129 job matcher din søgning 129 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Verdo
Elektriker til opgaver indenfor gadelys i Sorø og Ringsted Kommune

Verdo

Til Danmarks største leverandør indenfor offentlig gade- og vejbelysning søger vi en elektriker til at indgå i vores faste team i Hillerød.

Verdo drifter og vedligeholder ca. 250.000 lyspunkter fordelt over hele DK. Udover vejbelysning er vi også systemleverandør indenfor trafiksignalanlæg.

Verdo A/S

Du vil skulle løse følgende opgaver:

 • Medvirkende til drift og vedligehold af ca. 12.000 lyspunkter.
 • Installation af tændskabe.
 • Medvirkende til drift og vedligehold af trafiksignalanlæg, såfremt du har kompetencer på dette område.
Verdo
ZBC
Faglærer til bager- og konditoruddannelsen

ZBC, Ringsted

ZBC i Ringsted søger pr. 1. august 2021 en faglærer til vores bager- og konditoruddannelse, der vil være med til at uddanne fremtidens bedste konditorer og bagere.

Som faglærer på bager- og konditoruddannelsen udvikler, planlægger og gennemfører du i tæt samarbejde med teamet den praktiske og den teoretiske undervisning af eleverne på hovedforløbet til både bager- og konditoruddannelsen, samt på vores efteruddannelseskurser inden for fagene.

Du får mulighed for at udvikle og arbejde med dit fag ud fra et videnformidlingsperspektiv, og du får medbestemmelse i arbejdet med at udvikle undervisningen. Vores elever meget videbegærlige og har en stor respekt for deres underviser og det at gå i skole.

VKST I/S
Markmand til maskinkørsel og VKST forsøgsgård ved Ringsted

VKST I/S

VKST I/S søger medarbejder til vores forsøgsgård ved Ringsted, med ansættelse hurtigst muligt.

Vi søger folk med interessen på rette sted. Praktisk erfaring har stor betydning.

Jobbet vil blandt andet indeholde følgende:

 • Mark- og forsøgspasning i vores markteam af 4-5 personer.
 • Jord behandling, gødskning, såning, sprøjtning og høst af markforsøgene.
 • Almindelige forfaldende markopgaver og maskinvedligehold.
VKST I/S
VKST I/S
Medarbejder til VKST Field Trials, Ringsted

VKST I/S

VKST I/S søger medarbejder med ansættelse fra 1. maj eller før, til forsøgsarbejde i vores forsøgsafdeling, VKST Field Trials ved Ringsted.

Vi søger folk med interesse for planter og plantesygdomme. Praktisk erfaring har stor betydning, men er ikke afgørende.

Jobprofil – forsøgsmedarbejder

 • Registrering af ukrudt, svampesygdomme og skadedyr i markforsøg.
 • Afgrødemåling og prøvetagning.
 • Forefaldende arbejde med blandt andet klargøring af såsæd, kemi og kontorarbejde.
VKST I/S
Mulighed for hjemmearbejde
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Jobindex A/S
Frontend-udvikler til sofacompany.com

Jobindex A/S søger for SOFACOMPANY i Ringsted

Er du verdensmester i JavaScript, HTML eller CSS/SCSS? Har du erfaring med e-commerce platforme? Og forstår du forskellen mellem dev-, staging- og production-miljøer?

Hos SOFACOMPANY er vi på en rejse med kraftig vækst og optimeringer på både forretningsgange og systemer. Har du i forvejen styr på teknologierne, kan du som vores nye frontend-udvikler virkelig udvikle dig fagligt og afprøve nye features, når du er med til at sikre, at vi giver kunden den absolut bedste kunderejse på sofacompany.com.

Vi har i dag outsourcet al frontend-udvikling, og du kommer sammen med teamet til at tage platformen in-house.

Derfor vil de første 2-3 måneder primært gå med at analysere vores nuværende miljø og setup i forhold til kode og dataflow, ligesom vi kommer til at kigge på, hvordan det hele er dokumenteret.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Product Owner, e-commerce

Jobindex A/S søger for SOFACOMPANY i Ringsted

Kan du skabe et online univers, som inspirerer kunderne og skaber salg? Prioriterer du data og analyse, når e-commerce-strategien skal lægges?

Hos SOFACOMPANY er vi på en rejse med kraftig vækst og optimeringer på både forretningsgange og systemer. Som Product Owner for e-commerce bliver sofacompany.com dit domæne, og det er den helt rigtige rolle for dig, hvis du bliver motiveret af et konstant fokus på kunden – og på at forbedre deres oplevelse på hele den digitale kunderejse.

Som Product Owner får du det fulde ansvar for kunderejsen på sofacompany.com. Hvordan kommunikerer vi? Hvordan ser tingene ud? Hvordan virker funktionaliteterne? Kort sagt: Hvordan skaber vi et univers online, som gør, at vi sælger flere møbler?

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Senior frontend-udvikler med UX-fokus

Jobindex A/S søger for SOFACOMPANY i Ringsted

Vil du være med til at udvikle kunderejsen på sofacompany.com – og tage en proaktiv rolle i forhold til at give kunden en god oplevelse?

Hos SOFACOMPANY er vi på en rejse med kraftig vækst og optimeringer på både forretningsgange og systemer. I denne nyoprettede stilling får du rig lejlighed for at sætte dit aftryk på rejsen, når du med fokus på UX er med til at rykke udviklingen af vores Magento 2-platform in-house.

Vi har i dag outsourcet al frontend-udvikling, og du kommer sammen med teamet til at tage platformen in-house.r dokumenteret.

Så snart vi tager udviklingen in-house, vil vi have et roadmap jf. vores ways of working med konkrete opgaver og features, og med din UX-erfaring kommer du til at stå i spidsen for vores A/B-testprogram.

Jobindex A/S
DAT-Schaub A/STarmrenserlærlinge, Ringsted

DAT-Schaub A/S

Er du kvalitetsbevidst og har du lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så er du måske en af de nye tarmrenserlærlinge, vi søger til vores fabrik i Ringsted.

Uddannelsen tager to år og tre måneder og indeholder i alt 20 ugers skoleophold, der varer to til fire uger ad gangen inkl. grundforløb. I forbindelse med uddannelsen, får du undervisning i blandt andet:

 • Førstehjælp og brandbekæmpelse
 • Værktøjs- og maskinlære
 • Hygiejne og egenkontrol
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Dagrofa aps
Kategorikoordinator

Dagrofa aps, Ringsted

Har du lyst til at være en del af et stærkt team, hvor tingene går stærkt og ikke 2 dage er ens? Er du struktureret, ansvarsbevidst og sætter en ære i at få tingene leveret til rette tid og i høj kvalitet? Så er det måske dig vi søger som vores nye kategorikoordinator.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift - herunder vedligeholdelse af stamdata, være gennemførende i sortimentsprocessen, koordinere overholdelse af deadlines samt assistere kategorichefen ad hoc. Det er derfor vigtigt, at du har sans for detaljer, procesforståelse og formår at arbejde med mange opgaver sideløbende.

Med reference til kategorichefen vil dine opgaver blandt andet være følgende:

 • Validering af oprettelsesskemaer og vedligeholdelse af stamdata
 • Udarbejdelse af diverse salgsmaterialer og korrekturlæsning
 • Konkurrentovervågning
Dagrofa aps
Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainee søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højest og søger en ejendomsmægler trainee, som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Lokaltog A/S
Systemansvarlig til sikkerhedsledelsessystem

Lokaltog A/S, Ringsted

Lokaltog er i gang med en spændende udviklingsproces og i den forbindelse søger vi en systemansvarlig til vores sikkerhedsafdeling i Lokaltog.

Lokaltog har netop fået et nyt system/software fra IPW til vores sikkerhedsledelsessystem, og du får en helt central rolle i implementering og udvikling af systemet. Du vil få ansvar for overførsel af nuværende procedurer, skabeloner og lignende fra tidligere system til det nye samt sikring af, at det kommer til at fungerer optimalt.

Du vil derfor fra begyndelsen af systemimplementeringen have indflydelse på opbygning og fremtidige vedligeholdelse.

Lokaltog A/S
Ringsted KommuneVej- og Ejendomscenteret i Ringsted Kommune søger erfaren projektleder til spændende opgaver indenfor bygningsområdet

Ringsted Kommune

Vej- og Ejendomscenterets afdeling Byg og Anlæg i Ringsted Kommune søger en erfaren projektleder indenfor bygningsområdet til de mange spændende projekter, som Ringsted Kommune står over for i de kommende år. Byg og Anlæg varetager blandt andet rådgiver- og bygherrerollen for kommunale ejendomme samt vejanlæg og vejmyndighed.

I Vej- og Ejendomscenteret er vi godt 100 medarbejdere fordelt i fire afdelinger. Du bliver en del af en dynamisk afdeling med bredt sammensatte kompetencer. Afdelingen består af 18 medarbejdere, som primært omfatter ingeniører og bygningskonstruktører. Vi er en afdeling med mange nye medarbejdere og vores fælles kultur er under opbygning. Du får derfor muligheden for at være med til at forme og præge din fremtidige hverdag.

Jobindex A/SErfaren testmanager til udbudsprojekter

Jobindex A/S søger for Region Sjælland i Ringsted

Gør en forskel, der skaber værdi for regionen og dens borgere. Det kan faktisk siges så enkelt.

”Hos os arbejder du ikke bare med kolonner, tal og bundlinje. Det er rent faktisk noget, som gør en forskel. Det kan måske lyde lidt højtravende, men hvis vores systemer ikke får sendt ambulancen det rigtige sted hen, så kan det jo være sekunder, det handler om,” fortæller Karina Belinda Reimer Hansen, som er teamleder for IT-Projektledelse.

Du bliver en del af projektledelsesafdelingen i Koncern IT i Ringsted, hvorfra vi driver både regionale, tværregionale, nationale samt interne IT-projekter for Region Sjælland. Hovedparten af vores projekter er IT-projekter inden for sundhedsområdet.

Jobindex A/S
ZBC
Lærere til data- og kommunikationsuddannelsen

ZBC, Ringsted

Har du gode IT-kompetencer, og kunne du tænke dig at formidle din viden til nysgerrige IT-supporter- og datateknikerelever?

På ZBC tror vi på, at kompetente medarbejdere og godt teamwork er fundamentet for at skabe den bedste uddannelse for vores elever på Data- og kommunikationsuddannelsen i Ringsted.

Vi søger snarest muligt 2 timelærer til at uddanne fremtidens dygtigste specialister inden for Data & IT med netværks- og serverkompetencer.

Du har gode IT-kompetencer og lyst til at undervise. Du har gode kompetencer inden for nogle af uddannelsens fagområder, og du har lyst til at have en hverdag, der består af en blanding af faglig og pædagogisk tilgang til undervisningen.

Region SjællandUdbudsprojektleder med stærkt forhandlergen søges til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Brænder du for forhandling, og vil du være med til at optimere og højne kvaliteten af offentlige IT-indkøb til en region i stærk udvikling? Og vil du være med til at sikre en høj faglighed i vores udbudshåndtering og udbudsdesign? Så er du måske vores nye kollega.

Region Sjælland

Du bliver en del af Aftale og Udbudsteamet, som er en stabsfunktion i Koncern IT, hvor vi har ansvaret for at udarbejde indkøbsaftaler indenfor primært brede kategorier af hardware, serviceaftaler og tjenesteydelser til brug for hele Region Sjælland.

De opgaver der indebærer gennemførelse af udbud, er organiseret som selvstændige projekter, hvor du som udbudskonsulent er projektleder og ansvarlig for hele udbudsprocessen i samarbejde med tekniske specialister. Efter kontraktindgåelse overgår ansvaret for kontraktopfølgning til drift, hvor du vil bistå med den nødvendige overdragelse af kontrakten.

Boligselskabet SjællandAnlægsgartner

Boligselskabet Sjælland, Ringsted

Har du erfaring med pleje af grønne områder og renholdelse? Formår du at handle på eget initiativ og sætte skub i tingene? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor dine ideer til ændring af arbejdsgange såvel andre ideer blive hørt og afprøvet? Og elsker du at bringe din faglighed i spil sammen med andre? Så er det dig vi leder efter!

Vi skal ansætte en dygtig, arbejdsom og engageret anlægsgartner til vores forskellige afdelinger i Ringsted.

Driftsopgaverne i boligområderne er mange. Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Vedligeholdelse og pleje af belægninger og grønne arealer, herunder græsslåning, hækklipning, beskæring, ukrudtsbekæmpelse m.m.
 • Grønne projekter f.eks. etablering af nye bede og belægninger
 • Glatførebekæmpelse og snerydning i vinterhalvåret i arbejdstiden
Boligselskabet Sjælland