23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
DGI
Konsulent til styrkelse af uddannelsesområdet i nationalt samarbejde for foreningsbaseret fitness

DGI, Brøndby

Vil du være med til at styrke uddannelsen af instruktører og frivillige i det danske foreningsliv, så vi kan få flere danskere til at dyrke fitness i foreningsregi?

For fortsat at kunne understøtte foreningernes arbejde med at gøre flere danskere aktive og herigennem at få flere fitnessmedlemmer, ønsker vi at styrke vores uddannelsesområde. Det er vigtigt for os at tilbyde vores instruktører og frivillige ledere gode og relevante kurser og uddannelser.

Dine primære opgaver vil være at:

  • Udarbejde og udvikle nye kurser og uddannelser
  • Konceptudvikling på andre områder, f.eks. startpakker
  • Kvalitetssikre vores kurser og uddannelser
Ballerup KommuneFaglig formidler med fokus på læring

Ballerup Kommune

Ballerup Bibliotek søger en faglig formidler, der kan udvikle og facilitere aktiviteter med læring og læsning til unge og voksne. Du skal betjene elever og lærere på Borupgård Gymnasium og borgere på Ballerup Bibliotekerne.

Du skal være med til at videreføre arbejdet med at skabe tilbud til de studerende. Du vil afprøve og udvikle et solidt fysisk/digitalt tilbud for studerende i udskolingen, de gymnasiale og tekniske skoler

Din opgave bliver at hjælpe borgerne med den digitale udvikling og læsning i et litterært og teknologisk kreativt tilbud i samarbejde med vores studerendegruppe.

Dansk Amerikansk Fodbold ForbundUdviklingskonsulent til amerikansk fodbold i Danmark

Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, Brøndby

Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF) søger en Udviklingskonsulent med ansvar for amerikansk fodbold – stillingen indeholder også opgaver vedr. DAFFs andre sportsgrene; flag football og cheerleading. Stillingen er på fuldtid (37 timer), og ønskes besat pr. 1. oktober 2020. Arbejdssted er som udgangspunkt vores kontor i Brøndby, men der vil være en del arbejdsdage ude af huset.

DAFF er specialforbund for de tre idrætsgrene amerikansk fodbold, cheerleading og flag football. Vi er inde i en positiv udvikling med medlemsvækst, hvor vi ønsker at sætte fokus på udviklingen af vores ungdomsprogram.

Du bliver del af et energisk og engagerende miljø, hvor der er fart på.

Vor Frelsers Kirke v. Vor Frelsers sogns menighedsrådAdministrationschef ved Vor Frelsers Kirke på Christianshavn i København

Vor Frelsers Kirke v. Vor Frelsers sogns menighedsråd

Spændende lederjob i et stort og socialt sammensat sogn i København

Vi søger en engageret administrationschef, der har lyst til ledelsesmæssigt at understøtte de mange aktiviteter i Vor Frelsers Sogn.

Du skal være daglig leder for kirkens 3-4 kirketjenere, for en kordegn, som varetager personregistrering, for en kirke- og kulturmedarbejder, være chef for kirkegården i samvirke med kirkegårdslederen og for de to organister.

Du kommer til at stå for forberedelse af møder i menighedsrådet og rådets stående udvalg samt at skrive referater fra møderne.

Sammen med rådets kontaktperson står du for alle forhold omkring personalet og sikrer, at regnskabskontorets løn- og HR-afdeling får tilsendt det nødvendige materiale til lønadministration m.m.

Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns MenighedsrådGenopslag - Daglig leder/kordegn

Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns Menighedsråd, København

Drømmer du om at være en del af en engageret kirke med et levende gudstjenesteliv og aktivt arbejde for alle aldersgrupper? Er du personaleleder og skarp på regnskab og bogføring? Fredens-Nazaret kirker søger en daglig leder /kordegn med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Kerneopgaver i stillingen er:

  • Medvirke ved gudstjenester
  • Personaleledelse for medarbejderne, herunder MUS, vikardækning og ferieplanlægning, ansvar for stillingsbeskrivelser, arbejdsbeskrivelser, ansættelsesbeviser mv. efter gældende regler
  • Regnskab, budget og lønadministration
Ny Carlsberg Glyptotek
Formidlings- og undervisningsmedarbejder

Ny Carlsberg Glyptotek, København

Glyptoteket søger en selvstændig og initiativrig formidlings- og undervisningsmedarbejder, som kan bidrage til at sikre drift og udvikling af museets formidlings- og undervisningstilbud. Stillingen er tidsbegrænset til to år.

Vi tilbyder et spændende job på et unikt museum med en stor samling af bl.a. antikke skulpturer, ægyptiske gravskatte, dansk guldalderkunst og fransk impressionisme. Du vil blive en del af en tværfaglig og dynamisk afdeling, hvor du vil få mulighed for at bidrage til udviklingen af museets formidlings- og undervisningspraksis.

Du vil også varetage opgaver relateret til drift og daglig ledelse af museets underviserteam, omviserteam samt booking. Alle tre teams består af studerende.

Det Kongelige TeaterPlanlægger og producent til Det Kongelige Teaters Balletskole

Det Kongelige Teater, København

Det Kongelige Teaters Balletskole søger en ny medarbejder, der både skal løfte opgaven som planlægger for grundskolen og producent for Kompagni B.

Din primære opgave er at planlægge elevernes deltagelse i træning, prøver og forestillinger både på kort og langt sigt. Det gør du i et tæt samarbejde med ledelsen, pædagogerne, læseskolen, øvrige relevante planlæggere indenfor balletten samt resten af teatret.

Jobbet kræver, at du er ualmindelig systematisk, og at du sætter en ære i, at der er styr på både de store linjer og de små detaljer. Du skal have erfaring i styring og skemalægning af mange aktører på en gang samt erfaring med at bruge digitale planlægningssystemer.

Folkekirkens NødhjælpProjektleder til Folkeligt engagement i Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp, København

Kan du udvikle og gennemføre kampagner, der engagerer frivillige, og som samtidig udbygger relationen til foreninger, kirker og andre fællesskaber?

Som projektleder bliver du del af Folkekirkens Nødhjælps ambitiøse kampagneteam, der driver og udvikler kampagner i tæt samarbejde med andre dygtige kolleger i Folkekirkens Nødhjælp og skaber engagement blandt såvel private som det folkelige og kirkelige Danmark til fordel for verdens fattigste.

Din primære opgave bliver at arbejde tæt sammen med kirkelige og folkelige partnere, så flest mulige får lyst til at engagere sig i arbejdet for verdens fattigste. For eksempel ved at deltage i vores årlige landsindsamling – Sogneindsamlingen – eller i aktiviteter omkring klimaforandringer eller bæredygtighed. Og så venter en helt særlig og spændende opgave – nemlig at være med til at forberede vores 100-års-jubilæum i 2022.

Nærum MenighedsrådOrganist søges

Nærum Menighedsråd

Nærum Kirke er en sognekirke i ordets bedste forstand. Vi har en stor berøringsflade til sognets beboere i alle aldre, og vi kan glæde os over velbesøgte gudstjenester og mange deltagere til vores arrangementer.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et stort, nyere orgel fra 1998, bygget af P. G. Andersen & Bruhn ApS og intoneret af Paul Hansen. Det har 27 stemmer med tre manualer og pedal.

Derudover er der et mindre kororgel, som bl.a. benyttes ved salmesang med konfirmanderne, mindre bisættelser, foredrag og koncerter. Det er bygget af Markussen & Søn, 1969, og har 5 stemmer og 1 manual. I kirken er der derudover et nyere, opretstående, akustisk klaver Yamaha U300.

Ballerup KommuneProjektansvarlig/underviser søges til udvikling af nye kultur-kunstmiljøer for børn og unge

Ballerup Kommune

Ballerup Musik- og Kulturskole (Bamuk) søger en projektansvarlig/underviser til udvikling af nye kultur-kunstmiljøer for børn og unge med fokus på sangskrivning, elektronisk musik, medier og elevejerskab.

Bamuk har i 2 sæsoner arbejdet med et pilotprojekt omkring udvikling af nye kultur-kunstmiljøer for udskolingsunge i Ballerup kommune under initiativet: Musikalske fripladser. Som projektansvarlig/underviser får du nu ansvaret for - sammen med gode kollegaer - at videreføre, udvikle og opbygge nye kultur-kunstmiljøer for børn og unge på og omkring Bamuk med fokus på sangskrivning, elektronisk musik, medier og elevejerskab. Du vil blive en del af et stærkt kultur-kunstmiljø med dygtige og engagerede kollegaer, hvor I sammen har den overordnede opgave at videreudvikle læringsmiljøet på Bamuk sammen med eleverne.

Kordegn, 30 timer - Højdevangskirken, Amager
Stilling som kordegn i Højdevangs Sogn er ledig til besættelse den 1. september 2020 eller snarest derefter.
HØJDEVANG KIRKE, København S
Jobcenter
Frivilligkoordinator
Vi søger en udadvendt, serviceminded, praktisk anlagt m/k.
Organist- Og Sognemedhjælperkontor, Brønshøj
Organist- Og Sognemedhjælperkontor
To kirkekorsangere søges til Frederiksberg Sogns Kantori
Til ansættelse pr. 1. september 2020, eller snarest derefter søger vi to sangere, som i samarbejde med organister og præster vil være med til...
Frederiksberg Sogn, Frederiksberg
Jobcenter
Kordegn
En stilling som kordegn ved Ballerup Sogn er ledig pr. 0109 2020.
BALLERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD, Ballerup
Jobcenter
Leder af Unge og Voksne (Kultur V)
Har du lyst og erfaring til at lede og motivere et fagligt arbejdsfællesskab med fokus på drift, formidling og udvikling af...
Koncernservice og Koncern IT, København V, Valby
Jobcenter
Stillingsopslag: Teater Grob søger ny teaterleder - Grob
Teater Grob søger en ny visionær og kunstnerisk stærk teaterleder, som skal stå i spidsen for at realisere teatrets vision og strategi – og...
Teater Grob, København N
Teater Grob
Museumsinspektør til Øregaard Museum
Da Øregaard Museums ene museumsinspektør har fået nyt job med forskningsindhold søger vi en kunsthistoriker, der kan indgå i...
Øregaard Museum, Hellerup
Jobcenter
Graver til Dragør Kirkegård
Stillingen som graver ved Dragør Kirke er ledig snarest muligt.
DRAGØR KIRKE, Dragør
Jobcenter
Sognepræst i Værløse-Haveskov Pastorat
En stilling som sognepræst i Værløse-Hareskov Pastorat i Helsingør Stift er ledig til besættelse fra den 1. august 2020.
HELSINGØR STIFTSADMINISTRATION, Værløse
Jobcenter
KAPELKONKURRENCE 1. solo fløjte
Mandag den 28. og tirsdag d. 29. september 2020 vil der blive afholdt konkurrence om en ledig stilling som 1.
Det Kongelige Teater og Kapel, København K
Jobcenter