11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 11 af 11 resultater.
Kommuneqarfik Sermersooq
Tolk/Administrativ medarbejder/job-nr. 336/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Børne- og Familieforvaltningen Tasiilaq varetager en række opgaver omhandlende udsatte børn, unge og familier. Der er tale om råd og vejledning, myndighedsopgaver, herunder iværksættelse af, samt udførelse af støtteforanstaltninger.

I Børne- og Familieforvaltningen arbejder knap 30 medarbejdere med forskellige funktioner og med forskellig baggrund. Vi taler forskellige sprog, men klarer os i det daglige ved fælles hjælp.

Vi har brug for tolkning til flere forskellige opgaver, herunder: personalesamtaler, samtaler med børn, unge og familier, møder, undervisning samt oversættelse af mindre skriftlige opgaver. Kan du simultantolke, vil dette absolut være en fordel.

Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands PolitiServiceassistent til Vagtcentralen

Grønlands Politi, Nuuk

Vagtcentralen er politikredsens operative omdrejningspunkt for alle politistationer i Grønland, og varetager den daglige drift og SAR (Search And Rescue) ligesom man håndterer både varslede og uvarslede hændelser.

Vi er en spændende arbejdsplads, hvor vi konstant møder nye udfordringer, og vi sætter stor pris på et godt arbejdsmiljø, professionalisme, loyalitet og punktlighed. Vi tilbyder endvidere et godt sammenhold med gode muligheder for personlige udvikling.

Primært vil du skulle beskæftige dig med:

 • Professionel, serviceminded og hensigtsmæssig borgerbetjening
 • Modtagelse af telefoniske og skriftlige henvendelser
 • Opstart af mindre komplicerede anmeldelser i vores IT-system
Grønlands PolitiAdministrativ medarbejder søges til politistationen i Nanortalik

Grønlands Politi

Vi søger en medarbejder, der er kontoruddannet og som har lyst til at indgå i en travl hverdag. En medarbejder, som synes, det er spændende, at vores opgaver er mange og forskellige, så dagene aldrig virker ens. Vi forventer, at du vil tage del i vores team på politistationen.

Til gengæld tilbyder vi en stilling på en politistation, hvor vi værdsætter det sociale, hjælper hinanden og hvor vi hele tiden lærer nyt.

De væsentligste arbejdsopgaver er:

 • Telefonpasning samt borgerekspedition
 • Fakturabehandling
 • Journalføring samt arkivering af sager
Kommuneqarfik Sermersooq
Konsulent til Borgerservice/job-nr. 309/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Er du god til at servicere kunder/borgere? Og kan du se dig selv fra borgerens side og være med til at højne serviceniveauet? Så er du måske den vi søger.

Borgerservice er en central funktion i Kommuneqarfik Sermersooq, både overfor borgere og internt i organisationen. Et område med stor politisk bevågenhed, hvor god og korrekt service overfor borgerne ses som kommunens kerneydelse. Ansvarsområdet er meget bredt - lige fra sagsbehandling af vielser til udlevering af hvallicenser. Der er mange områder medarbejderen skal have indsigt i og dagligt kan operere med disse oplysninger.

Om dig:

 • Du har baggrund indenfor administration/kontor.
 • Du har et positivt menneskesyn og er imødekommende.
 • Du har struktur og overblik og kan prioritere mellem opgaver.
Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Genopslag – vikar for administrativ medarbejder i Gux-Aasiaat

Grønlands Selvstyre

GUX Aasiaat søger en administrativ medarbejder som tidsbestemt vikar fra 01.07.2020 til 28.02.2021 til gymnasiets administration.

Vi søger en imødekommende og forandringsparat person med en kontoruddannelse, der har solid erfaring med MS Office og Selvstyrets IT-systemer.

Du bliver en del af et lille administrativt team med reference til kontorlederen og skal løse administrative opgaver for gymnasiets ledelse og servicere skolens ansatte og elever.

Det administrative teams hovedansvarsområder:

 • Sekretariatsfunktioner (journal, arkiv, telefon og post).
 • Salg af diverse kontorartikler samt optælling af kasse.
 • Kontrol af kantinens kasseoptælling.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Departementet for Boliger og Infrastruktur søger en kontorfuldmægtig til Anlægsafdelingen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Til Anlægsafdelingen i Departementet for Boliger og Infrastruktur søger vi en dygtig kontorfuldmægtig med lyst til at arbejde inden for offentlig administration.

Som kontorfuldmægtig i Anlægsafdeling vil dine primære ansvarsområder være varetagelse af administration af køb og salg af Selvstyrets ejendomme, herunder sagsbehandling, arkivering og opdatering af databaser.

Du vil varetage den konkrete sagsbehandling forbundet med de enkelte sager og sørge for koordinering med Selvstyrets øvrige departementer og enheder, samt samarbejde med eksterne parter.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Kontorfuldmægtig i Paamiut

Grønlands Selvstyre

Vi er et team på 4 personer hos administrationen i Imarsiornermik Ilinniarfik Nuuk og Paamiut.

Imarsiornermik Ilinniarfik søger en kontorfuldmægtig i Paamiut, som skal varetage den daglige drift og opgaver i administration i både Nuuk og Paamiut.

Som kontorfuldmægtig vil du indgå i et team, der omfatter drift, økonomi og elevadministration. Det omfatter alsidige opgaver, hvor din fleksible arbejdstilgang er en fordel. Meget af dit arbejde udføres på computer og via vores elektroniske systemer, f.eks. vores elektroniske IT-reg, Lectio, ”Mit perspektiv” til elevadministration og økonomiprogrammer som IRIS og ledelsesinfo.

Grønlands Selvstyre
GENOPSLAG: Assistent til bygdekontoret Kangaamiut
Stillingen som kontorassistent i bygdekontoret Kangaamiut i Qeqqata Kommunia er ledig.
Qeqqata Kommunia, Sisimiut
Qeqqata Kommunia
Overassistent til museum i Uummannaq
Stillingen som overassistent til museum i Uummannaq er ledig til besættelse 1. August 2020 eller efter nærmere aftale.
Avannaata Kommunia, Ilulissat
Avannaata Kommunia
Kundekonsulent til Kundeservice 1. line
Kundekonsulent til Kundeservice 1.
TELE-POST, Nuuk
TELE-POST
Administrations og logistik ”blæksprutte” til en unik arbejdsplads
Forsvaret Har du lyst til at prøve kræfter med en spændende stilling i Arktisk Kommando, der har in-ternationalt fokus og god trivsel, og har du en...
Forsvaret, Nuuk
Forsvaret