12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
AURA A/S

Teknisk Elektriker/Automatikmekaniker til spændende industri- og maskininstallationer

Viby J

Har du erfaring med industriinstallationer og automation, og brænder du for tekniske udfordringer? Hos AURA søger vi en dedikeret teknisk ekspert til vores travle Teknik-segment, hvor du vil spille en vigtig rolle i at sikre høj kvalitet og kundetilfredshed.

Vi tilbyder:

  • Spændende og udfordrende arbejdsopgaver i et positivt og hjælpsomt miljø
  • Frihed under ansvar og mulighed for personlig udvikling
  • Gode arbejdsforhold inklusive sundhedssikring og montørbil til rådighed
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Gem
ALBOA

Ejendomsfunktionær med grønne fingre

Viby J.

Har du fokus og flair for det grønne? Så er du måske den ejendomsfunktionær, vi søger til at vedligeholde og pleje fællesarealerne i Søndervangen.

Arbejdsopgaver:

  • Vedligeholdelse og pleje af grønne områder og andre udearealer
  • Vedligehold af diverse maskiner og værktøjer
  • Håndtering af affald
  • Aktiv deltagelse i vinterberedskab

Du har en baggrund inden for ejendomsservice, gartneri eller andet relevant håndværk (mekaniker, tømrer mv.).

Erhvervsakademi Aarhus

Underviser til videregående uddannelser inden for landskab og anlæg

Viby J

Kunne du tænke dig at uddanne fremtidens ledere og medarbejdere inden for det grønne område med fokus på landskab og anlæg?

Så er du måske vores nye underviser inden for landskab og anlæg på de videregående uddannelser til professionsbachelor som urban landskabsingeniør og jordbrugsteknolog. Sammen med en gruppe engagerede kolleger vil du varetage undervisning og udvikling af fagområdet i tæt kontakt med erhvervet.

På Erhvervsakademi Aarhus har vi en uformel og venlig omgangstone, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Erhvervsakademi Aarhus
Aarhus Vand A/S

Afløbsoperatør til spildevand

Viby J

Aarhus Vand søger en afløbsoperatør, der med afsæt i den daglige drift kan løse opgaver inden for spildevandsområdet.

Sammen med dine kolleger skal du sikre service og vedligehold på regnvandsbassiner, brønde og bygværker. Herunder kvalitetssikring af tømningsordning og spuleopgaver.

Vi har et professionelt arbejdsmiljø med en meget høj medarbejdertilfredshed, og vi arbejder dagligt på at gøre en god arbejdsplads endnu bedre.

Aarhus Vand A/S
Søstrene Grene Import A/S

Automatik- eller industritekniker/automationsteknolog søges til vores weblager

Viby J

Har du skruet hænderne godt på og er erfaren inden for moderne teknologi? Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet stilling til vores team.

Med reference til Kasper Jacobsen (Head of E-com, Fulfilment) vil du være en del af et team, hvis fornemmeste opgave er at håndtere alle webordrer i Søstrene Grene, så alle ordrer pakkes og sendes til vores kunder på den mest optimale måde.

Du vil få mulighed for at sætte dit præg og være med til at målrette og udvikle lagerets processer og træffe beslutninger.

Jobindex søger for P.H. Jensen ApS
Gem
Jobindex

Byggeteknisk ansvarlig – få solidt samarbejde og stor medbestemmelse

Viby J

Vil du være et sted, hvor vi har gode og stabile relationer – både til kunderne og hinanden? Og hvor vi er få nok til, at du kan få stor indflydelse i det daglige?

Uanset om du er en garvet i faget, har få års erfaring eller står et sted midt imellem, så er du velkommen hos os.

Med tiden kan du påvirke både kundesamarbejdet og virksomheden i det hele taget,

siger afdelingsleder Jørgen Møller.
Jobindex
Gem
OBJECT

Fitting Assistant

Viby J

Har du interesse for mode og de nyeste trends? Har du lyst til at spille en vigtig rolle i den rette pasform af vores styles? Så har du nu muligheden for at blive en del af OBJECT.

Dine primære opgaver bliver at afprøve og opmåle vores tøjkollektioner i samarbejde med vores konstruktører. Du bliver en del af en stærk og passioneret konstruktionsafdeling, hvor du får muligheden for at komme helt tæt på og få et godt indblik i hverdagen i en international modevirksomhed.

Sondrup Bilcenter A/S

Mekaniker

Viby J

Vi søger en mekaniker til at indgå i vores service-team i Viby sammen med 15 andre højt kvalificerede mekanikere og teknikere.

Du er uddannet mekaniker - gerne med nogle års erfaring. Du må gerne have kendskab til Renault biler – men det er ikke et krav. Du er omhyggelig, kan arbejde selvstændigt, er pålidelig og samtidig er du bevidst om at kvaliteten skal være i top. Vi arbejder med den seneste teknologi i et moderne værksted.

Hos Sondrup Bilcenter kan vi tilbyde dig et selvstændigt, inspirerende og personligt udfordrende job. Vi er en veletableret arbejdsplads med fokus på udvikling og kvalitet. Vi har et godt arbejdsmiljø med en høj medarbejderloyalitet.

Aarhus Vand A/S

Vandforsyningsoperatør

Viby J

Aarhus Vands formål er at skabe sundhed gennem rent vand – til mennesker og planeten. Kan du se dig selv i det, og har du de rette kompetencer - så er det lige dig, vi har brug.

Du kommer til at arbejde med en variation af spjæld opgaver omkring reparation af ledningsbrud, udskiftning af gamle- og montering af nye stik og ventiler, omlægninger af forsyningsledninger samt byggemodningsprojekter.

Vi har et professionelt arbejdsmiljø med en meget høj medarbejdertilfredshed, og vi arbejder dagligt på at gøre en god arbejdsplads endnu bedre.

Gem
Moment

Mekanisk medarbejder til virksomhed i Århus V

Brabrand, Højbjerg, Risskov, Viby J, Aarhus C, Aarhus N, Aarhus V

Vi søger en ny medarbejder til virksomhed i Århus V, som brænder for mekanik og kvalitet.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Sondrup Bilcenter A/S - Viby J
Gem

Mekaniker søges til vores værksted hos Sondrup Bilcenter i Viby J

Viby J

Vi søger en mekaniker til at indgå i vores service-team i Viby sammen med 15 andre højt kvalificerede mekanikere og teknikere.

Indrykket:
Hentet fra motorjobs.dk

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV