23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MiljøministerietDirektionssekretær (AC) til Naturstyrelsen

Miljøministeriet

Kunne du tænke dig at skærpe dine evner som embedsmand og vil du arbejde tæt på direktionen, departementet og det politiske system? Har du overblik samt flair for struktur, proces og for at finde løsninger?

I Direktionssekretariatet i Naturstyrelsen søger vi en ny kollega, der har interesse i at udvikle sig fagligt og som gerne vil have en stor kontaktflade med mange gode kolleger. Du får fagligt spændende opgaver, der går på tværs af hele Naturstyrelsen.

Du bliver en del af Direktionssekretariat, der består af syv medarbejdere og en teamleder. Direktionssekretariatet i Naturstyrelsen har ansvaret for at sikre rettidig levering og kvalitetssikring af sager til ministeren, departementet og direktionen, herunder koordinering med departementet. Derudover står vi også for at koordinere og afvikle ledelsesmøder samt øvrig direktionsbetjening.

Esbjerg Kommune
Kontorchef til Sekretariatet i Børn & Kultur

Esbjerg Kommune

Kontorchef søges til Sekretariatet i Børn & Kultur, Esbjerg Kommune. Er din styrke personaleadministration og jura?

Esbjerg Kommune søger en kontorchef, som har et indgående kendskab til personaleadministration og jura. Det vil være en fordel, hvis du ligeledes har kendskab til administration og økonomi inden for kultur- og skoleområdet.

Kontorchefen indgår i et ledelsesteam bestående af yderligere en kontorchef samt sekretariatschefen, som sammen har til opgave at skabe fælles fodslag i ledelsen af sekretariatet. Kontorchefen indgår desuden i et tæt samarbejde med områdechefen for Kultur & Skole, dennes ledelseskonsulent samt lederne i Kultur & Skole.

COWI
AKADEMIKER TIL AREALER OG RETTIGHEDER

COWI, Aarhus, Vejle, Ringsted eller Lyngby

Vil du arbejde med de bedste i branchen? Brænder du for at komme til at arbejde i branchens stærkeste tværfaglige miljø? Vi har travlt og leder lige nu efter kollegaer, der vil med til at sætte deres præg på fremtidens bæredygtige samfund

COWI er med til at skabe fremtidens enestående løsninger i et ægte tværfagligt miljø, hvor Arealer og Rettigheder (A&R) er en fuldt integreret del af vores ydelser. Du bliver en del af vores landsdækkende hold på et halvt hundrede kollegaer med fokus på fast ejendom og arealforvaltning.

Du skal være en holdspiller og samtidig har vi mange opgaver, hvor der også er brug for stor selvstændighed. Det er ikke afgørende, om du er landinspektør, jurist, agronom eller har en anden relevant akademisk uddannelse. Også indenfor A&R-området værdsætter vi tværfagligheden. Det er dine erfaringer – og særligt dine faglige interesser – der er afgørende.

COWI
Danfoss A/S
Head of DBS Capability Building

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Business System (DBS) is looking for an experienced Head of Capability Building who will be sharpening the approach for capability building for key stakeholders across Danfoss. Together with your DBS colleagues you will drive the training and capability agenda to ensure that we always have the relevant offerings on all levels.

Your primary responsibility will, as a first step, be to upgrade the approach and the DBS Capability offering across the Danfoss group. This includes the following steps:

 • Re-identify key stakeholders across Danfoss Build the training offering concept
Danfoss A/S
SkattestyrelsenLedelsesstøtter til enheden Styring og kvalitet i Persondata i Skattestyrelsen, Fredericia

Skattestyrelsen

Er du en holdspiller, der motiveres af at have mange bolde i luften, selvstændigt ansvar, faglige udfordringer og gode kolleger?

Kontoret Styring og kvalitet i Persondata består af et lille team af kollegaer, der arbejder tæt sammen om at levere støtte til ledelsen i Persondata. Vi løser vores opgaver i fællesskab inden for til tider korte frister. Vi understøtter driften, og vi sikrer optimalt samarbejde og koordinering mellem vores 11 driftsenheder i Persondata samt ledelsessekretariatet i fagområdet Person.

Du bliver en del af teamet i Styring og kvalitet, hvor vi i fællesskab hjælper hinanden, griber nye opgaver, og træder til, hvor der er behov, fx:

 • Udarbejdelse af ledelsesinformation og analyser.
 • Produktionsplanlægning, drift, opfølgning og styring af afdelingens opgaver og aktiviteter.
Skattestyrelsen
Esbjerg Kommune
Tilsynskonsulent til Dagplejen

Esbjerg Kommune

En spændende stilling til dig, der kan lide at have flere bolde i luften, og som brænder for at skabe kvalitet for 0-2 års-området.

Børn & Pædagogik i Esbjerg Kommune søger en tilsynskonsulent til en nyoprettet stilling i Børn & Sundhed/Dagplejen. Stillingen er på 37 timer i ugen og er ledig med ansættelse fra den 1. august 2021 eller snarest derefter.

Som tilsynskonsulent bliver du en central samarbejdspartner for Børn & Sundhed/Dagplejen for kvaliteten og udviklingen af tilsynet ved de private pasningsordninger. Dine kerneopgaver vil være at føre og udvikle tilsynet ved de private pasningsordninger, godkende og opstarte nye private passere, tage dig af forældrehenvendelser m.m.

Energinet
Konsulent til globalt energi-samarbejde

Energinet, Fredericia

Du får her en særlig mulighed for at få indflydelse på den grønne omstilling på et globalt plan. Du er med til at drive og udvikle Energinets internationale energirådgivning og opbygger og vedligeholder relationer med vores samarbejdspartnere. Du bidrager til, at Danmarks erfaringer med grøn omstilling bruges til at accelerere den globale integration af vedvarende energi.

Dine konkrete arbejdsopgaver dækker bredt og blandt andet over:

Energinet
 • Ansvar for en række internationale projekter, herunder projektinitiering og landekoordinering
 • Facilitere og vedligeholde koncepter, der beskriver Energinets erfaringer og læring (fx offshore vind-tilslutning, el-markedsudvikling, balancering af el-systemet m.m.)
 • Kommunikation af resultater og projekter fra EAA, både internt og eksternt
Energinet
Lemvigh-Müller A/S
Sustainability Specialist

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Kolding

Lemvigh-Müller er på en rejse mod en mere bæredygtig fremtid. Det ligger dybt i vores DNA at tage samfundsansvar, og vi har en ambition om at sikre, at vi belaster miljøet og klimaet mindst muligt med vores aktiviteter. Vi har brug for flere ’rejseguides’ og søger dig, som kan hjælpe med at tage Lemvigh-Müller til næste niveau i forhold til bæredygtighed og dels understøtte vores faktabaserede tilgang til bæredygtighed, dels hjælpe vores kunder med at dokumentere deres bæredygtighed.

Som vores sustainability specialist får du ansvaret for at sikre data og dokumentation for Lemvigh-Müller´s bæredygtighedsarbejde herunder CO2 udledning på produkter, emballage og distribution til vores kunder.

Konkret arbejder du med:

 • Dataindsamling og CO2--beregninger tilpasset GHG-protokollen
 • Kundespecifikke henvendelser og analyser inden for bæredygtighed, miljø og klima
Varde KommuneKonsulent med flair for samarbejde og øje for gode løsninger til Center for Sundhedsfremme

Varde Kommune

Center for Sundhedsfremme søger pr. 1. august eller snarest derefter en konsulent til administrative opgaver samt udviklings- og implementeringsopgaver og projektarbejde tæt på borgeren og samarbejdspartnere. Det er en fast stilling på 37 timer.

Kerneopgaven er, at vi — i samspil med borgeren — finder ressourcer til at skabe forandring. Målet er, at den enkelte borger bliver i stand til at mestre de udfordringer, som opleves i livet — både fysisk, psykisk og socialt.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Projektarbejde indenfor sundhed og trivsel, fx projektansøgning, projektkoordinering, beskrivelser samt kvantitativ og kvalitativ evaluering
 • Kvalitetssikring af vores indsatser
 • I samarbejde med leder og medarbejdere at arbejde med effektivitet af vores drift
ECCO Sko A/S
Compliance Project Coordinator

ECCO Sko A/S, Bredebro

Are you ready to create the footprints of tomorrow in a position where you have a central role in helping us reach our strategic business goals with the use of data?

As our new compliance project coordinator, you will be part of our Privacy Team and collaborate with internal and external stakeholders globally, ensuring compliance within all privacy matters.

Want to know more?

Click here and apply today!

ECCO Sko A/S
SERVIA A.M.B.A.
Reguleringsspecialist – Energi og Forsyning

SERVIA A.M.B.A., Kolding

Brænder du for at styrke energibranchen inden for det regulatoriske område? Så er chancen der nu.

I denne spændende stilling får du mulighed for at arbejde med regulering indenfor for forsynings- og energibranchen, herunder sikre compliance generelt, men du bliver også involveret i specifikke områder af reguleringen, f.eks. benchmarking og intern overvågning for SERVIA A.M.B.A., som er ejet af 8 danske energikoncerner.

Du vil bidrage til udvikling af det regulatoriske område i en virksomhed i rygende udvikling og i en dynamisk branche med mange særregler.

Kolding KommuneDedikeret og samarbejdsorienteret teamleder til Digitalisering og Nexus

Kolding Kommune

Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen søger en teamleder til en nyoprettet stilling i Enheden for Digitalisering og Nexus.

Digitalisering og Nexus er en stabsfunktion, der understøtter Kolding Kommunes ’Digitale fundament’ i Senior-, Sundheds-, og Fritidsforvaltningen. Opgaverne spænder lige fra at sikre overblik over forvaltningens systemer, kontrakter og databehandleraftaler til IT- og informationssikkerhed, GDPR, projekt- og porteføljestyring og kompetenceudvikling.

Det væsentligste omdrejningspunkt er borgerne. Derfor er enhedens fokus konstant rettet mod, hvordan data og digitale teknologier kan understøtte driftsområdernes faglige arbejde med borgerne og udnyttes til at skabe værdi for borgerne.

Provas - Haderslev Forsyningsservice a/sDriftsansvarlig for indsamling af affald til husholdninger

Provas - Haderslev Forsyningsservice a/s

Er du klimabevist, og har du kendskab til drift af indsamlingsordninger for affald? Vil/kan du bidrage til optimering af vores indsamlingsordninger, så vi kan nedbringe affaldsmængderne til forbrænding?

Dine arbejdsopgaver vil bestå af den daglige drift med vores indsamlingsordninger fra den private husholdning, optimering af indsamling, kontakt til renovatør, behandlingsanlæg og kunder. Data fra renovatør og behandlingsanlæg skal også behandles og analyseres.

Din hverdag vil derfor være præget af megen afveksling i form af skrivebordsarbejde og operationelle opgaver, da du skal ud at opleve og indsamle viden om, hvordan tingene fungerer i virkeligheden. Det kan også betyde dage på genbrugspladsen, hvor vi er tættest på borgerne i Haderslev Kommune.

DGI
Netværksansvarlig i DGI Gymnastik

DGI, Bredsten

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler vi koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i behov og muligheder. Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet.

Du bliver et vigtigt bindeled mellem folkevalgte, medarbejdernetværket og teamet på landsplan i strategiske og politiske anliggender. Derfor skal du i jobbet:

 • Være med til at styrke samarbejdet med folkevalgte og medarbejdernetværket.
 • Drive resultatorienterede- og involverende udviklingsprocesser med interne og eksterne aktører.
 • Understøtte udvikling af strategier og handleplaner i samarbejde med landsdelsforeningerne og afdelingen.
DGI
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriSagsbehandler med jordbrugsfaglig baggrund til Augustenborg

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Brænder du for at sikre korrekt og effektivt sagsbehandling, og har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø, hvor vi arbejder med reglerne indenfor krydsoverensstemmelse(KO)? Så er muligheden der nu, hvor vi søger en faglig sagsbehandler til Jordbrugskontrol.

Vi er med til at sikre landmændene det korrekte EU-tilskud og sørger samtidig for, at landmænd, gartnerier, planteskoler og andre lever op til de fastsatte regler for de forskellige ordninger. På den måde er vi med til at sikre bæredygtig udvikling af nogle af Danmarks største eksporterhverv, der lever af og med naturen – og det er vi stolte af.

Som sagsbehandler er du sammen med dine kolleger ansvarlig for at vurdere og træffe afgørelser i kontrolsager på KO-området.

The LEGO Foundation
Programme Specialist

The LEGO Foundation, Billund

Ready to help us reach millions of children aged 0-6 years with learning through play interventions and teaching to provide quality and affordable education?

As part of our Systemic Impact Group, you will join a matrix organisation consisting of our Programmes, Evidence and Advocacy & Communications units. We collaborate closely to identify and convince key decision-makers to develop buy-in and support programmes that demonstrate results and supports learning through play.

You will drive impact in key projects and partnerships which reflect the mission and strategic ambition of the LEGO Foundation: strengthening learning through play in early childhood development and education (ECDE).

Vejen KommuneBørn & Familie søger leder til nyt stærkt fagligt fællesskab

Vejen Kommune

Vi er optaget af, hvordan vi kan videreudvikle kvaliteten af vores opgaveløsning. Samtidigt forfølger vi ambitiøst og målrettet at indfri medarbejdernes og dermed afdelingens store potentiale for mere helhedsorienterede og tværgående løsninger.

Vi har brug for en ny medspiller i ledergruppen, som har lyst til – i tæt dialog og samarbejde med de decentrale institutionsledere – blandt andet at tage ledelse på at videreudvikle opgaveløsning og samarbejde omkring PPR-opgaverne. Endvidere kommer du sammen med den øvrige ledergruppe i Børn & Familie til at udvikle nye ”greb” i vores forebyggende indsatser.

Esbjerg Kommune
Kontorchef søges til Sekretariatet i Børn & Kultur, Esbjerg Kommune. Er din styrke personaleadministration og jura?

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune søger en kontorchef, som har et indgående kendskab til personaleadministration og jura. Det vil være en fordel, hvis du ligeledes har kendskab til administration og økonomi inden for kultur- og skoleområdet.

Kontorchefen indgår i et ledelsesteam bestående af yderligere en kontorchef samt sekretariatschefen, som sammen har til opgave at skabe fælles fodslag i ledelsen af sekretariatet.

Kontorchefen indgår desuden i et tæt samarbejde med områdechefen for Kultur & Skole, dennes ledelseskonsulent samt lederne i Kultur & Skole. Som kontorchef er det derfor vigtigt, at du forstår at byde ind i den tværgående ledelse af organisationen. Kontorchefen refererer til sekretariatschefen.

BUPL SydjyllandBUPL Sydjylland søger stærk konsulent med skarpt øje for den pædagogiske profession

BUPL Sydjylland, Kolding

Den kollega, vi nu søger, skal være vores nye medspiller på holdet. Du kommer til at varetage en kompleks og spændende stilling, hvor du både bliver samarbejdspartner for den politiske ledelse og understøtter den administrative ledelse i forskellige processer – alt sammen med det mål at styrke professionen.

Du vil aktivt skulle arbejde med udviklingsaktiviteter for tillidsvalgte og medlemmer, uddannelse og understøttelse af tillidsrepræsentanter, karriereudvikling for pædagoger og ledere samt medlemsrekruttering og medlemsfastholdelse. I dit daglige arbejde kommer du til at referere til sekretariatslederen.

Kvalitetskonsulent med interesse for monitorering og databehandling søges til Kvalitets- og Forbedringsafdelingen på Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg.
Region Syddanmark På Sydvestjysk Sygehus sætter vi patienten først, og Kvalitets- og Forbedringsafdelingen understøtter organisationen i at realisere denne vision.
Region Syddanmark, Esbjerg
Region Syddanmark
Indrykket: