10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JN Data A/S

Compliance Manager

Silkeborg, Roskilde

Har du erfaring inden for intern revision eller compliance og har du lyst til at arbejde i den finansielle sektor med at sikre, at JN Data efterlever retningslinjer og compliance krav?

Vi er på udkig efter en kollega til 2. forsvarslinje, som skal være med til at rådgive organisationen til at opnå et højere compliance-niveau.

JN Data A/S
Gem
Jyske Bank

Senior Forretningsudvikler til Pris

Silkeborg

Har du interesse i at arbejde med prissætning, dataanalyse, lovgivning og med at omsætte forretningens ønsker til konkrete løsninger?

Vi kan tilbyde et fagligt spændende og udfordrende miljø, hvor du vil indgå i løsning af mange forskelligartede problemstillinger på tværs af Jyske Bank-koncernens værdikæde.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Operations & Innovation Officer

Silkeborg

Hos Jyske Finans søger vi dig, der ikke kan lade være med at se nye muligheder i de daglige processer, fordi det kan skabe mere optimale arbejdsgange til gavn for vores kunder og os selv.

Når du træder ind ad døren hos os, kan du forvente et værdisæt, hvor sund fornuft, hæderlighed, handlekraft, ligeværd og uhøjtidelighed er grundstenene for den måde, vi driver virksomhed på.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Specialist i effektivisering og forandringer

Silkeborg eller København

Finder du simple løsninger på komplekse opgaver? Kan du motivere til forandring? Lykkes du med at samle kolleger til fælles indsatser?

I Jyske Bank Erhverv understøtter vi vores kunders dagligdag med rådgivning, information og produkter. Samtidig bidrager en række interne forhold til en sikker og effektiv håndtering af vores betjening af kunderne. Det vil vi gerne blive endnu bedre til.

Jyske Bank
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Jyske Bank

Leder, Chapter Lead til prisområdet

Silkeborg

Motiveres du af at lede, udvikle og skabe engagement hos medarbejdere i en agil organisation, og har du interesse og erfaring indenfor Prisområdet?

Som Chapter Lead spiller du en væsentlig rolle både som støtte og rollemodel for den enkelte medarbejder. Du er også koordinatoren for den faglige udvikling for chapteret/squadet, og har supplerende ansvaret for at skabe gode rammer for dine medarbejderes trivsel og effektivitet.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Forretningsudvikler indenfor prisområdet

Silkeborg

Har du interesse i at arbejde med prissætning, dataanalyse, lovgivning og med at omsætte forretningens ønsker til konkrete løsninger?

Vi søger en udadvendt og struktureret forretningsudvikler til vores prisområde. Her skal du være med til at udvikle og optimere vores prissætning på privat- og erhvervsporteføljen, samt de værktøjer, der støtter rådgiverne i hverdagen.

Jyske Bank
JN Data A/S

Business Continuity Manager

Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at videreudvikle JN Data inden for Business Continuity og have en central rolle som subject-matter expert for JN Datas Service Continuity?

Som Business Continuity Manager, vil du indgå i videreudviklingen af Business Continuity i JN Data, og have rollen som subject-matter expert inden for JN Datas Service Continuity. I denne rolle er du være ansvarlig for at binde Business Continuity sammen med IT Continuity, og hertil proaktivt formidle anbefalede løsninger på forskellige niveauer til vores kunder og internt i JN Data.

JN Data A/S
Gem
Jyske Bank

Forretningsudvikler til Dagligt Erhverv

Silkeborg

Vi søger en forretningsudvikler til Jyske Banks Erhvervsområde i Silkeborg indenfor udvikling af nye og videreudvikling af eksisterende produkter.

Vi ønsker fortsat at sætte dagsorden på markedet og vil gerne have dig med på holdet, så vi sammen kan skabe de bedste løsninger for vores erhvervskunder.

Jyske Bank
JN Data A/S

Intern Systemrevisor

Silkeborg eller Roskilde

Vil du arbejde med IT revision og IT-sikkerhed kombineret med governance, risk og compliance? Og vil du være med til at sikre IT-infrastrukturen i størstedelen af landets finansielle sektor? Så er du måske vores nye kollega.

Som intern systemrevisor hos os vil dine opgaver favne et bredt spektrum af revisioner inden for både processer og platforme/systemer, da vi løbende roterer rundt på tværs af opgaverne.

JN Data A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV