155 job matcher din søgning 155 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eventyr Leg Design ApS
Lille virksomhed med stor kreativitet udvider og søger anlægsgartner

Eventyr Leg Design ApS, Jystrup

Grundet større ordretilgang søger Eventyr Leg Design en kollega med lyst til alsidigt og kreativt arbejde.

Du er formentlig anlægsgartner eller har erfaring med faget og kunne godt tænke dig at bruge dine faglige og kreative evner i en succesfuld håndværkervirksomhed.

Dine primære arbejdsopgaver er anlægs- og tømrerarbejde i forbindelse med montering af legepladserne.

Eventyr Leg Design ApS
Gem
Imerco
Bliv elev hos Imerco i Region Sjælland

Imerco

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne både i form af kundeservice og vejledning men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, tidligere elev i Imerco Silkeborg.

Din elevtid starter i august 2023, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, som altid løfter i flok.

Imerco
Region Sjælland Applikationsspecialist, der ønsker at arbejde med automatisering

Region Sjælland, Ringsted

Har du lyst til at arbejde med udvikling og drift af Robotic Process Automation (RPA) i Koncern IT i Region Sjælland?

Region Sjælland

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der spænder bredt og giver masser af gode udfordringer. Du kommer til at følge processerne fra vugge til grav.

Opgaver vil spænde fra at deltage i opstartsmøder, oprettelse af procesdesigndokumenter, udvikling af automatiseringsløsninger primært i Power Automate Desktop og herefter sikre at processerne driftes og vedligeholdes løbende. Du forventes at være tovholder på opgaver og mindre projekter.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Gem
Zealand Business College
Professionel relationsdannende underviser søges til ZBC10 i Ringsted

Zealand Business College

Brænder du for at arbejde med unge? Vil du være med til at give elever et år de aldrig glemmer? – Så er det dig, der skal være med til at skabe ZBC10´s ungemiljø.    

Da vi har øget elevoptag samt at en medarbejder har valgt at gå på pension, søger vi to undervisere til vores unikke 10. klasse tilbud – ZBC10. Unikt, fordi vi er forankret på en erhvervsskole med et dynamiske uddannelsesmiljø, og vi bringer de muligheder de forskellige uddannelser har i spil i hverdagen. 10. klasse ses som en frisk start på noget nyt.

Dagrofa ApS
Kategorikoordinator til kolonial eller brød & kager

Dagrofa ApS, Ringsted

Har du lyst til at være en del af et stærkt team, hvor tingene går stærkt og ikke 2 dage er ens? Er du struktureret, detaljeorienteret, ansvarsbevidst og sætter en ære i at få tingene leveret til rette tid og i høj kvalitet?

Du vil blive ansvarlig for den daglige drift - herunder vedligeholdelse af stamdata, planlægning af kampagner på vores online markedsplads, være gennemførende i sortimentsprocessen, koordinere overholdelse af deadlines, samt assistere kategorichefen med ad hoc-opgaver.

Vi tilbyder et spændende miljø med stor dynamik, hvor der stilles krav om høj kvalitet i arbejdet, og i de produkter vi leverer.

Dagrofa ApS
Multi Text Skilte & Print ApS Skiltetekniker/montør

Multi Text Skilte & Print ApS, Ringsted

Vi søger en dygtig og erfaren skiltetekniker/montør til en spændende fuldtidsstilling – er det dig?

Arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Print og folieskæring
 • Stripning og laminering
 • Montering på biler og storvogne

Det er ikke et krav, at du har et svendebrev som skiltetekniker, men du skal som minimum have 3 års erfaring fra branchen!

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
DANISH CROWN A/S
Slagterelever

DANISH CROWN A/S

Vi uddanner verdens dygtigste slagtere - det synes vi i hvert fald selv. Og hos os behøver du ikke være et naturtalent for at blive en af de dygtigste, blot du har viljen og lysten, så lærer vi dig resten. Så kom med på vinderholdet og bliv en del af et stolt fag med et stærkt fællesskab som en af vores nye slagterelever!

Lige nu søger vi nye slagterelever på vores fabrikker i hhv. Aalborg, Blans, Herning, Holsted, Horsens, Ringsted og Sæby.

Størstedelen af uddannelsen foregår hjemme i virksomheden hvor du vil blive taget imod af vores erfarne og dygtige elevansvarlige, der guider dig igennem uddannelsen, lærer dig håndværket og introducerer dig for et liv som slagter.

DANISH CROWN A/S
Ove Kock A/S
Servicetekniker

Ove Kock A/S, Ringsted

Har du det bedst, når du skruer og reparerer, og når du bruger både dit hoved og dine hænder? Kan du se dig selv hos en af Danmarks største leverandører af opbygninger til renovationsbranchen?

Vi tilbyder et yderst attraktivt job for både den nyuddannede eller den erfarne. Her kan du se frem til en hverdag med meget ordnede forhold, og ikke mindst rigtig gode lønvilkår med attraktiv fritvalgskonto.

Størstedelen af din tid er du på værkstedet i Ringsted men til tider også i marken og varetager forskellige reparationer, nedbrud og service af vores kunders renovationsbiler.

Ove Kock A/S
Banedanmark
GIS-Specialist der skal finde dataløsninger til vores opgaver i infrastruktur

Banedanmark, Ringsted

Vil du være en vigtig spiller i forhold til at videreudvikle brugen af GIS i Banedanmark?

Se video om Banedanmark som arbejdspladsOpgaverne er mangeartede, men vil primært være relateret til Banedanmarks GIS-løsninger med interface til og fra andre systemer herunder bl.a. SAP-PM. Vi forestiller os, at du bl.a. skal arbejde med geodata og bidrage til at strømline datavejen fra indmåling og registrering til visning og vedligehold af data.

Alle vores geodata anvendes i webløsninger i relation til de mangeartede forretningsmæssige behov, så det vil være en fordel, at du har erfaring med produktion, vedligeholdelse og udvikling af webservices og webGIS-applikationer.

Banedanmark
Brødrene A & O Johansen A/S
Bliv handelselev i AO Næstved / AO Ringsted

Brødrene A & O Johansen A/S

Træd op på karrierestigen og bliv handelselev i en innovativ virksomhed

Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

Kunne du tænke dig et job, hvor du ALTID har fri om aftenen og i weekenden? Og har du lyst til at blive en del af en bred organisation, hvor der er mange gode karrieremuligheder efter endt forløb?

  ”Det bedste ved jobbet er, at man får udfordringer og ansvar fra dag 1. og så kan du altid byde ind der, hvor du har interessen,” fortæller Nickolai, nuværende elev.
Brødrene A & O Johansen A/S
Ringsted Kommune Dygtig læsekonsulent, der brænder for børn og unges sprog- og læseudvikling

Ringsted Kommune

Bliver du motiveret af at gøre en forskel for børn og unges sprog- og læseudvikling? Er du kreativ og god til at skabe overblik og relationer? Befinder du dig godt i rollen som tovholder, inspirator og facilitator?

Ringsted Kommune har stærke pejlemærker for kvalitet i undervisningen og høje ambitioner for alle børn. Vi bryster os af dysleksivenlige skoler, og elevernes læseresultater ser rigtig fornuftige ud. Men der er brug for fastholdelse af fokus, opfølgning og videreudvikling, så sproglige vanskeligheder ikke kommer til at stå i vejen for børnenes læring og fremtid.

Scandic Hotel A/S
Hotel og restaurantmedhjælper, reserver til både opvask og housekeeping, Scandic Ringsted

Scandic Hotel A/S

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine og yde en fantastisk service over for vores gæster, så tror vi på, at du er vores nye HR medarbejder på Scandic Ringsted.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring, bl.a. opvask og housekeeping. Du forstår vigtigheden af at lægge lagenet i de rette folder og møder altid vores gæster med et smil. Og du går ikke ud af værelse, før du har været rundt i hver eneste krog.

Opvasken har du også styr på så alt shiner. Vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Morgenkok, fuldtid, Scandic Ringsted

Scandic Hotel A/S

Er du morgenfrisk og ambitiøs i køkkenet, og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye morgenkok på Scandic Ringsted.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet. Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Fremstilling af super lækker morgenmad og mødeforplejning, både varme og kolde retter, bage lækre kager og smagfulde desserter af høj kvalitet
 • Være køkkenets synlige ansigt i restauranten og konferenceområde, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter
 • Egenkontrol
Scandic Hotel A/S
Region Sjælland Vi leder efter Region Sjællands nye License Manager

Region Sjælland, Ringsted

Vil du have en unik mulighed for at opstarte et område, der har stor betydning for Regionens økonomi? Og er du klar til at blive vores første License Manager og dermed få en stor frihed til at sætte retningen for vores processer på licensområdet?

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Du er den, der skal bygge viden op, struktur og overblik samt skabe de gode processer for licensområdet.

Du skal blandt andet:

 • Analysere, om vi har købt for mange eller for få licenser, på baggrund af dataudstræk på vores forbrug
 • Rådgive Projekt- og Applikationsafdelingerne og andre kolleger på tværs af organisationen om håndtering af licenser
 • Gennemgå nye kontrakter inden indgåelse og tage kritisk stilling til aftalernes omfang og betingelser
Sjællandske Medier A/S
Lønansvarlig

Sjællandske Medier A/S, Ringsted

Sjællandske Medier søger snarest muligt en lønansvarlig med solide kompetencer indenfor lønadministration.

Vi løser en bred vifte af opgaver, herunder løn fra A-Z og klassiske personaleadministrative opgaver, rekruttering, efteruddannelser, trivselsmålinger mv. Vi har en faglig stolthed og vægter at engagement, dialog og ikke mindst trivsel - hvor der også skal være plads til grin og godt humør - er i højsædet.

Vi kan tilbyde et udfordrende og selvstændigt job med en alsidig hverdag. Du vil som lønansvarlig have ansvaret for lønadministration til forskellige faggrupper.

Sjællandske Medier A/S
Land & Fritid Bliv butikselev

Land & Fritid

Er du klar til at tage kickstarte din karriere? Vi søger lige nu engagerede butikselever til vores butikker i hele landet.

Du kan se frem til alsidig hverdag, hvor du blive inddraget i stort set alle forretningsgange og opgaver i butikken, ligesom du vil komme til arbejde med vores produkter fra hele vores sortiment indenfor hest, jagt, pet, hus og have. Du er med til at indrette butikken og lave vores udstillinger, og i løbet af dit uddannelsesforløb vil du få dine egne ansvarsområder, hvilket giver dig en god ballast til dit videre karriereforløb.

HBN-Teknik A/S
Vi søger mødestabile produktionsmedarbejdere

HBN-Teknik A/S, Ringsted

Vi søger nye medarbejdere hos HBN-Teknik A/S, der producerer skærmløsninger, antispray og luftfjederklokker til den tunge del af automobilindustrien.

Du vil primært blive beskæftiget med montage og produktionsopgaver. Vi sørger for en grundig oplæring, søde kolleger og godt humør. Vi tilbyder fast arbejde med fast løn og gode forhold i en uhøjtidelig stemning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV