Christianshavns Færgecafé er et spisested, der har som mål at tilbyde traditionel dansk mad med et twist. Vi værdsætter en åben og kærlig tone og prioriterer altid kvaliteten. Vores snaps er hjemmelavede, og vi marinerer vores egne sild.

Vi har åbent 361 dage om året til frokost og aften. Som kok vil dine primære opgaver være at betjene og servicere vores gæster. Køkkenet arbejder i 3/4-vagter, og du skal være indstillet på at arbejde om aftenen og på helligdage. Du vil have fri hver anden weekend.

Du vil blive en del af et køkkenhold bestående af 1 køkkenchef, 1souschef, 3 kokke og 3 elever.

Kvalifikationer:

  • Faglært kok er foretrukket, men ikke et krav.
  • Minimum 2 års erfaring med à la carte-service.
  • Serviceminded med evnen til at bevare roen og tænke selvstændigt.
  • Evne til at jonglere flere opgaver samtidigt uden at miste det gode humør.
  • Langsigtet engagement og lyst til at bidrage til en stabil drift og et godt samarbejde.

Vi tilbyder:

  • Et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderes trivsel er vigtig.
  • Mulighed for medindflydelse og deltagelse i beslutningsprocesser.
  • En stabil arbejdsplads med god struktur og plads til udvikling.
  • Et stærkt hold, der brænder for Christianshavns Færgecafé.
  • Mulighed for at have et liv ved siden af arbejdet.

Hvis du finder stillingen interessant, bedes du sende din ansøgning til job@faergecafeen.dk sammen med dit CV og et vellignende foto.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex