215 job matcher din søgning 215 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ringsted Kommune Ingeborg STU søger erfaren teamleder med stort mod på at skabe nyt

Ringsted Kommune

Ingeborg STU søger den teamleder, der motiveres af at lede og indgå i et lille team af STU-undervisere, og som har visioner for udviklingen af en STU med store ambitioner. Du skal have stor mental spændvidde og synes det er meningsfuldt at undervise, løse praktiske opgaver og omsætte visioner og værdier til handlinger.

Vi står bl.a. overfor følgende opgaver: Vi er i gang med at udvikle de fysiske rammer, så vi kan rumme de mange nye elever med individuelle behov, vi er ved at etablere et STU-kollegium, vi udvikler fortsat anvendelse af OCN, vi er i en proces, hvor vi bliver skarpere på vore pædagogiske og didaktiske tilgange, og så er der alt det andet.

Vi er små, men forventningerne og ambitionerne er store.

Zealand Business College
Er du en af ZBC’s nye IT-supporterelever?

Zealand Business College, Roskilde, Ringsted eller Slagelse

Ønsker du at være IT-supporterelev og have nogle spændende og lærerige år i en professionel, fremtidsorienteret og dynamisk virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt? Så har vi stillingen til dig.

Du bliver en del af et godt arbejdsfællesskab, og praktikstedet er kendetegnet ved et åbent og anerkendende læringsmiljø. Du får en bred uddannelse med grundig oplæring i varetagelse af drifts- og vedligeholdelsesopgaver i IT-afdelingen.

De primære opgaver vil være:

 • Support til vores elever, lærere og administration via telefon, mail, chat og onsite
 • Backoffice-opgaver, såsom fejlfinding og klargøring
 • Vedligehold af AV-udstyr og printere
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Dagrofa Logistik a/s
Lagermedarbejder daghold - Ringsted

Dagrofa Logistik a/s

Kan du lide at have et fysisk arbejde i et hektisk miljø? Og motiveres du af at gøre en mærkbar forskel for vores kunder? Måske har du et sabbatår for at tjene til dit studie?

Er du er i god form og sprængfyldt af energi? Har du mod på at blive udfordret på det du leverer? Og kan du stolt fortælle at du tager ansvar og spiller dine kollegaer gode? Så tror vi, at du vil passe godt ind her på vores fantastiske arbejdsplads!

Din opgave bliver først og fremmest at ekspedere kundernes ordrer, pakke dem på paller og gøre varerne klar til transport. Din succes i jobbet bliver bl.a. målt på om du når de fastlagte mål for kolli pr. time og om din adfærd afspejler forståelse for kunderne, sammenspil med kollegaerne og ejerskab for vores fælles mål.

Dagrofa Logistik a/s
Gem
AffaldPlus Weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser

AffaldPlus

Har du lyst til et job med masser af frisk luft, søde kolleger og god kundekontakt? Så er det måske dig, vi står og mangler som afløser på vores genbrugspladser.

Vi søger i øjeblikket weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser i team 2 og team 3. Team 2 dækker Vordingborg, Møn, Præstø, Mogenstrup og Holme-Olstrup Genbrugspladser, mens Team 3 dækker Ringsted, Sorø, Dianalund, Haslev og Herlufmagle genbrugspladser.

Som afløser på genbrugspladsen skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Håndtering af affald og genbrugelige effekter på pladsen, herunder kørsel med diverse maskiner
 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på pladsen
MOCON Europe A/S
Produktion- og lagermedarbejder

MOCON Europe A/S, Ringsted

MOCON Europe A/S’ produktionsafdeling mangler en ny medarbejder til at indtage en ny todelt stilling i vores team. Har du mod på nye udfordringer og har du lyst til både at arbejde teknisk og praktisk? Så håber vi at du er vores nye kollega.

I denne kombinerede produktion- og lagerrolle, får du mulighed for at indgå i en varieret arbejdsgang, hvor du har frihed til at veksle mellem tekniske og praktiske arbejdsopgaver. Du kommer til at slutte dig til vores hold af 13 andre specialiserede medarbejdere i et sundt arbejdsmiljø med fleksible arbejdstider og højt til loftet.

MOCON Europe A/S
Zealand Business College
ZBC Ringsted søger mentor til specialpædagogisk støtte (SPS) og fastholdelse

Zealand Business College

Brænder du for at vejlede og støtte både individuelt og kollektivt? ZBC i Ringsted søger pr. 1. august 2022 en mentor til vores elever på erhvervsuddannelserne.

På ZBC arbejder vi målrettet med uddannelses- og erhvervsvejledning samt fastholdelse af vores elever, herunder vejledning og specialpædagogisk støtte (SPS).

Har du lyst til at være en del af en skole, som fokuserer på elevernes læring, trivsel og udvikling, og som løser opgaven i samarbejde med elever og undervisere i et anerkendende miljø? Så er det måske dig, vi leder efter.

Schneider Electric Ringsted
Teamkoordinator til vores distributionscenter

Schneider Electric Ringsted

Har du praktisk erfaring fra et lager? Har du erfaring med truckkørsel? Og kunne du tænke dig at være vores nye Teamkoordinator - med ansvar for at sikre, at de daglige mål nås, og opgaverne i dit team bliver koordineret effektivt?

Schneider Electric er global specialist i energioptimering, og vi står bl.a. bag det kendte brand Lauritz Knudsen (LK), der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation.

I Ringsted fremstiller vi installationsprodukter til de nordiske og europæiske markeder. Vi har en lang historie med at producere kvalitetsprodukter, og hvis du ikke er fortrolig med dem alle, skal du bare kigge dig omkring, for så vil du sikkert se en stikkontakt på væggen fra LK. På fabrikken producerer vi også dataconnectorer til europæiske og asiatiske markeder.

Schneider Electric Ringsted
Gem
Region Sjælland Koncern IT, Region Sjælland søger kollega til vores klientteam

Region Sjælland, Ringsted

Har du interesse for og erfaring med management og opsætning af computere og mobilenheder? Så er du måske vores nye kollega.

Koncern IT søger en engageret kollega til Core Service-teamet, der består af 15 dygtige og engagerede medarbejdere. Du vil blive en del af vores klientteam, som drifter vores SCCM/Microsoft Endpoint Configuration Manager og MDM platform bestående af ca. 20.000 PC'er og 5.000 mobile enheder.

Region Sjælland

Du vil blive inddraget i drift og vedligeholdelse af ovenstående, og derudover skal du være bærende kraft på vores kommende single sign-on-løsning på pc’erne.

Du kommer til at indgå i en enhed, hvor der er fokus på stabil drift, og hvor alle arbejder på at optimere vores løsninger for at gøre hverdagen lettere for brugerne.

Gem
Projekt Menneske Vil du være misbrugsbehandler i Projekt Menneske?

Projekt Menneske, Næstved, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg eller Køge

Projekt Menneske er en selvejende organisation, som tilbyder misbrugsbehandling indenfor Kriminalforsorgen. Vi tilbyder forbehandling og primærbehandling i arresthusene i Næstved, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg og Køge.

Vi søger en behandler pr. 1. juli 2022, som kan varetage behandlingen i 2-3 af ovenstående arresthuse.

Projekt Menneske arbejder ud fra en italiensk behandlingsfilosofi, som er baseret på Ce.I.S. i Rom, hvor ansvar og respekt for individet er nøgleord i behandlingen. Projekt Menneskes tilbud retter sig til indsatte kvinder og mænd med misbrug af stoffer og/eller alkohol, som har et ønske om en forandring. Behandlingen består af gruppebehandling, aktiviteter, NADA øreakupunktur og individuelle samtaleforløb.

Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Sofacompany Social Media and Email Marketing Strategist

Sofacompany, Ringsted

As our Social Media and Email Marketing Strategist, you will lead a small team of specialists and need to bring leadership skills combined with a strategic, analytical, and commercial mindset with strong digital knowledge – preferably with a specialist & hands-on background in one or more digital disciplines.

You will have full responsibility for our existing social media channels – both organic and paid – such as Instagram and Facebook but will also take lead in investigating additional opportunities on channels like Pinterest or TikTok. Aside from classic social media channels, you will also be leading our e-mail marketing and YouTube advertising strategy.

By managing the whole value chain from design to finished product inhouse and selling them directly to our customers, we can offer beautiful quality products at fair prices.

LUMAGICA – MK Event & Montage Marketingkoordinator til Danmarks største lysfestivalproducent

LUMAGICA – MK Event & Montage, Ringsted

Er du drevet af at udvikle og eksekvere indhold på sociale medier? Er du knivskarp til at formidle historier og salgsfremmende tekster til e-mailmarketing, nyheder, presse mm. Og er du klar på at løbe stærkt fra projekt til projekt i efterår/vinter-sæsonen når vores smukke lysfestivaler udfolder sig?

LUMAGICA søger nu en selvstændig, struktureret og kreativ marketingkoordinator til en fuldtidsstilling i huset hos Danmarks største lysfestivalproducent.

Startdato er hurtigst muligt og gerne senest ultimo juni 2022.

Stillingen er en fuldtidsstilling og vil varetages primært fra vores kontor i Ringsted og referere direkte til vores Marketingchef. I stillingen skal man forvente at kunne tage nogle aftener og weekender i brug i vores højsæson mellem 1.okt – 1.marts.

DANISH CROWN A/S
Reparatør/tekniker til daghold

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Er du engageret og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse og drift af produktionsanlægget på et af vores avancerede slagterier? Hvis du herudover har de faglige færdigheder i orden, så er du måske den nye reparatør/tekniker, vi søger til vores slagteri i Ringsted.

Du bliver en del af en teknisk afdeling, der i dag består af ca. 50 medarbejdere, heraf omkring 40 teknikere. Afdelingen varetager drift og vedligehold af slagteriets moderne proces- og produktionsudstyr samt arbejder med forskelligt projektarbejde. Du kommer til at indgå i et team af både nye og mere erfarne fagfolk.

DANISH CROWN A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Triumph International textil a/s
Butikschef

Triumph International textil a/s, Ringsted

Vi søger en ambitiøs, stærk og resultatorienteret butikschef, som går forrest i salget og rådgivning af vores kunder, og har lysten til at være en del af et stærkt team i Denmark.

Som butikschef hos Triumph vil du blive en del af et af verdens førende lingeribrands. Vi har en lang historie, som vi er stolte af, og samtidig går vi en spændende fremtid i møde, hvor fornyelse og forandringer bliver en del af din hverdag, og hvor du bidrager med nye tiltag og idéer.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udfordrende job i en succesfuld international kæde, som er i rivende udvikling
 • Du kan forvente ansvarsfulde og afvekslende arbejdsopgaver
 • Hverdagen er præget af kampagner, produktnyheder, konkurrencer og en masse andre spændende tiltag
Triumph International textil a/s
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Dyrlæge med flair for samarbejde og kontrol

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Odense eller Ringsted

Vil du stå på mål for at levere effektive kontrolbesøg til gavn for dyrevelfærd og landbruget - så kan det være dig, vi søger til vores regionale afdeling i Odense/Ringsted.

I den regionale kontrol i Odense/Ringsted har vi som hovedopgave at lave kontrol i landbruget. Og herigennem være med til at sikre korrekte EU-tilskud samt sørge for, at landmænd og andre lever op til de fastsatte regler for dyrevelfærd. Vi udfører kontrol med bl.a. foderhygiejne, mærkning, dyrevelfærd, økologiske bedrifter, skovrejsning, jordbrugets miljøforhold og arealkontrol.

Som afdelingens eneste dyrlæge får du sammen med dine nærmeste kolleger ansvaret for at udføre kontrol med hovedvægt på opgaver omhandlende kontrol i besætninger af Krydsoverensstemmelse (KO), krav på dyrevelfærds- og dyresundhedsområdet og beslægtede opgaver inden for økologien.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Helms Tmt-Centret A/S Servicemontør

Helms Tmt-Centret A/S, Ringsted

Vil du med på vores udviklingsrejse på Sjælland?

Vi bygger i 2022 en HELT ny afdeling, med enestående medarbejderfaciliteter og værksted. Du kan blive en del af et mindre team, som i den grad løfter i flok. Men stadig indgå i en international virksomhed. En virksomhed med afdelinger på tværs af landet og med direkte import af maskiner fra hele verden.

Vi tilbyder en stilling med stor medbestemmelse for din egen fremtid og mange muligheder for specialisering indenfor konkrete produkter, samt eventuel mulighed for medbestemmelse på hverdagens koordinering.