Vil du være en del af en arbejdsplads hvor samarbejde er hovedingrediensen og hvor du har 4-dages arbejdsuge? Så er dette job måske noget for dig.

Hvem er Faber Bakery Group?

Vi er et af Danmarks førende økologiske industribagerier og vi fremstiller innovativt økologisk kvalitetsbagværk til convenience-kategorien. Vi arbejder hver dag på at forene industribageriets volumen med vores stolte danske håndværkstraditioner. Vi producerer alt fra dej og bake-off til færdigbagte produkter og på grund af mange nye kunder og en massiv øget volumen udvider lige nu vores teams.

Du vil blive en del af et nyetableret nathold og vil referere direkte ind til selskabets produktionschef for nathold. I alt er vi ca. 25 kollegaer, som alle løfter opgaver som enten bager, supervisor eller produktionsassistent. Vi er ambitiøse i alt hvad vi foretager os, vi forventer naturligvis det samme af dig.

I vores produktion værdsættes en let omgangstone og godt kollegaskab, hvor der gerne gives en hjælpende hånd.

Vi har selvfølgelig både sommerfest og julefrokost og forsøger at være så sociale som muligt både på og uden for arbejdspladsen.

Hvad skal jeg lave?

Sammen med dine kollegaer vil du have til opgave at producere både surdej, dej, brød og kager – herunder også opslåning og afbagning af brød, samt produktion af selskabets madprodukter.

Vi har naturligvis arbejdsprocesser, der sikrer både kvalitet og volumen og at vi opererer inden for fødevarelovgivningen. Vi er fødevarecertificeret, så vi tager både produktkvalitet og fødevaresikkerhed ekstremt alvorligt. Du bliver naturligvis grundigt oplært i disse arbejdsprocesser, men også i at betjene vores mange produktionsmaskiner og ovne.

Vi har som nævnt 4-dages arbejdsuge hvor dine primære arbejdsdage vil være i tidsrummet 22:00 til 09:00.

Vi taler primært engelsk (og dansk) på arbejdspladsen.

Vi glæder os til at modtage dit CV og evt. ansøgning til stillingen på hello@faberbakery.com.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex