5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Faglig koordinator til departementets juridiske kontor

København K

I Jura har vi ansvaret for den juridiske rådgivning af ministeren og departementet, og vi rådgiver på et bredt juridisk felt med fokus på det offentligretlige område. Samtidig er vi ministeriets lovkontor, som udarbejder alle lovforslag på ministerområdet.

Du skal primært have fokus på området for SU og andre støtteordninger. Der er tale om et væsentligt område med stor politisk bevågenhed, hvor der ofte kører mange sager på samme tid.

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kolleger, hvor du får gode udviklingsmuligheder, gode muligheder for hjemmearbejde og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Uddannelses- og Forskningsministeriet

Analysechef til Uddannelses- og Forskningsministeriets departement

København K

Vil du være med til at skabe et stærkt fagligt grundlag for uddannelses- og forskningspolitikken, og vil du have ansvaret for ministeriets samlede analyseindsats?

Som kontorchef får du ansvaret for ministeriets samlede analyseindsats, og du skal trives med at arbejde på tværs og skabe værdi for hele departementet, koncernen i tæt samarbejde med eksterne interessenter.

Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Uddannelses- og Forskningsministeriet

Kontorelever inden for offentlig administration

København K

Har du et ønske om at blive en del af en arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Har du mod på at lære nyt, er du initiativrig, og har du et stort servicegen gemt i dig?

Du skal i løbet af uddannelsen arbejde i flere forskellige kontorer, og vi tilbyder derfor en uddannelse, hvor du prøver kræfter med flere administrative funktioner såsom regnskab og økonomi, sagsbehandling, kursusadministration, løn- og personaleadministration og sekretærfunktionen i kontorerne. Derudover er der mulighed for at være med til at planlægge og afholde konferencer, der arrangeres af ministeriet.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV