6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Erhverv

Regnskabsansvarlig til spændende stilling

København K

Se video om Dansk Erhverv som arbejdspladsDansk Erhverv bliver større og tiltrækker nye brancheforeninger.

Vi søger derfor en engageret og selvstændig regnskabsansvarlig til en fuldtidsstilling med tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Finansbogføring
  • Debitor- og kreditorbogholderi

Du får frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø.

Dansk Erhverv
Erhvervsministeriet

Vil du arbejde med EU's erhvervspolitik og det danske EU-formandskab?

København

Brænder du for EU og erhvervspolitik? Vil du være med fremme danske styrkepositioner ved at sikre gode internationale rammevilkår for erhvervslivet?

Som ansat i Erhvervsministeriets departement er din vigtigste opgave at være bindeled mellem teknisk faglighed og politik. I kontoret for Internationale Forhold er vi samtidig bindeled mellem EU-forhandlinger og national politik.

Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Jurister til Aktindsigtssekretariatet i Indenrigs- og Sundhedsministeriets departement

København K

Har du lyst til at prøve kræfter med en spændende hverdag tæt på det politiske liv og den indenrigs- og sundhedspolitiske dagsorden – så kan du prøve det af i Aktindsigtssekretariatet hos os.

Stillingen er tidsbegrænset til 6-8 måneder (med mulighed for forlængelse), så det giver f.eks. god mulighed for at prøve af om arbejdet i et departement er noget for dig.

Du vil få et godt indblik i og erfaring med at arbejde i et departement samt et godt indblik i indenrigs- og sundhedsområdet i almindelighed, da behandlingen af ministeriets aktindsigtsanmodninger vedrører emner inden for alle dele af ministerområdet.

Dansk Erhverv

Erfaren advokat/jurist til Dansk Erhverv – ansættelsesret og overenskomstforhandling

København K

Vil du være en del af holdet på et af landets største og førende specialistkontorer inden for arbejds- og ansættelsesret?

Se video om Dansk Erhverv som arbejdspladsDu kommer til at servicere vores medlemsvirksomheder inden for det ansættelsesretlige og overenskomstmæssige område.

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer.

Dansk Erhverv
Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Kontorfunktionær til administrationsopgaver

København K

Brænder du for god sagsbehandling? Og har du erfaringer med sagsbehandling og med ESDH-systemer?

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Behandling af sager vedr. udbetaling af lægemiddelskadeerstatninger.
  • Deltagelse i projekter på ESDH-området, f.eks. aflevering af tidligere WorkZonearkiv samt aflevering af papirsager fra en tidligere journalperiode til Rigsarkivet.
  • Varemodtagelse og godkendelse af indkøb på Facility Management-området i regnskabssystem (INDFAK).

Du vil blive en del af et fagligt miljø, hvor vi hjælper hinanden med opgaverne, og hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV