5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DANISH CROWN A/S

Reparatør

Holsted

Har du gode evner indenfor fejlfinding og problemløsning? Har du de faglige og tekniske færdigheder i orden? Og kan du sikre en effektiv slagteriproduktion, der aldrig står stille? Så er du måske den reparatør vi søger til vores kreaturslagteri i Holsted.

Som medarbejder hos Danish Crown Beef bliver du en del af et topmoderne slagteri, hvor vi ugentligt slagter 4.500 kreaturer, som bliver distribueret til både slagterbutikker og supermarkeder. Vores høje produktionstal er kun muligt, fordi maskinerne kører i døgndrift – og her kommer du ind i billedet.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S

Slagter med kendskab til udskæring af oksekød

Holsted

Har du en positiv indstilling til dit arbejde og interesse i at bruge dine hænder til at skabe resultater? Og har du herudover erfaring med skærearbejde? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores slagteri i Holsted.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte udskæring af oksekød til hjemtagning af landmandens kød til privat brug – samt pakning heraf.

Du ansættes som timelønnet, og oplæringen foregår som sidemandsoplæring. Efter oplæring vil du være på akkord med en grundløn og akkordtillæg.

DANISH CROWN A/S
Gem
JobTeam

Produktionsmedarbejder på daghold søges i Holsted

Holsted

Har du tidligere erfaring som produktionsmedarbejder og ønsker du en ny jobmulighed på daghold, så er det måske dig vi leder efter.

Indrykket:
Hentet fra JobTeam
Gem
JobTeam

Montør søges til spændende virksomhed nær Holsted

Holsted

Er du klar på en spændende mulighed som montør nær Holsted?

Indrykket:
Hentet fra JobTeam
Gem
JobTeam

Smed søges nær Holsted

Holsted

Tillært eller faglært smed i sort søges til kunde nord for Holsted.

Indrykket:
Hentet fra JobTeam

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV