7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Career søger for Grundfos A/S
Gem
Career

Tekniker

Aalestrup

Er du uddannet automatiktekniker eller, har du en baggrund som tekniker samt erfaring med PLC? Hvis du tilmed kan se dig selv i et high performance team med fokus på udvikling og procesoptimering, så er det netop dig, Grundfos står og mangler!

På vegne af Grundfos i Aalestrup, søges lige nu en dygtig tekniker til vedligeholdelsesafdelingen, som sammen med teamet vil tage hånd om udfordringer forbundet med produktionsudstyret.

Du vil i jobbet blive tildelt et specifikt område med maskiner, for hvilke du på sigt vil blive specialist indenfor. Foruden service og reparation vil du også være med ind over procesforbedring og optimering af disse maskiner.

Vi søger skæresvende

Aalestrup

Himmerlandskød er en dansk, familieejet fødevarevirksomhed med eget slagteri, opskæring og forædling af dansk okse- og kalvekød i Himmerland.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

robotsvejser operatør

Aalestrup

TRECO skaber unikke metalløsninger gennem rådgivning, udvikling og produktion i samarbejde med vores kunder.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Til vores moderne slagteri og opskæring i Aalestrup søger vi lige nu en smed/elektriker

Aalestrup

Himmerlandskød er en dansk, familieejet fødevarevirksomhed med eget slagteri, opskæring og forædling af 100% dansk okse- og kalvekød i Himmerland.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Aalestrup Elektro Aps. søger værkstedsleder til at indgå på værkstedet og til ledelse og fordeling af opgaver

Aalestrup

Aalestrup Elektro Aps. søger værkstedsleder til at indgå på værkstedet og til ledelse og fordeling af opgaver.Vi søger en værkstedsleder med...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Aalestrup Elektro Aps. søger en elektromekaniker / Automatiktekniker

Aalestrup

Aalestrup Elektro Aps. søger en elektromekaniker / Automatiktekniker eller en dygtig håndværker med lignende kvalifikationer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV