123 job matcher din søgning 123 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 123 resultater.
Ballerup KommuneSkovvejens Skole i Ballerup søger administrativ leder (genopslag)

Ballerup Kommune

Vi søger en administrativ leder, der kan stå i spidsen for skolens administration og være personaleleder for 4 administrative medarbejdere. Den administrative leder refererer, som resten af ledelsen, direkte til distriktsskolelederen. Skolens samlede ledelse består af 4 pædagogiske ledere på hver deres afdeling, en pædagogisk leder af Ressourcecenteret, en administrativ leder, en BFO-leder samt distriktsskoleleder.

Du vil få ansvar for skolens administration, økonomi (herunder budgetlægning), regnskabsopfølgning, årsplanlægning og skemalægning. Det forventes, at du lægger skolens skema og udarbejder tjenesteplaner og andre dokumenter i forbindelse med skoleårets planlægning. Her ud over får du blandt andet ansvar for skolens bygninger, rengøringen, vikardækning, fritidsbrugere samt funktion som arbejdsmiljøleder.

Rudersdal KommuneEr du frisk på udvikling og ønsker gode kollegaer?

Rudersdal Kommune, Vedbæk

Børnehuset Bøgehøjen er en institution, som har naturen med i nærmest alt, hvad vi har med at gøre. Selvom vi er en spytklat fra stationen, har vi en skov til legeplads og en strand i baghaven. Vi søger nu en teamleder, som kan blive en del af holdet og hjælpe med at kridte banen op for et personale fyldt med ildsjæle og stærke ideer.

Vi vil især være glade for, hvis du kan nikke ja til:

 • At være nysgerrig på at udvikle rutiner, som støtter op om et pædagogisk arbejde i samarbejde med den daglige leder.
 • At indtænke tid til børnene, så vi ikke drukner i det praktiske.
 • At hjælpe teamet med at strukturere arbejdstiden, så der er plads til planlægning, faglig refleksion, dokumentation og evaluering.
Støttekontaktgruppen
Daglig leder søges til aktivitetstilbud

Støttekontaktgruppen, Kokkedal

Ønsker du at være med til at starte et projekt op helt fra bunden, så se her!

Støttekontaktgruppen åbner nyt aktivitetstilbud i under SEL §§ 103/104 og søger daglig leder hertil. Målgruppen er borgere over 18 år med udviklingsforstyrrelse eller udviklingshæmning.

Som daglig leder vil du blive en del at Støttekontaktgruppens øvrige ledelsesteam, hvor der er mulighed for sparring, gode lederkollegaer og faste møder. Du vil have ansvar for den daglige pædagogiske ledelse samt ledelse af din personalegruppe. Du vil udover administrationstid også skulle indgå i det pædagogiske arbejde med borgerne.

Favrskov KommuneGruppeleder til Plejecenter Thorsø

Favrskov Kommune

Vil du være med til at udvikle kulturen og sætte retning på Plejecenter Thorshøj i Thorsø? Er du handlekraftig, og har du mod på en omskiftelig hverdag med meget drift og et vedholdende fokus på kvalitet og udvikling?

Så er du måske Thorshøjs nye leder. Plejecenter Thorshøj er et mindre plejecenter i Thorsø med 18 plejeboliger, otte boliger i et skærmet demensafsnit samt ti ældreboliger, der også serviceres af plejecentret.

Som gruppeleder på Thorshøj varetager du personaleledelsen for ca. 30 medarbejdere og har det daglige ledelsesmæssige driftsansvar for plejecentret. Det indebærer blandt andet:

 • Fokus på kerneopgaven – du skal sparre med medarbejderne og udøve nærværende ledelse i de komplekse problemstillinger
 • Fokus på rekruttering og den attraktive arbejdsplads – herunder trivsel og arbejdsmiljø
 • Praktikansvarlig for elever på SOSU-uddannelserne
Indrykket: 
Frederiksberg KommuneAmbitiøs og velfungerende skole på Duevej søger skoleleder

Frederiksberg Kommune

Brænder du for børn, uddannelse og folkeskole, og har du mod på at gøre en fantastisk god skole endnu bedre? Ønsker du at stå i spidsen for en stor, veldrevet og ambitiøs skole med et godt ry og stor opbakning i lokalområdet? Vil du træde ind i et af landets mest fremsynede skolevæsener og præge arbejdet med ”Fremtidens Skole 2030”, hvor der bl.a. er afsat 357 mio. kr. til at udvikle skolerne på Frederiksberg?

Du kommer til at stå i spidsen for et kompetent og velfungerende ledelsesteam og en engageret og faglig dygtig medarbejdergruppe. Du bliver leder af en samarbejdsorienteret skole med en høj social kapital, høj trivsel og et godt samarbejdsklima. Du bliver en del af et skolevæsen, hvor der tænkes og udvikles på tværs, og hvor der samtidig er respekt for det lokale ledelsesrum.

Fonden ValdemarhusOpholdsstedet Valdemarhus søger professionel og engageret souschef med et stort hjerte for sårbare og udsatte børn og unge

Fonden Valdemarhus, Randers

Som souschef skal du indgå i et tæt samarbejde med husets leder, og du skal varetage administrative og pædagogiske arbejdsopgaver i den daglige praksis.

Kunne du tænke dig at arbejde i et hus, hvor faglighed har høj prioritet, og hvor der er er mulighed for at være en del af kommende udviklings- og vækstvisioner – så skal du søge dette job.

Som souschef vil du blive ansvarlig for:

 • Tilrettelæggelse af mødeplan/vagtplan i Planner4You, herunder ansvar for forbrug af personaleressourcerne.
 • At koordinere og fremme den daglige pædagogiske praksis, så kerneopgaven kommer i centrum.
 • Kvalitetssikring og systematisering af dokumentation i Planner4You.
Esbjerg Kommune
Auraskolen søger pædagogisk leder pr. 1. april 2021 til Bryndum Skole (genopslag)

Esbjerg Kommune

Bryndum Skole Aura i Esbjerg Kommune søger pr. 1. april 2021 en pædagogisk leder for undervisningen.

Den pædagogiske leder skal i samarbejde med skolens øvrige ledelsesteam fremme de mål, som er fastsat i folkeskoleloven, samt i Esbjerg Kommunes Børn- og Ungepolitik.

Den pædagogiske leder skal:

 • have det pædagogisk ansvar i samarbejde med den pædagogiske leder for fritid på Bryndum Skole Aura, herunder personaleansvar
 • indgå i et ungt og dynamisk ledelsesteam på Bryndum Skole, Aura
 • være villig til at arbejde med Målrettede Inkluderende Læringsmiljøer (MIL)
Aarhus Kommune
Pædagogisk leder til indskoling og specialklasser på Hasle Skole

Aarhus Kommune, Aarhus

På Hasle Skole bliver mennesker til. Dette er din mulighed for at blive en del af en skole i udvikling, hvor du kan påvirke og udøve ledelse, der gør en forskel.

Som pædagogisk leder for indskolingen og specialklasser på Hasle Skole bliver du den sidste vigtige del af et delvist nyt ledelsesteam bestående af skoleleder, pædagogisk leder for udskolingen og pædagogisk leder for SFO og 0. klasse. Sammen skal I varetage skolens drift med fokus på fortsat pædagogisk udvikling.

Ledelsesteamet er særligt optaget af at styrke og implementere arbejdet med Stærkere Læringsfællesskaber, samtidig med at der arbejdes kontinuerligt med at fastholde et højt fagligt niveau og øge skolens egenskoleandel. Du får ansvar for den daglige ledelse af indskolingen og specialklasser. På nuværende tidspunkt har skolen to specialklasser (6. og 9. årgang), hvilket kan variere fra år til år.

Stevns KommuneLeder søges til PPR/Familiehuset

Stevns Kommune, St. Heddinge

Da vores mangeårige leder af PPR/Familiehuset har valgt at gå på pension, søger vi en ny leder til vores stærke team af engagerede og ansvarsfulde medarbejdere i PPR/Familiehuset.

PPR/Familiehuset i Stevns Kommune er en afdeling, der udover PPR-opgaverne på skoler og daginstitutioner også arbejder med både forebyggende og behandlingsmæssige foranstaltninger inden for serviceloven i tæt samarbejde med myndighedsfunktionen i vores Familieafdeling.

I stillingen er der ikke ansvar for konkrete børnesager. Det forventes, at du er med til at understøtte medarbejderne i deres svære sager som en del af din personlige ledelse. Evnen til at håndtere borgerklager med respekt for og inddragelse af både familie og medarbejdere er en vigtig evne i stillingen.

Nr. Herlev Børnehus
Daginstitutionsleder søges til Nr. Herlev Børnehus ved Hillerød

Nr. Herlev Børnehus

Stærk, dygtig og engageret daginstitutionsleder søges til videreførelse af den inspirerende og helt unikke ånd i Nr. Herlev Børnehus.

Nr. Herlev Børnehus er kendt for at have børnene i centrum og at praktisere en hverdag der er fyldt med nærvær, opmærksom, glæde og gode sociale relationer.

Vi søger en leder, som kan videreføre vores værdier, og er åben og anerkendende i sin pædagogik og ledelsestilgang. Du skal kunne indgå i den daglige rytme, og hvor børnene er 1. prioritet. Du skal kunne skabe en kultur for engagement og arbejdsglæde hos vores 8 faste medarbejdere, samt have stærke samarbejdsevner i forhold til medarbejdere, forældre og bestyrelse.

Du skal være indstillet på et tæt samarbejde med en aktiv forældrebestyrelse, hvor der bl.a. udarbejdes årlige mål, med særlig fokus på sikring af børnenes og medarbejdernes trivsel og udvikling.

Københavns KommuneEmpatisk og visionær pædagogisk leder søges til Snorretoppen

Københavns Kommune

Genopslag. Vi søger en nærværende og tydelig leder der sammen med dygtige pædagogiske kollegaer vil videreudvikle byens bedste børnemiljø i Snorretoppen på Islands Brygge.

Vi er en integreret daginstitution med i alt 250 søde og dejlige børn og 45 fagligt stærke medarbejdere, som alle brænder for at udvikle et trygt, sjovt og lærerrigt miljø for både børn og ansatte.

Du vil blive en del af en ny organisering, med ansvar for Snorretoppens børnehaveafdeling og et stort medansvar for at videreføre og udvikle det pædagogiske arbejde og den daglige organisering i hele Snorretoppen. Dette i tæt samarbejde med den pædagogiske leder for Snorretoppens vuggestueafdeling, de dygtige og engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere samt klyngens ledelsesteam og forældrerådet.

Danish Songwriting AcademyRektor til ny eliteuddannelse i kommerciel sangskrivning og produktion

Danish Songwriting Academy, Vor Frue

Uddannelsen er den første af sin art i Danmark og har til formål at uddanne sangskrivere og producere inden for kommerciel musik til den danske og internationale musikbranche.

Du er som rektor den centrale figur i udviklingen og ledelsen af den nye uddannelse. Dine opgaver omfatter alt fra det overordnede, strategiske arbejde til hverdagens praktiske gøremål.

Du har ansvaret for:

 • at stå for opbygningen af uddannelsen, både fysisk og fagligt, i samarbejde med bestyrelsen.
 • at fastlægge uddannelsens overordnede pædagogiske linje og sikre at uddannelsen, i en levende og kreativ hverdag, lever op til ambitionerne om at levere professionelle sangskrivere og producere til musikbranchen
 • at skabe et socialt miljø, hvor de studerende kan bo og arbejde under gode og trygge forhold
Greve KommuneGruppeleder til Kompetencecenter for demens, A-huset

Greve Kommune

Greve Kommune er en foregangskommune indenfor demens. Det politiske fokus på demensområdet sætter turbo under udviklingen, styrker den faglige kvalitet og målretter indsatser til borgere med demens. På Greve.dk vil det være muligt at læse om ledelsesgrundlag, værdighed og ældrelivspolitikken.

Ledelsesopgaven for den nye gruppeleder er kompleks og krævende – og samtidig meget spændende og meningsfuld. Den vigtigste opgave er at skabe forståelse for gruppens og centrets samlede og helhedsorienterede opgave – med fokus på borgerens samlede forløb. Det betyder, at lederen bl.a. skal understøtte og styrke medarbejderne i at se værdien i at bidrage til borgernes forløb hvor pårørende inkluderes samt kunne se meningen i at vagtplan og personalekompetencer hænger sammen.

Indrykket: 
Frederiksberg KommuneInstitutionsleder søges til institutionen Soltoppen

Frederiksberg Kommune

Samarbejdsevne, overblik, organiseringskompetence og tålmodighed er nogle af dine kvaliteter

Nu har du chancen for at søge ansættelse som leder på en spændende arbejdsplads! Vi søger en visionær leder med erfaring og nysgerrighed for udvikling og nytænkning af Soltoppen, der er et af Frederiksberg Kommunes døgninstitutioner for borgere med sindslidelser og psykosociale problemstillinger. Du bliver medlem af en ledergruppe med tydelig ledelse og ambitioner, der hele tiden arbejder for de bedste løsninger til borgerne. Du refererer direkte til udførerchefen for de samlede psykiatriske institutioner.

Dine hovedopgaver bliver:

 • Ledelse af en tværfaglig personalegruppe
 • Udvikle den nødvendige faglighed i forhold til de krav, medarbejderne møder i samarbejdet med borgeren
 • Udnytte de tværfaglige kompetencer i indsatserne og udvikle medarbejdergruppen fagligt i forhold til udfordringerne
MercantecProjektleder med særligt ansvar for ”kommende elever”

Mercantec, Viborg

Danmark mangler allerede nu dygtige faglærte, og vi kommer til at mangle endnu flere i fremtiden. Regeringen har sat en målsætning om, at 30% af en ungdomsårgang skal vælge en erhvervsuddannelse i 2025, og i Teknologisk Videncenter (TVC) på Mercantec ønsker vi nu at sætte yderligere fokus på opgaven med at få flere elever til at vælge en erhvervsuddannelse.

Dine arbejdsområder bliver dels internt i TVC / Mercantec og dels eksternt i forhold til fx grundskoler m.v. Du er samtidig ansvarlig og udførende på en række opgaver, herunder fx:

 • Koordinering af brobygningsaktiviteter (grundskoler, efterskoler mv) i TVC
 • Koordinering af aktiviteter med øvrige afdelinger på skolen specielt ”GF1” samt ”Unge og Erhverv”
 • Varetagelse af brobygningsundervisning – præsentation af uddannelser, karrieremuligheder m.v.
 • Ledelse af projekter, der retter sig mod grundskoler, efterskoler m.v.
Holbæk KommuneEr du den vildeste skoleleder? Er du klar til næste skridt? Så kom og vær med til at skabe fremtidens folkeskole sammen med os i Holbæk Kommune

Holbæk Kommune

I Holbæk Kommune prioriterer vi vores folkeskoler højt. Folkeskolen er vores fælles skole og et vigtigt fundament for alle børns faglige og sociale udvikling og trivsel.

Derfor er vi ved at gennemføre en ny skolestruktur. Samtidig er vi af regeringen blevet udpeget som en af de to kommuner på landsplan, der i perioden 2021-2024 er fritaget for alle regler på folkeskoleområdet. Friheden vil vi bruge til at skabe ’Børnenes skole – folkeskole med frihed, fællesskab og faglighed’.

Den nye skolestruktur betyder at vores fire skoleområder fra august 2021 bliver til 11 lokalt forankrede folkeskoler med hver sin ledelse. I den forbindelse har vi brug for flere dygtige skoleledere, som vil være med til at skabe fremtidens folkeskole i Holbæk Kommune.

Indrykket: 
Lolland Kommune
Afdelingsleder til Dagtilbud Mælkebøtten i Nakskov

Lolland Kommune

Vil du være med til at skabe rammerne for et godt børneliv med fokus på børnenes individuelle trivsels- og udviklingsniveau? Er du inddragende i din ledelsesstil og tydelig i din kommunikation? Kan du sikre rammerne for et godt arbejdsmiljø samt en optimal anvendelse af de økonomiske ressourcer? Så er du måske vores nye afdelingsleder til Mælkebøtten.

Til vores dagtilbud Mælkebøtten søger vi en afdelingsleder, som vil være med til at fortsætte udviklingen af en institution med særligt fokus på sang, samskabende processer og udvikling af høj kvalitet. En del af din rolle er – i tæt kontakt med områdelederen – at håndtere alt fra handleplaner på strategier til lavpraktiske opgaver omkring eksempelvis håndtering af tilsynsbesøg, planlægning af emnedage og deltagelse i forældresamtaler.

Vordingborg KommuneLeder til Dronning Fanes Børnehus og Lendemark Børnehus – genopslag

Vordingborg Kommune, Askeby og Stege

Brænder du for ledelse, og vil du være med til at udvikle børns trivsel gennem dit daglige arbejde?

Børnehuset Droning Fanes og Lendemark Børnehus søger en dedikeret leder.
Vi mangler en dedikeret leder, som vil være med til at have fokus på børns udvikling og trivsel, og som sætter faglige ledelse af ansatte meget højt på dagsordenerne.

Der er fokus på bevægelse og sunde kostvaner i institutionen.

Desuden arbejdes der med sprog og sproglig udvikling, da sproget er en vigtig faktor for børns udvikling.

En af de øvrige opgaver er at have fokus på tidlig indsats og opsporing, og vi har derfor fokus på sproglig udvikling og på børns generelle trivsel.

Professionshøjskolen Absalon
Centerchef for Engineering and Science

Professionshøjskolen Absalon, Kalundborg

Vil du stå i spidsen for videreudviklingen af et stærkt uddannelsescenter i Kalundborg og Næstved, der uddanner ingeniører og bioanalytikere? Finder du det spændende at skabe og vedligeholde relationer til de virksomheder, kommuner og region, der skal aftage de studerende? Så er dette spændende lederjob hos Professionshøjskolen Absalon måske noget for dig.

Du får som centerchef for Centre for Engineering and Science ledelsesansvar for en gruppe dygtige undervisere og ledere og andel i et stort samfundsansvar med at hæve uddannelsesniveauet i Region Sjælland inden for de tekniske områder.

Som centerchef for Engineering and Science vil du stå i spidsen for at videreudvikle ingeniøruddannelser i biotekbyen Kalundborg i tæt samarbejde med verdensførende biotekvirksomheder som Novo Nordisk, Novozymes og Equinor.

Indrykket: 
Hartmanns A/SAarhus Universitet søger en institutleder til Institut for Husdyrvidenskab, Faculty of Technical Sciences

Hartmanns A/S søger for Aarhus Universitet

Faculty of Technical Sciences ønsker gennem uddannelse, forskning og samarbejde med det omkringliggende samfund at arbejde for den grønne omstilling samt at bidrage til at løse store samfundsudfordringer via teknologiudvikling og innovation.

Du repræsenterer instituttet udadtil og varetager efter bemyndigelse fra rektor og dekan instituttets faglige, økonomiske og personalemæssige ledelse, herunder planlægning og fordeling af arbejdsopgaver.

Du har fokus på og sikre, at medarbejderne kan levere forskning, undervisning og rådgivning af høj kvalitet og med stor sammenhængskraft.

Indrykket: