Souschef til Restaurant Charlottenlund Fort

Charlottenlund Fort er beliggende i det naturskønne Charlottenlund i Gentofte Kommune, lige nord for København og med udsigt ud over Øresund og den smukke strand.

Fortet er en del af det gamle “forsvarsværk” omkring København, og er et stort fredet område kun en rask cykeltur ud af København. Stedet og omgivelserne giver en historisk fortælling som vi gerne vil bevare også selvom vi ønsker at udvikle og åbne op for nye tilbud og event.

Med udsigt over Øresund ligger den skønne Restaurant Charlottenlund Fort, med plads til 160 gæster indenfor i de 2 lyse lokaler og en terrasse med plads til 220+. Så der er masser af plads og mange gæster som vi ønsker at give en fantastisk oplevelse. Sommeren emmer af lys, sol og glade dage på terrassen og om vinteren har vi huset fuld af gæster.

Om søndagen kører vi brunch, som er meget populært og velbesøgt.

Restauranten rummer alt fra bryllupper til mindre ceremonier hvor maden naturligvis skal tilpasses de forskellige selskaber, derudover kører vi hver dag à la carte til frokost og aften.

Vi har et stærkt ønske om at udvide vores tilbud i fremtiden til vores mange besøgende. Derfor ønsker vi en souschef som kan se muligheder og har lyst til at udvikle på idéer og tiltag. Det er derfor vigtigt at du kan samarbejde med resten af staben, og både søsætte og eksekvere de tiltag vi sammen udarbejder.

Vi søger en souschef med øje for detaljen, som sætter en ære i handværket, er kreativ og løsningsorienteret, er selvstændig og selvkørende, og med gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du skal kunne lide at eksperimentere og lege med maden, og skabe uforglemmelige oplevelser for vores gæster. Du er en markant leder, en forgangsmand, der kender værdien af, at være en dygtig og kompetent leder, der ligeledes ved hvornår det er nødvendigt, at påtage sig et ekstra ansvar. Det er vigtigt at alle i køkkenet bliver mødt med respekt og tillid og at alle får de bedste betingelser for faglig udvikling samt et professionelt og behageligt arbejdsmiljø. Du bliver en del af kernen og dermed omdrejningspunktet i køkkenet og derfor er det vigtigt at du altid har et stort overblik og er klar med gode råd eller en hjælpende hånd.

Du skal være/have:

Kunne have mange bolde i luften samtidig og eksekvere i et til tider hektisk køkken.

Du er fagligt dygtig, og kan lave klassisk mad fra bunden og samtidig tænke helt ud af boksen, udvikle og nyfortolke.

Du er en klar og tydelig kommunikator, der kan motivere og lede både udlærte som elever. Du er en holdspiller, der forstår vigtigheden af alle køkkenets medarbejdere og vigtigheden af hver af disse. Du er loyal overfor dine ledere, og de beslutninger der er aftalt, du bakker op og støtter den øvrige ledelse. Du har gode og konstruktive samarbejdsevner på kryds og tværs i hele restauranten.

Du kommer til, i tæt samarbejde med den anden souschef og køkkenchefen, at stå for køkkenets daglige drift og ledelse, og vil ligeledes være i daglig kontakt og dialog med restaurantens to ejere.

Vi tilbyder fast vagtplan, god løn og mulighed for, at sætte dit eget præg på et køkken og en restaurant i vækst.

Vi glæder os til at hører fra dig.

Send din ansøgning samt Cv til

gustav@charlottenlundfortet.dk

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex