35 job matcher din søgning 35 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Rudersdal Kommune Fysioterapeut, der er vild med geriatri og tværfagligt samarbejde, søges til Rehabiliteringscenter Hegnsgården (barselsvikariat)

Rudersdal Kommune, Nærum

Som fysioterapeut på Rehabiliteringscenter Hegnsgården varetager du genoptræning og rehabilitering af primært geriatriske borgere med døgnophold efter Sundhedsloven § 140 og Serviceloven § 86.1. Enkelte fysioterapeuter varetager desuden ambulante vurderinger og træning af borgere, der dels har været i forløb på døgnrehabilitering, dels træner efter § 86.1.

  • Du bliver en del af et team med fem ergoterapeuter og syv fysioterapeuter.
  • Du vil få et alsidigt job med mange bolde i luften med stor indflydelse på struktur og planlægning.
  • Du står for vurdering, træning af borgere individuelt og på hold samt hjemmebesøg.

Du er med til at arrangere og koordinere indsatser og møder omkring din borgers forløb samt den gode overgang til eget hjem.

Københavns Kommune Visitatorer til Visitation NORD

Københavns Kommune

Visitatorer, uddannet sygeplejerske, fysioterapeut eller ergoterapeut, søges til Visitation NORD i Københavns Kommune.

Ønsker du at bruge din uddannelse til at gøre en forskel for den enkelte borger i samarbejde med kompetente kollegaer? Og vil du være med til at videreudvikle myndighedsområdet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune? Så har vi jobbet til dig. Vi søger to visitatorer til Visitation Nord i afdelingen Støtte og Koordinering.

Københavnerne lever længere, og der bliver flere ældre med kroniske sygdomme og nedsat funktionsevne. Kortere indlæggelser og flere ambulante behandlinger betyder flere kommunale sundhedsopgaver, mere kompliceret pleje og flere borgerforløb på tværs af sektorer og på tværs af kommunens egne indsatser.

Den Selvejende Institution HovedHuset Ergoterapeut/aktivitetsmedarbejder til rehabiliterende dagtilbud for voksne med senhjerneskade

Den Selvejende Institution HovedHuset, København

Brænder du for et arbejde, hvor du er i helt tæt samspil med målgruppen? Har du gode kompetencer inden for relationsarbejde, og får du energi af at bidrage til menneskers udvikling? Så er du måske vores nye kollega.

Som medarbejder i HovedHuset deltager du i en afvekslende hverdag sammen med engagerede kolleger og medlemmer. Sammen med husets tværfaglige team af medarbejdere er du med til at skabe rammerne for en meningsfuld og arbejdsorienteret hverdag for husets medlemmer med fokus på det daglige relationsarbejde og medlemmernes udviklingspotentiale. Medlemmerne visiteres fra kommunerne i hovedstadsområdet efter Servicelovens § 104.

Vicuras DK A/S Arbejdsmiljøkonsulent

Vicuras DK A/S, København

Er du vores nye kollega til arbejdsmiljøteamet?

Vicuras søger lige nu to fleksible og fagligt stærke ergoterapeuter eller fysioterapeuter til at hjælpe os med at imødekomme den stigende interesse indenfor ergonomiske gennemgange. Som vores nye kollega skal du kunne arbejde omkring 10-15 timer om ugen, og kunne håndtere at eksekvere på arbejdsmiljørelaterede ydelser og ergonomiske vejledninger hos vores kunder rundt i Danmark.

Stillingen handler i al sin væsentlighed om både koordineringsopgaver og udførelse af ergonomiske vejledninger ude hos vores kunder. Dette gennem både systematisk intervention og rådgivning til en sundere arbejdsdag. Du vil, efter oplæring og aftale, have kontakt med vores kunder og skulle stå for de ergonomiske vejledninger, ergonomiske oplæg/webinar, og udarbejdelse af den endelige rapport, både en generel og evt. individuel ergonomirapport.

Gem
Brehms Spilerdug ApS Underviser og produktspecialist

Brehms Spilerdug ApS

– Formidling og salg af Spilerdugs løsninger inden for ergonomi og forflytning

Du får det primære ansvar for vores brugere og kunder på Sjælland. Gennem synlighed og faglighed udvikler du relationen til eksisterende kunder og skaber kontakt til nye.

Du kommer til at instruere og uddanne i brugen af Spilerdug ved forflytningsopgaver, påklædning m.v. Derudover bliver du en del af udviklingen af metoder, instruktionsvideoer, vejledninger, E-learning og meget mere. Alt sammen med fokus på at forbedre vores mange brugeres dagligdag. Du vil desuden deltage aktivt i virksomhedens fortsatte udvikling.

Parasport Danmark Idrætskonsulent med særligt fokus på klassifikation og det sportsmedicinske

Parasport Danmark, Brøndby

Parasport Danmark ønsker at beskytte parasportsudøvere og understøtte, at alle kan dyrke og konkurrere nationalt og internationalt. De sportsmedicinske indsatser i forhold til antidopingområdet – og i øvrigt også indsatser på klassifikationsområdet - skal sikre at dette sker på en fair og sundhedsmæssigt forsvarlig måde.

Som idrætskonsulent i Parasport Danmark skal du tillige være indstillet på løbende at påtage dig opgaver af meget forskellig karakter herunder at være kontaktperson for nogle af vore idrætter, indgå i tværgående samarbejde som eksempelvis udvikling af sundhedsområdet for atleter med udviklingshandicap og assistance ved events indenfor områder som klassifikation, dopingkontrol og samaritfunktion.

Rudersdal Kommune Genopslag - Ergoterapeut søges til Rehabiliteringscenter Hegnsgården

Rudersdal Kommune, Nærum

Kunne du tænke dig at blive en del af vores rejse mod fremtidens midlertidige pladser sammen med et stærkt fagligt team med høj social kapital?

Så skal du søge stillingen som ergoterapeut hos os.

Som Ergoterapeut på Rehabiliteringscenter Hegnsgården varetager du genoptræning og rehabilitering af primært geriatriske borgere med døgnophold på midlertidige pladser efter sundhedsloven § 140 og serviceloven § 86,1.

Du tilrettelægger den ergoterapeutiske intervention ud fra startsamtale, vurdering og de mål, du sætter sammen med borger og pårørende.

Vores mål er at tilbyde en helhedsorienteret og meningsfuld indsats for borgerne.

Vesterbro Ungdomsgård Søger en medarbejder til idræt og bevægelse, herunder lette springgymnastik-aktiviteter 28 timer ugen pr. 1.12.2022

Vesterbro Ungdomsgård, København

Vi gør dagligt en forskel for vores medlemmer ift. bl.a. trivsel, fællesskaber og læring, og hver dag har vi hjertet med i alt, hvad vi gør.

Vores forventninger er, at du blandt andet:

  • Kan gå forrest i forhold til at udvikle vores lette springgymnastik-aktiviteter
  • Kan varetage forskellige boldspil
  • Er aktiv og Ikke kan lade være med selv at deltage i aktiviteterne

Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 13.50-18.00, torsdage kl. 10.30-18.00, da vi har ugentlige personalemøder. Der er evt. mulighed for at få flere timer i vores UngeVærk, som har åbent om aftenen.

Gem
Nordic Netcare
Er du utdannet fysioterapeut/kiropraktor/osteopat og snakker norsk/svensk? Kanskje du har behov for en pause fra klinikkarbeid? Jobb hjemmefra i hele Danmark

Nordic Netcare

Vi opplever økt etterspørsel på vår helseservice, og vi søker derfor flere norsk- eller svensktalende fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og naprapater.

I tett samarbeid med vårt kvalitetssikrede nettverk av klinikker skal du gi råd og veilede pasienter, så de sikres et effektivt, personlig og skreddersydd behandlingsforløp.

Du skal derfor være interessert i å veilede og rådgi pasienter – alltid med utgangspunkt i høy faglighet og med fokus på en positiv og motiverende dialog.

Nordic Netcare
Kaiser Sport & Ortopædi ApS Klinikchef og fysioterapeut

Kaiser Sport & Ortopædi ApS, Brønshøj

I takt med en øget efterspørgsel på Kaiser Sport & Ortopædis unikke og dynamiske håndlavede indlæg samt generelle faglige viden inden for al vægtbærende aktivitet, er vi stolte over at kunne bringe dette jobopslag.

Vi søger en fysioterapeut, som primært skal indgå i ledelsen for KSOs klinikker på landsplan og samtidig have en mindre funktion som behandler lokalt i KSO Brønshøj med fokus på at specialisere sig inden for biomekanik og fremstillingen af ortopædiske indlæg.

Du vil blive en del af et stærkt fagligt team, der strækker sig fra et fagpersonale i butikken med stor viden inden for al bevægelse og sportsudstyr til fysioterapeuter med særligt speciale i bevægeanalyse samt funktionel behandling og træning. Du vil befinde dig på en arbejdsplads i stor positiv vækst, hvor der ikke er nogle begrænsninger for faglig samt personlig udvikling, og alle ideer tages alvorligt.

Gem
Kodexgruppen ApS Vikarer søges til vores dynamiske vikarbureau i sundhedsbranchen

Kodexgruppen ApS

Vil du være en del af vores stærke teams på Fyn, i Nordsjælland og Hovedstadsområdet?

Er du sygeplejerske, ergoterapeut, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller ufaglært med solid, dokumenteret erfaring?

Hos Kodexgruppen samler vi på landets dygtigste, mest empatiske og nærværende sundhedsvikarer. Mennesker, der ligesom os, mener, at arbejdet med vores ældre og udsatte medborgere er det vigtigste arbejde, der findes. Mennesker, der ikke bare kan deres kram, er fagligt forankrede og er professionelle til fingerspidserne, men også er i stand til at se det hele menneske foran dem, uagtet vedkommendes livssituation.

Københavns Professionshøjskole Institutchef for Terapeut- og Jordemoderuddannelser

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

Som følge af udløb af åremålskontrakt søges institutchef til Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser (ITJ). Den rette person til jobbet skal have solid ledererfaring på tilsvarende niveau og brænde for at bidrage til samfundet gennem udviklingen af arbejdspladsen Københavns Professionshøjskole (KP), fremtidens sundhedsprofessionelle og deres professioner.

Kernen i dit job er at sikre en fortsat høj faglig kvalitet af instituttets grunduddannelser samt forsknings- og udviklingsindsatser, således at vores dimittender matcher de krav, der stilles til fremtidens sundhedsvæsen.

Dit ledelsesansvar omfatter strategiske, faglige, økonomiske, kvalitets- og driftsmæssige opgaver, og du har det direkte personaleansvar for fem uddannelsesledere og en sekretariatsleder.

Den Private Smerteklinik Engageret fysioterapeut til tværfaglig udredning og smertebehandling

Den Private Smerteklinik, Herlev

Er du teamplayer, og ønsker du at indgå i et tværfagligt team med høj grad af faglighed og engagement?

Den Private Smerteklinik i Herlev søger en robust og engageret fysioterapeut med interesse for smertebehandling, som kan bidrage til at varetage vores udrednings- og behandlingsforløb. Der er tale om en fast stilling på 15 timer pr. uge med ansættelse hurtigst muligt.

En stor del af dit arbejde vil bestå i tværfaglige udredninger, hvor dit fokus bl.a. vil være på at beskrive patienternes ressourceforvaltning og funktionsniveau. Desuden foretager du vurdering af patientens egen forståelse af smerterne og deres baggrund, oplevelse af sygdomsforløbet og behandlingsmulighederne samt biopsykosociale og eksistentielle følger i dagligdagen.

Gem
Er du fysioterapeut og brænder for at være med til at gøre en forskel – så mangler vi dig som Afsnitsfysioterapeut i Geriatri...
Region Hovedstaden Vi søger dig, der kan lide at koordinere og sikre, at patienterne får en god overgang ud i kommunen, som har et ønske om at arbejde tæt på...
Region Hovedstaden, København NV
Region Hovedstaden
Indrykket:
Energisk fysiurgisk massør søges til deltids stilling
Fysioterapien i Gladsaxe søger en erfaren fysiurgisk massør/ hjælpe personale i en deltids stilling 15-25 timer snarest muligt, da vores...
AUTORISEREDE FYSIOTERAPEUTER - MØRKHØJ FYSIOTERAPI ApS, Søborg
Jobcenter
Indrykket:
Fysioterapeut – 6 måneders barselsvikariat til Kildegården, Midlertidige Pladser
Vi søger en barselsvikar som fysioterapeut til vores døgnrehabilitering.
Gladsaxe Kommune, Søborg
Jobcenter
Indrykket:
Fysioterapeut med interesse i graviditet og efterfødsel søges til et barselsvikariat med mulighed for forlængelse
Da vores fysioterapeut der til dagligt står for alt graviditet, og efterfødsels selv skal på barsel i Januar står Fysioterapien.dk og...
AUTORISEREDE FYSIOTERAPEUTER - MØRKHØJ FYSIOTERAPI ApS, Søborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
GYM STAFF - 37 TIMER/UGE
Er du udadvendt, serviceminded og har interesse for fitness?
Fitness World A/S, Rødovre
Fitness World A/S
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV