam. Derfor søger vi dig til at stå for ansvarlige vejleder-opgaver vedrørende uddannelse af SOSU-elever i Holbæk Kommune. Vejlederteamet består af 5 ansvarlige vejledere, som varetager hver deres område i kommunen. Holbæk Kommune bliver inddelt i 4 læringsområder/læringsenheder.

Som ansvarlig praktikvejleder står du for vejledningssamtalerne i praktikkerne, deltager i omsorgs- og uddannelsessamtaler, observerer eleven i det praktiske arbejde, deltager i elevcafeer, udarbejder praktikmateriale og planlægger elevmøderne.

Roskilde Tekniske Skole
Undervisere til elektrikeruddannelsen

Roskilde Tekniske Skole

Vi har stadigt stigende antal elever på elektrikeruddannelsen og har brug for dygtige elektrikere og installatører til at varetage undervisningen af branchens elever på uddannelsens hovedforløb.

Ønsker du at være med til at udvikle og dele viden inden for elektrikeruddannelsen, og har du lyst til at undervise inden for elektrikerfagets områder på Roskilde Tekniske Skole? Ser du dig selv i et team af dygtige kolleger, der sparrer med hinanden og deler viden for at skabe den bedst mulige læring for eleverne?

Vi er på udkig efter kompetente profiler, der vil gennemføre undervisning, hvor det teoretiske og praktiske indhold bindes sammen, på erhvervsuddannelsen og AMU.

Indrykket: 
TransformationTeamDansklærer med lidt ekstra i bagagen til vores afd. i Fårevejle

TransformationTeam

Vi mangler en frisk og kreativ kollega som kan varetage og udvikle undervisningen af vores elever i dansk samt fungere som stamlærer på FGU Nordvestsjælland til vores afdeling i Fårevejle.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Undervise og føre til prøve i dansk og andre fag på AGU og PGU jf. gældende fagbilag og læreplaner,
 • Skabe et læringsrum, der udvikler den unge personligt og fagligt til at tage næste skridt og som stamlærer samarbejde med vore vejledere, så vi sammen sikrer de unges progression.
 • Undervise i et miljø, der kræver lidt ekstra, hvor du tager udgangspunkt i de unges styrker og møder de unge, hvor netop de er i deres udvikling
SOSU Nykøbing Falster
Uddannelseskonsulent

SOSU Nykøbing Falster

Vores samarbejdspartnere i kommunerne og Region Sjælland efterspørger et stigende antal medarbejdere med stærke SOSU-uddannelser. Derfor er det vigtigt for os at rekruttere flere elever, samt at flere elever gennemfører deres uddannelse, bl.a. ved at de oplever en endnu stærkere sammenhæng mellem deres skole- og praktik. Her spiller vores uddannelseskonsulenter en vigtig rolle, og dine opgaver bliver bl.a. at

 • bidrage til at eleverne oplever en sammenhæng mellem skole- og praktikperioder og hjælpe elever med at finde løsninger på de udfordringer, der kan stå i vejen for at de gennemfører deres uddannelse, fx ved at afdække om eleven har brug for specialpædagogisk tiltag
 • vejlede om SOSU Nykøbing Falsters uddannelser og afklare elever frem mod uddannelsesstart, fx gennem individuelle samtaler og realkompetencevurderinger og ved at deltage i informationsmøder
SOSU Nykøbing Falster
Professionshøjskolen Absalon
Centerchef for Engineering and Science

Professionshøjskolen Absalon, Kalundborg

Vil du stå i spidsen for videreudviklingen af et stærkt uddannelsescenter i Kalundborg og Næstved, der uddanner ingeniører og bioanalytikere? Finder du det spændende at skabe og vedligeholde relationer til de virksomheder, kommuner og region, der skal aftage de studerende? Så er dette spændende lederjob hos Professionshøjskolen Absalon måske noget for dig.

Du får som centerchef for Centre for Engineering and Science ledelsesansvar for en gruppe dygtige undervisere og ledere og andel i et stort samfundsansvar med at hæve uddannelsesniveauet i Region Sjælland inden for de tekniske områder.

Som centerchef for Engineering and Science vil du stå i spidsen for at videreudvikle ingeniøruddannelser i biotekbyen Kalundborg i tæt samarbejde med verdensførende biotekvirksomheder som Novo Nordisk, Novozymes og Equinor.

Indrykket: 
ZBC
Ergo- eller fysioterapeut til undervsining i ZBC´s afdeling i Holbæk

ZBC

Vil du være med til sikre unge og voksne en meningsfuld uddannelse og være med til at præge fremtidens arbejdsmarked? Så kom og vær underviser på ZBC i Holbæk! Vi har brug for en ny kollega, med en sundhedsfaglig baggrund, gerne ergo- eller fysioterapeut, til at facilitere læring for vores mange dejlige elever, på vores uddannelser til social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent samt det tilhørende grundforløb 2.

Vi kan give dig muligheden for at arbejde både med de helt unge og de voksne, de målrettede og de usikre, dem der går den lige vej og dem, der skal have lidt hjælp og støtte til at kunne gennemføre en uddannelse. VI har brug for en underviser, der både kan arbejde tæt i et team og selv tage initiativ, en person som kan og vil være en aktiv del af en kompleks uddannelsesverden, hvor vi har elevens læring i centrum.

Indrykket: 
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
VEU-koordinatorer til den regionale beskæftigelsesindsats i Østdanmark

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Roskilde

Har du interesse for beskæftigelsesområdet? Vil du bidrage til at sikre sammenhæng mellem beskæftigelse, uddannelse og vækst-og erhvervspolitik? Så har vi flere spændende stillinger som fuldmægtig hos Arbejdsmarkedskontor Øst.

Beskæftigelsesministeriet

Arbejdsmarkedskontor Øst er den regionale forankring af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og betjener de tre Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) i Hovedstaden, Sjælland og Bornholm. Arbejdsmarkedskontoret har stort aktørsamarbejde på beskæftigelsesområdet, herunder jobcentrene, a-kasser, uddannelsesinstitutioner, erhvervshuse, m.fl. Vores primære opgave er, i samarbejde med aktørerne på beskæftigelsesområdet, at brygge bro mellem politik og konkret indsats – og mellem jobcentre og styrelsens fagkontorer.

Indrykket: 
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Adjunkt/lektor søges til multimediedesigneruddannelsen (genopslag)

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Slagelse

Vi søger en kollega, som vil være med til at uddanne fremtidens multimediedesignere i samarbejde med et ambitiøst underviserteam.

Vi søger en profil, som er en stærk formidler med solid teoretisk baggrund inden for digitalt grafisk design og digital markedsføring. Du har meget gerne praktisk erfaring med fagområderne og også gerne erfaring med at tilrettelægge og udføre praksisrettet undervisning på et videregående niveau. Ved siden af dine fagområder vil du desuden skulle varetage undervisning og vejledning ift. studerendes projektarbejde.

Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisning inden for dine fagområder og i tæt samarbejde med kollegaer og studieleder indgå i planlægning og udvikling af uddannelsen, herunder arbejde med udviklingsprojekter og andet videnarbejde.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
The Global Wind OrganisationTraining Project Manager

The Global Wind Organisation

Use your skills to support Global Wind Organisation (GWO) in creating training standards for a safer and more productive workforce.

Are you ready to take the next step and contribute your experience from project management of training development to a non-profit organisation founded by leading wind turbine manufacturers and operators? Do you excel when ensuring that a diverse group of experts work in the same direction and can you step up to the plate when needed and present the completed work?

You will play a key role in the GWO Secretariat, incorporating your extensive knowledge of training, clear understanding of roles and responsibilities and your humble yet efficient and pleasant approach to stakeholders. Furthermore, you will be part of the zero to hero process when taking a project from scoping to implementation.

Professionshøjskolen Absalon
Motiverende underviser som formidler af sygeplejefaglige tematikker

Professionshøjskolen Absalon, Nykøbing F

En af vore gode kolleger har søgt videre, og vi har derfor brug for dig til en fast stilling på sygeplejerskeuddannelsen i Nykøbing F.

Du er en tydelig og stærk formidler, har en positiv indgangsvinkel til studerende og kan formidle din undervisning på en inspirerende og motiverende måde, så du fremstår tydelig og vidende inden for dit felt.

Du kan undervise i sygeplejefaglige tematikker, der relaterer sig til grundlæggende sygepleje samt organisation og ledelse. Herudover kan du undervise i forandringsledelse, innovation og kvalitetssikring samt folkesundhed.

Indrykket: 
ZBC
Lærere til Data- og kommunikationsuddannelsen

ZBC, Ringsted

Har du gode IT-kompetencer, og kunne du tænke dig at formidle din viden til nysgerrige IT-supporter- og datateknikerelever?

Vi søger snarest muligt og senest den 1. marts 2021 timelærere eller kvotalærere til at uddanne fremtidens dygtigste specialister inden for data og IT – med server- og programmeringskompetencer.

Vi tilbyder

 • Et tilpasset onboarding-forløb med gode kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og sparring, på en hyggelig og social arbejdsplads med et fagligt miljø fyldt med IT-eksperter inden for mange forskellige fagområder.
 • Du bliver en del af et selvorganiserende team, hvor teamet har stor indflydelse på opgaver og planlægning.
Indrykket: 
ZBC
ZBC Salgs- og Praktikcenter søger dygtige praktikkonsulenter

ZBC, Næstved og Slagelse

Brænder du for at rådgive, motivere og hjælpe unge mennesker, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, der ser fremad? Er du en dygtig sælger? Kan du rådgive og inspirere virksomheder til at skabe og besætte praktikpladser samt oplyse om muligheder for uddannelse og opkvalificering af faglærte og ufaglærte medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

I ZBC Salgs- og Praktikcenter er det vores opgave at være den foretrukne samarbejdspartner i forhold til praktikpladser og salg af efteruddannelse. Det er vores mål altid at være den udviklende og problemløsende samarbejdspartner, og vi lægger derfor stor vægt på kundefokus og løbende relationsskabende samarbejde med virksomheder gennem hele processen.

Indrykket: