101 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

101 jobannoncer

Gem
Professionshøjskolen UCN

Værdiskabende ledelsesopgave som områdeleder i UCN act2learn Velfærd

Aalborg SØ

Du bliver en del af et stærkt lederteam, hvor du i samarbejde med to andre områdelederkollegaer og chefen for UCN act2learn Velfærd har ansvaret for at sikre værdiskabende kompetenceudvikling af medarbejdere og ledere i den nordjyske velfærdssektor.

Du skal have indgående, fagligt kendskab til de sundhedsfaglige og socialfaglige professioner for både at kunne lede fagligt og lede forretningen.

Professionshøjskolen UCN
Gem
Slagelse Kommune

Daglig leder til Smedegade Plejecenter

Slagelse

Vi søger en kandidat der i samspil med plejecenterlederen vil være en aktiv medspiller for at skabe et trygt hjemligt miljø for borgerne på plejecentret.

Dine opgaver vil hovedsageligt være fokuseret om faglig ledelse, herunder kompetenceudvikling, patientsikkerhed, tæt sparring og kontakt med såvel personale, borgere og pårørende.

Du kan forvente af os, at vi giver dig frihed til din personlige ledelsesstil.

  Gem
  Team Teatret

  Leder af Teams Teaterskole

  Herning

  Drømmer du om at arbejde med teater, børn og unge i formidlings- og ledelsesmæssige projekter, der gør en forskel? Søger du et job, som giver mening og udvikler dig i rollen som projektleder?

  Du er primus motor for at sikre, at en masse børn og unge får et enestående udviklingsrum sammen med teaterskolens øvrige undervisere og gæstelærere. Det forventes, at en kommende teaterskoleleder selv varetager noget af undervisningen.

  Gem
  KFUKs Sociale Arbejde

  Daglig leder

  Aarhus C

  Reden Aarhus søger en daglig leder til værestedet-, rådgivningen- og det opsøgende arbejde.

  Kan du sikre synligt lederskab i dagligdagen, og samtidig være ydmyg overfor opgaven? Kan du være samlende for den fælles faglige retning og det gode fællesskab, og dermed understøtte og udvikle synergier der binder de forskellige indsatser i huset sammen?

  Kan du via medarbejdernes praksis være anerkendende og motiverende, og samtidig have modet til at tage fat om de problemstillinger der er påkrævet?

  Gem
  AOF Center Sydjylland

  AOF Job og Dansk, Aabenraa søger en afdelingsleder

  Vi søger en afdelingsleder til vores sprogskole i Aabenraa.

  Vi tilbyder spændende ledelsesopgaver i et professionelt miljø med fokus på faglighed og kvalitet.

  Arbejds-/ansvarsopgaver er bl.a.:

  • Pædagogisk ledelse i samarbejde med forstander, herunder pædagogisk udvikling
  • Personaleledelse i samarbejde med forstander; Ansættelse, onboarding, MUS, m.m.
  Gem
  AOF Center Sydjylland

  AOF Job og Dansk søger afdelingsleder til sprogcentre på Fyn

  Odense

  Vi søger en kvalificeret fuldtids afdelingsleder til vores sprogcentre på Fyn.

  Vi tilbyder spændende ledelsesopgaver i et professionelt miljø med fokus på faglighed og kvalitet.

  Arbejds-/ansvarsopgaver er bl.a.:

  • Pædagogisk ledelse i samarbejde med forstander og pæd. afdelingsleder herunder pædagogisk udvikling
  • Personaleledelse i samarbejde med forstander og pæd. afdelingsleder; Ansættelse, onboarding, MUS, m.m.
  Gem
  Lykkehuset-Herning ApS

  Fagligt stærk socialpædagogisk leder til tidsbegrænset stilling

  Bording

  Lykkehuset rummer 4 pladser, hvoraf en af pladserne fungerer som flexplads med mulighed for at anvende pladsen som en Botilbudsplads. Målgruppen er særligt sårbare unge i alderen 13-18 år.

  Du har en stor interesse for målgruppen og dét at drifte et sted, hvor alle brænder for det, de laver. Du har generelt erfaring indenfor ledelse og gerne særligt indenfor det socialpædagogiske område.

  Curia recruiting on behalf of Aarhus Universitet
  Gem
  Curia

  Aarhus University is seeking a Head of Department for the Department of Food Science (AU Food), at the Faculty of Technical Sciences

  Aarhus N

  You will be the leading and external face of the department, and under the authority of the Dean of Technical Sciences, you will be in charge of academic, financial and personnel-related matters, including planning and recruitment.

  You will lead and contribute to creating an inspiring and highly motivated working environment where employees can deliver high-quality, innovative and impactfulresearch, teaching and policy advice.

  Gem
  Frederikssund Kommune

  Teamkoordinator til omsorgscentret Tolleruphøj

  Frederikssund

  Ønsker du at arbejde som teamkoordinator og være med til at skabe gode rammer og faglig retning for omsorgscenter Tolleruphøj?

  Teamkoordinatoren refererer til områdelederen og udøver sit arbejde helt tæt på kerneopgaven.

  Du skal være med til at sætte en retning, hvor vi med vores faglighed, tager udgangspunkt i den enkeltes beboers ønsker og behov. Indenfor udvalgte ansvarsområder, har teamkoordinatoren delegeret fagligt ledelsesansvar.

  Stillingen er nyoprettet.

  Bøgetorp søger for Brovandeskolen – Lilleskolen i Skagen
  Gem
  Bøgetorp

  Skoleleder

  Skagen

  Brovandeskolens historie er først og fremmest en historie om dybt engagerede forældre, der ville det anderledes og som kunne og ville investere tid, penge og kræfter på at få deres drømme om at skabe en skole med en anden tilgang til børn, end den de selv havde oplevet.

  Brovandeskolen tilbyder et udfordrende og meget spændende skolelederjob i den frie skoleverden med stor indflydelse på skolens ledelse og udvikling. Et job i et af Danmarks smukkeste og mest attraktive naturområder.

  Gem
  Skt. Josefs Skole

  Afdelingsleder for udskolingen

  Roskilde

  Som afdelingsleder har du ansvaret for den daglige drift og for den faglige udvikling i tæt samarbejde med udskolingslærerne, som du også fungerer som personaleleder for. Sammen med dine kolleger i ledelsesteamet er du med til at varetage skolens strategiske og pædagogiske udvikling.

  Skt Josef Skole tilbyder dig opbakning fra en erfaren ledergruppe og en velfungerende administration og et job, hvor du sammen med afdelingslederne fra indskoling og international afdeling til stadighed arbejder på at skabe sammenhold og sammenhængskraft på tværs af skolens afdelinger

  Gem
  Esrum Kost- & Friskole

  Skoleleder søges

  Græsted

  Er du på udkig efter et job, hvor ambitiøs personale- og skoleledelse samt et stærkt fagligt miljø der understøtter, udvikler og hjælper børn og unge er i fokus? Kan du se din ledelse udfoldet i et ligeværdigt teamsamarbejde med en forstander og en afdelingsleder for kostafdelingen?

  Esrum Kost- og Friskole er både en fri grundskole og et socialpædagogisk døgntilbud, hvor høj faglighed, kvalitet, udvikling og en visionær tilgang går hånd i hånd. Vores fornemste opgave er at skabe livsduelige børn og unge. Det er en opgave vi alle er fælles om, både medarbejdere og ledelsen.

  Gem
  Kommuneqarfik Sermersooq

  Souschef til Boenheden Seernaq

  Nuuk

  Handicap og Socialpsykiatri søger en initiativrig og engageret souschef til Boenheden Seernaq. Har du lyst til at prøve ledelse og brænder du for at være med til at gøre en forskel for vores beboere, er det lige dig vi står og mangler som vores nye kollega.

  Stillingen er på 40 timer og arbejdstiderne vil primært være i dagtimerne fra kl. 08.00-16.00. Du kommer til at arbejde tæt sammen med lederen, og i dennes fravær vil du træde i lederens sted med understøttelse fra den øvrige ledelse i afdelingen.

  Kommuneqarfik Sermersooq
  Gem
  Aarhus Kommune

  Dagtilbudsleder til Hasle Dagtilbud

  Aarhus V

  Som dagtilbudsleder har du fokus på den samlede ledelsesopgave. Du har ansvar for at skabe rammer og vilkår for en pædagogiske praksis med et højt fagligt niveau i dagtilbuddet i overensstemmelse med Dagtilbudsloven og Børn og Unges/Aarhus Kommunes politikker.

  Du skal sikre den daglige drift og står i spidsen for at udvikle den pædagogiske praksis gennem klare prioriteringer, tydelige målsætninger og løbende kvalitetsopfølgning.

  Gem
  Linden

  Afdelingslederstilling i en selvejende institution

  København N

  Vi søger en ambitiøs og engageret afdelingsleder til vores integrerede daginstitution, med primær placering i børnehaven. Ledelsestiden er fordelt med både ledelsestimer og børnetimer, ca. 5-7 timer ledelsestid.

  Linden er en selvejende aldersintegreret 0-6 års institution, med 82 børn i et dejligt stort hus, der ligger på Nørrebro lige ved siden af Hellig Kors kirke og tæt på flere metrostationer.

  Som afdelingsleder vil du have stor indflydelse på udviklingen af institutionen og mulighed for at sætte dit præg på vores pædagogiske arbejde.

  Gem
  Kommuneqarfik Sermersooq

  Atuarfik Inussuk søger en AKO Souschef pr. 1. august

  Nuuk

  Vil du være med til at skabe den bedste AKO med aktivitet og tryghed? Har du lyst til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor anerkendelse, fællesskab og udvikling er bærende værdier?

  Vi kan tilbyde dig et spændende job med muligheder for at udvikle dig som leder og som menneske. Du får en enestående chance for at være med til at præge og bidrage til en helt ny skole og ny AKO i udvikling. Som leder får du den nødvendige sparring og oplæring fra kollegaer og øvrige ledelse, så du kan føle dig tryg og godt rustet til jobbet.

  Kommuneqarfik Sermersooq
  Gem
  Region Midtjylland

  Områdeleder til Danmarks førende specialtilbud for udsatte børn og unge

  Hinnerup

  Specialområde Børn og Unge (SBU) er en stor organisation på det specialiserede socialområde, der består af syv døgninstitutioner, tre skoler og én børnehave.

  Du bliver en del af et hold på fire personer, der udgør områdeledelsen for Specialområde Børn og Unge. Vores afdelinger ligger spredt i hele Region Midtjylland, og du bliver nærmeste leder for omkring halvdelen af vores ni tilbudsledere.

  Vi ønsker, at du ankommer med en solid forforståelse, enten som stærk ledelsesprofil inden for det offentlige eller med mere specifik erfaring fra ledelse på socialområdet.

  Gem
  Aarhus Kommune

  Kragelundskolen søger pædagogisk leder for 0. – 1. årgang og SFO

  Højbjerg

  Er du interesseret i at udvikle læringsmiljøer, og har du et stærkt blik for fritidspædagogikken?

  Du bliver leder for dels en erfaren medarbejdergruppe, der gør sig umage for at lave god undervisning for eleverne, og dels en veldrevet SFO, hvor vi har fokus på fællesskabende aktiviteter og den frie leg.

  Gem
  Solmarken

  Sæt dit præg i nyoprettet stilling som afdelingsleder til børnehaven

  Frederiksberg
  • Vil du være på fornavn med 95 skønne børn og sætte retningen for børnehaven sammen med et stærkt ledelsesteam?
  • Vil du indgå i et fagligt fællesskab i en integreret institution med tæt forældresamarbejde?
  • Og vil du være med til at udfordre både dig selv og dine 20 dygtige kolleger, så vi sammen får styrket vores pædagogiske fundament?

  Så bliv en del af vores dagtilbud for 0-6 års fordelt i børnehave og vuggestue. Vi har fem særlig formålspladser og modtager social normering.

  Gem
  AMU Juul A/S

  Uddannelseschef til uddannelsesinstitution inden for transportuddannelser

  Roskilde

  Vi søger en uddannelseschef der sammen med den øvrige faglige ledelse skal være ansvarlig for JUUL’s faglige indhold, udvikling og ledelse af faglærere/undervisere. Du vil få direkte indflydelse på retningen for vores virksomhed, og være med til at løfte en vigtig samfundsopgave på en af landets største transportskoler.

  Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du i høj grad får mulighed for selv at sætte dagsordenen, og hvor det daglige arbejde kræver dialog og samarbejde med hele virksomhedens bredde.

  Har du et Jobindex CV?

  Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

  Opret CV