Vejrø Resort søger vores nye gartner til at dyrke frilands- og væksthusgrøntsager til øens Restaurant. På Vejrø dyrkes vores grøntsager efter Market Garden principper, hvor vi opbygger livet i jorden og biodiversiteten. Dit job vil være alsidigt og der er brug for at kunne tænke selvstændigt. Selvom der er masser af sparring og hjælp at hente, så skal du kunne styre processen fra frø til færdig afgrøde, planlægge markplaner samt vurdere hvornår kålen er ved at gå i stok osv. Du skal indgå i et tæt samarbejde med restauranten og det øvrige landbrug, hvor i hjælper hinanden til at skabe det økologiske regenerative paradis, som vi ønsker at Vejrø skal være.

Om os:

Vejrø er en privatejet ø på 155 ha med økologisk landbrug, væksthus- og frilandsgrøntsager, restaurant, lystbådehavn og hotel. På arbejdsdage bor de ansatte på øen, hvor der stilles bolig til rådighed. Derfor har vi et tæt og godt fællesskab. Øen ligger placeret nord for Kragenæs på Lolland ude i det smukke Lollandske øhav.

Vi forventer os at du:

Kan arbejde selvstændigt og strukturere din arbejdstid. Er passioneret omkring økologi og regenerativt landbrug. Har erfaring med grøntsagsproduktion.

Kan bevare overblikket i en travl og til tider hektisk hverdag

Praktisk:

Opstart hurtigst muligt.

Der afgår ikke færger regelmæssigt til øen, derfor bliver de ansatte typisk på øen, enten mandag- torsdag eller en uge ude, og en uge hjemme.

Stillingen er fuldtid og ikke tidsbegrænset.

Er du interesseret, så send din ansøgning og CV til driftsleder Steen Højgaard på landbrug@vejroe.dk

Links til Vejrø:
https://vejroe.dk

https://www.instagram.com/vejroeresort/
https://www.facebook.com/vejroe

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex