9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Autronica Fire and Security A/S

Hvem vil ikke gerne være med til at redde liv?

Hvidovre eller Viby J

Vi bidrager uden tvivl til, at verden bliver et sikrere sted at være og har et ønske om at eliminere skader på grund af brand.

Autronica Fire and Security søger en sælger til vores team. Stillingen indebærer salg af vores produkter og løsninger inden for Brandalarmsystemer (ABA), Talevarsling (AVA) og Rumslukning (ARS).

Vi tilbyder:

  • Personlig udvikling
  • Udfordrende og spændende arbejdsopgaver i et internationalt selskab
  • Konkurrencedygtige betingelser og fleksibel arbejdstidsordning
Hammer Andersen Commercial Recruitment søger for A/S Megatrade Beslag
Gem
Hammer Andersen Commercial Recruitment

Key Account Manager til Vindindustrien

Hvidovre
  • Vil du være med til at påvirke den grønne omstilling?
  • Vil du arbejde med en strategisk vigtig account?
  • Sætter du pris på at arbejde i en dansk og økonomisk solid virksomhed?

….og har du erfaring med at arbejde med salg til komplekse organisationer – så er det måske dig, vi søger til vores team?

Som vores nye KAM vil du varetage en af vores store kunder i vindindustrien. Du vil arbejde med at øge vores kontaktflade hos kunden og udvide vores samarbejde.

Gem
Diatom a/s

Teknisk sælger

Hvidovre

Vi tilbyder en spændende hverdag med masser af udfordringer – i et innovativt og lærerigt arbejdsmiljø.

Du er en person med en stærk salgsprofil og praktisk erfaring inden for BTB-salg af tekniske produkter, og du har en naturvidenskabelig eller teknisk baggrund.

Dine daglige arbejdsopgaver vil bl.a. være opbygning og udvikling af nye løsninger med kunder i tæt samarbejde med leverandører.

Småfolk A/S

Vil du stå i spidsen for Småfolks internationale salg?

Hvidovre

Vi søger en visionær sælger, der deler vores ambitioner om at erobre det globale marked og vil være med til at fortsætte vores arv som et anerkendt dansk børnetøjsbrand verden over. Du bliver del af et ambitiøst team i en energisk virksomhed med masser af vækstpotentiale.

Vi tilbyder

  • Stort ansvar og mulighed for at påvirke på strategisk niveau
  • Grundløn (efter kvalifikationer) + performance based bonus
Småfolk A/S
Talent & Mind søger for Ubro Systempac A/S
Gem
Talent & Mind

Intern salgs- & kundeservicemedarbejder

Hvidovre

Kan du holde tungen lige i munden og servicere vores sælgere og kunder med overskud og et smil på læben?

Stillingen er en god mulighed for at udfylde en central rolle med salgssupport og kundeservice i fokus, samt over tid at få endnu mere indflydelse og sætte dit eget præg på afdelingen.

Du kan se frem til at blive en del af virksomhedens salgsafdeling som består af 8 sælgere og produktspecialister samt en administrationsgruppe på 5 medarbejdere, der arbejder i et åbent og uformelt kontormiljø præget af godt humør, fleksibilitet og professionel kundeservice.

TP Aerospace Holding A/S

Sales Manager

Hvidovre

Are you an ambitious individual with a passion for driving sales growth and maximizing market potential?

As our new Sales Manager, you will be responsible for spearheading regional sales initiatives, meeting targets, and ensuring profitability for our COM and DIST product lines.

You will report directly to the Global Sales Director and play a key role in involving strategic account management, new business development, and fostering long-term partnerships within the airline and MRO segments.

Hilti Danmark A/S

Internal Sales Account Manager - Bidrag til fremtidens byggeri

Hvidovre

Ønsker du en karriere med udfordringer og muligheder for at præge fremtiden inden for byggebranchen? Vil du udvikle dig fagligt og personligt i en international virksomhed, der lægger vægt på diversitet og balance mellem arbejde og privatliv?

Som internal Sales Account Manager er du med til at definere, hvordan vi betjener vores kundeportefølje i Hilti. Du bliver kundernes professionelle rådgiver, og får ansvaret for en større kundegruppe i hele landet, som du skal drive telefonisk. Du kommer blandt andet til at arbejde i et CRM-system, som vil hjælpe dig med at strukturere og planlægge dine kald.

Hammer Andersen søger for EDF Danmark A/S
Gem
Hammer Andersen

Business Manager eMobility - EDF Danmark

Hvidovre

Du bliver som Business Manager for eMobility ansvarlig for account management inden for eMobility-området i forretningen. Du har ansvaret for dine egne kunder samtidig med, at du overvåger markedet, identificerer nye forretningsområder og muligheder, samt yder rådgivning til eksisterende såvel som nye kunder.

Du kan forvente en hverdag med mange spændende opgaver og mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen. Der er altså rig mulighed for at udvikle personlige og faglige kompetencer i denne rolle. Du får desuden stor frihed til at planlægge din egen hverdag.

Hilti Danmark A/S

Account Manager - Sæt dit præg på fremtidens byggeri!

Hvidovre

Drømmer du om at bidrage til betydningsfulde projekter med store vækstmuligheder? Og vil du arbejde i en organisation, der sætter en ære i professionel og personlig udvikling? Hos Hilti åbner positionen som Account Manager døren til en spændende rejse!

Som Account Manager i Hilti får du en spændende hverdag, hvor din vigtigste opgave bliver at udvikle relationer til eksisterende og nye kunder i dit salgsdistrikt. Der er tale om en rådgivende salgsrolle, hvor du får stor frihed til selv at påvirke og planlægge din hverdag.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV