5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hildebrandt & Brandi P/S

Office Assistant til vores kontor

København K

Brænder du for en alsidig arbejdsdag, hvor praktiske gøremål og den gode medarbejder- og kundeoplevelse er i højsædet?

Opgaverne er en kombination af rutine- og afvekslende opgaver. Det kan for eksempel være generel oprydning på kontoret, kontakt til diverse leverandører, indkøb af kontorartikler/merchandise og forplejning, samt bestilling og håndtering af frokost.

Stillingen er et barselsvikariat med mulighed for forlængelse.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

ProSelection søger for Selected Group A/S
Gem
ProSelection

Ambitiøs Regnskabsassistent søges til velkonsolideret rådgivningsvirksomhed

København

Trives du med fokuserede arbejdsopgaver, og besidder du de grundlæggende kompetencer inden for bogføring? Har du lyst til at blive en del af en uformel og flad organisation, hvor muligheden for at sætte dit eget aftryk på netop dine opgaver ligger lige for?

Hos Selected Group, bliver du en del af en engageret regnskabsafdeling, hvor du refererer til virksomhedens CFO. Du får mulighed for sætte dit præg på de opgaver, du bliver ansvarlig for. Virksomheden er i en vækstfase, så der vil absolut være mulighed for at udvide dit ansvarsområde.

Juridisk assistent

København K

Vi har kontor på Esplanaden 26, København K, og søger en juridisk assistent til varetagelse af alsidigt arbejde, som efter oplæring...

Indrykket:
Hentet fra Ungarbejde.dk

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV