195 job matcher din søgning 195 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SpilhusetSpillebutik søger butiksmedarbejder

Spilhuset, Ringsted

Spilhuset i Ringsted, der udbyder automatspil og sportsbetting til spillekunder, søger en butiksmedarbejder på deltid.

Din vigtigste opgave er at sørge for, at vores spillekunder har det godt. Derfor skal du være serviceminded til fingerspidserne og god til at tale med mennesker. Du vil blive en del af et team på i alt fire medarbejdere i Spilhuset Ringsted, og sammen med teamets tre øvrige medarbejdere vil det være din opgave at gøre spiloplevelsen i spillebutikken til noget helt særligt.

Du vil således være Spilhusets ansigt ud af til, og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Servicering af kunder.
 • Betjening af sportsbetting-terminaler.
 • Oprydning og lettere rengøring.
Davidsens Tømmerhandel A/SLagermedarbejder til dagholdet i Kærup, Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Vil du med på Davidsen-holdet?

Er du en dygtig og rutineret lagermedarbejder med truckcertifikat mangler vi lige netop dig til vores Centrallager i Kærup, Ringsted.

Som lagermedarbejder er din primære opgave:

 • at pakke kundeordrer lige fra hele paller til løse brædder, plader m.m.
 • lagervedligehold, opfyldning, at holde orden m.m.

Hos Davidsen sætter vi kunden i fokus og vi tænker én forretning. Vi er kendt for at samarbejde og hjælpe hinanden på kryds og tværs af afdelinger og lokationer.

Som lagermedarbejder på dagholdet, indgår du i et team på ca. 25 gode kollegaer. Fagligheden er høj og vi ser sparring og udvikling af os selv og hinanden som en vigtig del af vores hverdag.

Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Media Search Analyst Denmark (Work from Home)

TELUS International

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool.

What does the job involve?

 • Evaluation of many different task types including Music & Video judgements across media domains
 • Evaluation of App Store Content search results
 • Research using online tools to determine and judge the intent and accuracy of queries
 • Applying market knowledge with provided guidelines to judge the relevance and intent of task information for your market
TELUS International
Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til filialen i Ringsted

Arbejdernes Landsbank

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke?

Arbejdernes Landsbank

I Ringsted bliver du del af et lille men stærkt team på 5 personer. Du får fra start tildelt din egen portefølje af privatkunder og mulighed for mindre erhvervskunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering og daglig økonomi.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at yde helhedsrådgivning for nye og eksisterende kunder, herunder lave beregninger mv. indenfor for egne fagområder. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage nye kunder.

Arbejdernes Landsbank
Noa Noa
Butikschef NOA NOA Ringsted Outlet (barselsvikariat)

Noa Noa

Skal du med på Noa Noa’s spændende rejse, så læs med her!

Er du en dynamisk ildsjæl, der formår at holde mange bolde i luften, og elsker du butikslivet samt kundekontakten, er du måske den rette kandidat som salgsassistent til vores fine Outlet. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vi forventer du kan

 • Tilbyde en helt igennem super oplevelse for vores kunder.
 • Gå forrest som sælger.
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar.

Udover de daglige opgaver forventes det, at du løbende tager initiativ til forbedringer og videreudvikling af butiksdriften. Vi forventer ligeledes, at du er en god kollega, der bidrager til fællesskabet og til at skabe en god atmosfære i butikken.

Noa Noa
Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Ringsted KommuneStruktur- og procesorienteret kollega søges til spændende og udfordrende stilling i Vej- og Ejendomscenteret

Ringsted Kommune

Vil du arbejde aktivt med strukturer og processer i en lokalpolitisk styret organisation?

Centret i Ringsted Kommune søger en kollega, der kan være med til at styrke stukturen og processerne i centret, særligt i forhold til bygge- og anlægsopgavers planlægning og udførelse.

Du vil i jobbet skulle arbejde på tværs af kommunens organisation, hvor din reference i opgaverne bliver centerchefen. Du vil i det daglige komme til at arbejde tæt sammen med vores chefjurist, projektledere og ledelsen.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • at udarbejde og implementere strukturer og processer der sikrer, at bygge- og anlægsprojekter huskes og gennemføres sikkert og effektivt
 • at sikre, at alle relevante interessenter inddrages i forbindelse med projekters udførelse – det være sig politikere, borgere, interesseorganisationer og brugere mv.
Eurowrap A/S
Planlægger søges til ambitiøs fabrik

Eurowrap A/S, Ringsted

Har du erfaring med produktionsplanlægning og drømmer du om at være med til at drive og videreudvikle en bæredygtig produktionsvirksomhed?

Hos Eurowrap A/S søger vi en kollega, der med sin interesse for planlægning og produktionsledelse kan bidrage til, at vi fortsat kan være en af de mest effektive og miljøvenlige fabrikker inden for vores branche.

Som planlægger kommer du til at udgøre en nøglerolle i virksomheden. Du bliver ”højre hånd” for vores erfarne produktionschef, som leder efter en person, der brænder efter at være med at drive og udvikle vores fabrik. Du får en alsidig hverdag med både rutineprægede samt komplekse opgaver. Dine opgaver er inden for indkøb, planlægning, produktionsledelse og kvalitet. Hos os bliver du ikke specialist i en enkelt disciplin, men vil snarere arbejde med en pallette af opgaver i en central nøglerolle.

Eurowrap A/S
Marius Pedersen A/S
Kontorassistent

Marius Pedersen A/S, Ringsted

Til vores nye afdeling i Ringsted søger vi en ansvarsbevidst og serviceminded kontorassistent - gerne med erfaring fra transportbranchen.

Afdelingen i Ringsted er regionskontor for vores aktiviteter i hele Region Sjælland, og derudover er der også tilknyttet kontorer i Vordingborg, Nakskov, Holbæk og Rødby Havn, og samlet er der 115 medarbejdere ansat i regionen.

Du bliver en del af et team med engagerede kolleger, med en positiv og uformel omgangstone, og vi forventer, at du kan yde en professionel service overfor vores kunder og kolleger.

Vi tilbyder et spændende job på driftskontoret, hvor du bl.a. får ansvaret for 4 brovægte

Marius Pedersen A/S
Dagrofa aps
Digital producer - barselsvikariat

Dagrofa aps, Ringsted

Har du erfaring med at eksekvere e-mails, websites og sociale medier? Kan du skrive en fængende tekst om ugens tilbud, læse korrektur og sende en fejlfri kampagne på gaden?

Som et led i vores digitale strategi skal vi sammen lykkedes med at give kunderne den bedste oplevelse hos vores butikker både fysisk og digitalt. Vi samarbejder tæt med marketingafdelingen i vores kæder MENY, SPAR og Min Købmand om blandt andet den digitale del af markedsføringen mod forbrugeren via e-mail, websites, sociale medier, bannerannoncering og den digitale tilbudsavis. Din hovedopgave bliver at sikre, at vi går på gaden hver uge til tiden og med de rette informationer til kunderne.

Hvad vil dine opgaver være

 • Eksekvering af digitale marketingaktiviteter på sociale medier, e-mail, web m.fl.
 • Opsætning og test af spil i app
 • Annoncering i Facebook business manager og opsætning af Instagram kampagner
Dagrofa aps
Schneider Electric Ringsted
Warehouse Supervisor

Schneider Electric Ringsted

Vi leder lige nu efter en dygtig lagerchef til vores fabrik i Ringsted.

Som Warehouse Supervisor er du leder af et team på 30 medarbejdere (fastansatte og vikarer), der arbejder på 3-holds skift på fabrikken.

Det er din opgave at stå for den operationelle ledelse, sikkerheden og effektiviteten. Du bliver en del af vores Extended Management Team på fabrikken, hvor vi sætter retningen og løbende følger vores fremskridt og resultater.

Schneider Electric Ringsted
Hartmanns A/SMaskinudvikler til producent af high-end procesudstyr til pharma/biotek/medico-industrien

Hartmanns A/S søger for Watson-Marlow Flexicon A/S i Ringsted

For vores kunde Watson-Marlow Flexicon A/S, der har base i Ringsted, leder vi efter en kreativ og nytænkende udviklingsingeniør til en nyoprettet stilling i virksomheden til ”New Product Development” organisation der er en del af Design & Engineering (D&E) afdelingen. Virksomheden har siden 1986 været markedsledende i udvikling og fremstilling af kundespecifikke løsninger til aseptisk fyldning og kapsulering indenfor den farmaceutiske og biotekniske industri.

Som en nøgleperson i virksomhedens udviklingsafdeling, vil du løbende udvikle på hele maskinkoncepter, -dele og komponenter. Du vil med din kreativitet og banebrydende tilgang til maskinudvikling arbejde på flere projekter sideløbende. Projekter der både indebærer videreudvikling på nuværende koncepter og teknologiprojekter, hvor der ”brydes helt ny grund”.

Dagrofa aps
Resultatorienteret Space Management konsulent (vikariat)

Dagrofa aps, Ringsted

Vi søger en resultatorienteret space management konsulent, der kan være med til at løfte opgaven omkring at levere det bedste sortimentsstyringsværktøj til vores butikker.

Med udgangspunkt i både forbruger-, markedstrends og salgsdata er du sammen med to kollegaer omdrejningspunktet for udarbejdelse af planogrammer til MENY, Spar, Løvbjerg og Pisiffik i Grønland.

Du har succes i stillingen, når du formår at analysere og kombinere sortimenterne ud fra salgstal og forbrugertrends til et detaljeorienteret planogram, der giver vores butikker nogle solide værktøjer til deres daglige håndtering af sortimenter, så forbrugerne altid får den bedste oplevelse når de handler i vores butikker. For at øge butikkernes anvendelse af planogrammer vil en af dine afgørende succeskriterier være overholdelse af deadlines ved ændringer og produktlanceringer.

Dagrofa aps
DANISH CROWN A/S
Arbejdsleder til eftermiddagshold

DANISH CROWN A/S

Trives du i en aktiv rolle i produktionen? Er du en handlekraftig leder, som skaber resultater gennem dine medarbejdere?

Dit primære ansvar er at sikre den daglige motivation blandt dine medarbejdere samt sikring af bemanding og løbende opfølgning, optimering og kvalitetssikring af produktionen. Du får ansvaret for ca. 50 medarbejdere.

Derudover bliver dine opgaver:

 • At skabe kvalitet og gode økonomiske resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne i afdelingen
 • Sikring af produktions-KPI’er
DANISH CROWN A/S
PwC
Bliv en del af et stærkt fællesskab som Audit Trainee hos PwC i Ringsted

PwC

Vil du gerne uddanne dig som revisor i et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og udvikling er afgørende?

Hos PwC er din udvikling i fokus og din tilknytning til vores uddannelsesforløb Trustbuilder fortsætter langt ind i din karriere. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre Audit Trainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer.

Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af afdelinger og lokationer i PwC. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende. Forløbet giver dig et stærkt fundament for din karriere.

PwC
Hjemmearbejdsplads
Gem
Faaborg PharmaSalgskonsulent til Jylland for en af Danmarks bedste arbejdspladser – Faaborg Pharma!

Faaborg Pharma

Du bliver en del af vores dygtige salgsteam, som er bestående af endnu en salgskonsulent, på Østsiden, samt en Key Account Manager. Derudover vil der være samarbejde med marketing vedr. ideudvikling til salgsmateriale m.m. Du vil være tæt på beslutningsprocesserne omkring salgsudvikling i et team af dedikerede kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Konsulentbesøg hos apoteker, hudlæger og sygehuse – Vest for Storebælt; primært Jylland (Der bliver stillet firmabil til rådighed).
 • Konsulentbesøg hos prioriteret A, B, C og D kunder
 • Bevare gode relationer til nuværende kunder og skabe gode relationer til nye kunder
 • Deltage aktivt i udviklingen af salgstiltag på de enkle apoteker
 • Morgenmøder/Produkttræning/undervisning
 • Daglig indrapportering af konsulentarbejde via CRM system i Uniconta
 • Ad hoc-opgaver indenfor salg – og kundeservice
JKSØkonomimedarbejder

JKS søger for Giesegaard & Juellund i Ringsted

Brænder du for at arbejde med økonomi og administration i en stilling med udadvendt kontakt til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere? Og trives du med en alsidig arbejdsdag i et uformelt arbejdsmiljø, med en høj grad af ansvar og selvstændighed, hvor du kan sætte dit eget præg på stillingen?

Du bliver en vigtig del af administrations- og regnskabsfunktionen på godskontoret, hvor vi udarbejder regnskab for 10 virksomheder i et nyt Navision-baseret økonomistyringssystem med digital bilagshåndtering. Regnskaberne omfatter både personligt ejede virksomheder og virksomheder i selskabsform.

Dine opgaver vil være både fagligt og personligt udviklende såvel som af mere rutinepræget karakter.

Der vil i stillingen være gode muligheder for faglig sparring og udvikling af dine kompetencer, herunder deltagelse i netværk og uddannelse.

JKS