Vi får travlt til sommer og her derfor brug en ekstra spiller på holdet. Så søger du udfordringer og er du klar på gastronomisk udvikling? Så kunne en stilling som kok hos Bistro Le Bleu på Aarhus Ø måske være noget for dig hen over sommeren.

Le Bleu er en del af Jakobsen & Co. Som består af i alt 7 restauranter alle beliggende i Aarhus-området. Le Bleu trækker sine rødder i det klassisk, franske køkken hvor kvalitet, gode råvarer og fagligt højt niveau står øverst på listen. Vi har et hold af dygtige og engagerede medarbejdere som hver dag laver fantastisk mad og yder den bedste service, samtidig med at de indbyrdes trives i et sundt miljø.

Om jobbet:

  • Produktion af både varme og kolde retter
  • Eksekvering af service
  • Opbakning
  • Opretholdelse vores høje niveau

Lidt om dig:

  • Uddannet kok
  • Trives i et travlt miljø
  • Byder aktivt ind samt er villig til at lære noget nyt
  • God til at bevare overblikket samt den gode tone – også når der er travlt
  • Ansvarsfuld, grundig og ambitiøs

Vi kan tilbyde:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Et sundt og positivt arbejdsmiljø, med en unik mulighed for at stifte nye bekendtskaber med engagerede unge mennesker
  • En spændende arbejdsplads i riverende udvikling i spritnye lokaler
  • Top engagerede og motiverede teams på begge sider af svingdøren
  • Unik mulighed for personlig og faglig udvikling

Der er tale om en fuldtidsstilling med timer både dag, aften og weekend.

Hvis ovenstående synes interessant for dig, glæder vi os meget til at høre fra dig. Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi søger stillingen besat fra juni tom. september – med mulighed for forlængelse,

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Dennis Pedersen på dep@jakobsenco.dk

Send dit CV samt mail til arbejde@jakobsenco.dk – skriv ”sæsonkok Bistro Le Bleu” i emnefeltet.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex