117 job matcher din søgning 117 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 117 resultater.
Ringsted KommuneKildeskolen i Ringsted søger engageret lærer, der brænder for dansk og klasselæreropgaven

Ringsted Kommune

Har du lyst til at arbejde på en lille skole, så er landsbyskolen Kildeskolen måske noget for dig. Vi er udviklingsorienteret og der gives mulighed og albuerum til at afprøve nye pædagogiske tiltag. Som led i Åben Skole og understøttende undervisning har vi indført ”fag på tværs”. Her får eleverne mulighed for at fordybe sig i en række temaer, der går på tværs af fagrækken og klassetrin.

Vi søger en kollega som:

 • Er faglig ambitiøs og går foran som det gode eksempel
 • Kan bidrage til skolens gode udvikling inden for dansk og læseudvikling
 • Som vil være klasselærer for vores skønne elever i 3. og 4. klasse
Ringsted KommuneMedarbejder med solid viden om angst søges til nyoprettet projektstilling

Ringsted Kommune

Ringsted Kommune har fået midler til at etablere en indsats, der skal hjælpe børn og unge, der er så svært plaget af angst, at dette griber forstyrrende ind i barnets og familiens hverdag. Målgruppen er 9-16 årige, som ikke kan få den rette hjælp i kommunens ordinære tilbud.

Familiehuset huser 26 medarbejdere, fordelt på 3 teams: et støtte-kontaktpædagogteam, et psykologteam og et familieterapeutteam. I Familiehuset er vi optaget af at hjælpe familier i udsatte positioner til et mindre sårbart sted at stå gennem koordinerede og helhedsorienterede indsatser.

Samtalerne kan både være individuelle, med hele eller dele af familien, samt i gruppeforløb. Vi arbejder terapeutisk samt med rådgivning og vejledning – både i Familiehuset og i familierne.

Ringsted KommuneByskovskolen søger 2 dygtige lærere til nyoprettede modtageklasser

Ringsted Kommune

Byskovskolen skal fremover drive modtageklasserne i Ringsted Kommune, og søger derfor 2 dygtige lærere til opgaven.

Fra 1. august 2020 overtager Byskovskolen driften af modtageklasserne i Ringsted Kommune.

Modtageklasserne er for børn, der kommer til Danmark fra andre lande. I modtageklasserne lærer børnene basisdansk og sluses derfra trygt ind i skolens distriktsklasser.

P.t. er der 8 elever i modtageklasserne, fordelt over 3.-8. klassetrin Eleverne er delt i 2 hold, de yngste og de ældste.

Modtageklasserne skal bo på Byskovskolens afd. Benløse.

Ringsted KommuneByskovskolen søger 2 dygtige lærere til udskolingen

Ringsted Kommune

Byskovskolen søger dygtige lærere til bl.a. naturfag, engelsk og kulturfag til udskolingen på afd. Benløse.

Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret lærer, som brænder for sine fag og som kan bidrage til Byskovskolens samlede udvikling.

Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever.

Du skal desuden kunne bidrage til et godt og konstruktivt teamsamarbejde, et velfungerende kollegialt sparringsrum, og til den allerede gode stemning på arbejdspladsen.

Ringsted KommuneØkonomikonsulent til Økonomi og Indkøb – genopslag

Ringsted Kommune

Vil du arbejde med budgetlægning og økonomistyring, og trives du med en arbejdsdag præget af ansvar og selvstændighed?

I økonomiafdelingen, der organisatorisk er en del af staben Økonomi og Indkøb, søger vi en økonomikonsulent, der gennem samarbejde med de øvrige økonomikonsulenter kan understøtte kommunens økonomistyring og rådgive de decentrale faglige enheder om økonomi.

Dine primære opgaver er:

 • Budgetlægning og budgetopfølgning
 • Udarbejde budget- og arbejdsgangsanalyser
 • Understøtte brugen af kommunens økonomisystem, herunder opbygning og vedligeholdelse af kontoplan
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Dagrofa aps
Netværksspecialist søges til IT Netværk

Dagrofa aps, Ringsted

Vil du være med til at præge IT-infrastrukturen i Dagrofa og sætte nye standarder for, hvordan vi i fremtiden arbejder med netværk og IT-sikkerhed?

Du skal arbejde med design af større netværksløsninger, samt teknisk installation, konfiguration, overvågning og support på netværksudstyr. Du deltager i projekter og opgaver internt i teamet ud mod relevante interessenter, såvel internt i forretningen som eksternt.

Du får mange spændende opgaver, du skal blandt andet:

 • Løse opgaver inden for routing, switching, LAN, WLAN og sikkerhed
 • Være med til at rydde op, optimere og udvikle netværk i Dagrofas mere end 500 tilsluttede butikker. Vi planlægger test af SD-WAN indenfor et års tid
 • Deltage i optimeringen og design af core MPLS og WLAN på servicekontorer og distributionsterminaler
Dagrofa aps
jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Paustian Webshops ApSChauffør/lagermedarbejder søges 37 timer om ugen

Paustian Webshops ApS, Ringsted

Vi søger en frisk, sød chauffør/lagermedarbejder til vores lager i Ringsted, med kørsler i hele Danmark. Vi er et lille team på et mindre lager i Ringsted der søger en ny medarbejder 37 timer om ugen.

Vi håndterer alt fra store sofaer til små urtepotter og er i daglig kontakt med vores kunder.

Arbejdsopgaver:

 • Varemodtagelser
 • Pluk/pak
 • Udskrivning af pakkelabels
Enemærke & Petersen A/S
Sjælland: Kommunikationsmedarbejder der brænder for den skriftlige formidling

Enemærke & Petersen A/S,Ringsted

Kan du tænke i procesesser og omsætte byggebranchens fagsprog til et læseværdigt hverdagsdansk? Kan du vække og fastholde interessen hos din læser i dine tekster og har du interesse for byggeri? Så er du måske vores nye kollega.

Du kommer til at arbejde tværfagligt i hele landet med kommunikationsopgaver, og vil derfor have flere samarbejdsrelationer på tværs af E&P´s lokaliteter.

En stor del af dit arbejde vil være at have fokus på den skriftlige formidling, herunder hvordan vi som entreprenørvirksomhed og tilbudsgiver vil tilgå den enkelte byggeopgave. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå i at:

 • skrive gode tekster i tæt samarbejde med dine kommunikations- og produktionskolleger
 • bidrage med dine idéer til struktur og visuelt tilbudsmateriale
Enemærke & Petersen A/S
Region SjællandJurastuderende med kendskab til Persondataret / interesse for it-sikkerhed søges til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Har du lyst til at prøve kræfter med kontraktforhandling og etablering af databehandleraftaler? Så kan vi tilbyde dig et spændende, udfordrende og afvekslende job i et miljø med gode kolleger, hvor vi står sammen om at tackle udfordringerne.

Region Sjælland

Du vil sammen med kompetente kollegaer i Koncern IT og Informationssikkerhedsfunktionens juridiske chefkonsulent varetage opgaver inden for rammerne af databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen, herunder:

 • Indgåelse af databehandleraftaler ud fra en regional skabelon
 • Udfyldelse af aftaler
 • Forhandling og dialog med databehandlere
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Land & Fritid
Administrationsassistent til Land & Fritid's hovedkontor

Land & Fritid, Ringsted

Brænder du for detailbranchen og for at være en aktiv del af en landsdækkende kæde med over 40 butikker? Og vil du have en nøgleposition indenfor administration og salgsopfølgning? Så er du måske vores nye administrationsassistent i Land & Fritid.

Du refererer til kædedirektøren og bliver en del af et lille velfungerende team på 10 personer med base i Ringsted, hvor også en af vores største butikker er placeret. Teamet varetager i samarbejde den daglige administration, og vi sætter en ære i at yde god service til alle vores butikker.

Du vil primært være ansvarlig for administrative opgaver, men der vil også forekomme produktrelateret opgaver. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Afstemning af fakturaer og varetilgang overfor vores butikker
 • Sortimentsvedligeholdelse og varedisponering i samarbejde med produktchefer
 • Kampagneopfølgning på tilbudsaviser, klubmails og andre salgsfremmende tiltag
Ringsted KommuneStabschef for Jura, IT og Digitalisering

Ringsted Kommune

Nøgleposition med stor indflydelse og en tilsvarende høj grad af ansvar.

Der er tale om en spændende stilling, hvor du får det samlede ansvar for staben Jura, IT og Digitalisering, der, som det fremgår af navnet, består af tre teams med i alt 31 medarbejdere. Jurateamet ledes til dagligt af vores chefjurist med direkte reference til dig, mens du får personaleansvaret for IT og digitalisering.

Som stabschef for Jura, IT- og Digitalisering får du mulighed for at stå i spidsen for en ambitiøs transformation, der skal bringe vores i øvrigt velfungerende digitalisering og it-understøttelse videre til næste niveau. Vi er på udkig efter en chef med et skarpt øje for forbedringsmuligheder, og som kan sikre en velfungerende prioritering og gennemførelse af forskellige udviklings- og digitaliseringsprojekter.

Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Onlinekursus (start 22. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter, men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 22. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser
Børge Pedersen Automobiler A/SErfaren bogholder til Toyota Ringsted

Børge Pedersen Automobiler A/S

Børge Pedersen Automobiler A/S, med Toyota-forretninger i Ringsted og Næstved, beskæftiger 28 dygtige og engagerede medarbejdere og søger netop nu en ansvarsbevidst og erfaren bogholder til afdelingen i Ringsted.

Vi kan tilbyde et spændende, udfordrende job, hvor du i tæt samarbejde med en kollega i bogholderiet vil skulle varetage en række forskellige bogholderiopgaver relateret til drift af bilforretning og værksted samt ejendomsselskab og udlejning.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Lønbogholderi
 • Udarbejdelse af månedsbalancer
 • Håndtering af bilsager, registreringsafgift og vognregnskab