Restaurant Nordatlanten og Ærtefabrikken hænger tæt sammen. Vi er naturligvis to selvstændige forretninger men har også masser af samarbejde.

Ærtefabrikken har udvidet kraftigt og er flyttet til ny lokation – Vi har nu adresse i Thrige Firkanten i et 1200m2 stort lokale. Vi åbnede 01.12.2023 med helt nyt åbnet køkken, 1. sal med loungeområde og meget andet.

Derfor søger vi en køkkenchef som har lyst til at lege med i et nyt stort hus fyldt med spændende aktiviteter.

Vi skal primært koncentrere os om en lækker frokostordning til de mange små og mellemstore virksomheder der har adresse i Thrigefirkanten.

Herudover vil der være diverse andre aktiviteter – Store fælles julefrokoster, konfirmationer, konferencer og events.

Vores nye køkkenchef skal være kreativ, dygtig, nysgerrig og klar på at tage ansvar når vi sammen skal udvikle et helt nyt sted.

Du skal brænde for dit fag, du skal være en god leder og vigtigst af alt så skal du kunne lave super lækker, sund og nærende mad til alle vores kommende gæster.

Vi forventer, at du mestrer flere aspekter af gastronomiens spændende kunst, og at du kan lide at udvikle din faglighed.

Om os

Det er ti år siden, vi åbnede Restaurant Nordatlanten og et år siden vi åbnede Ærtefabrikken. Vi har 55 ansatte og de to forretninger kommer til at samarbejde om mange ting og vi bliver derfor én stor familie.

Hvad bliver du en del af?

  • En dynamisk og kreativ arbejdsplads, med højt drive og masser af potentiale.
  • Et team med 2 venues med 55 ansatte, både faglærte og ufaglærte.
  • Et køkken med god mad produceret fra bunden og med stor respekt for råvarerne.
  • En arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på trivsel, socialt ansvar og udvikling.
  • Et stort hus med masser af kreativt virke: Iværksætteri, musik, foredrag, udstillinger mm.
  • En arbejdsplads, hvor vi bruger tid på nye ideer og på udvikling.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et spændende, travlt og udfordrende job, hvor din fornemmeste opgave bliver at være leder for et helt nyt hold i et nyt og spændende hus fyldt med muligheder.

Vi tilbyder;

  • Vagtplan med 70-80% af timerne fra kl. 07.00-15.00 mandag - fredag.
  • Løn, der matcher dine kvalifikationer.

Hvem er du?
Du er glad, professionel, udadvendt og klar på at lave god mad sammen med dine kolleger. Du:

  • Ser det ikke som et problem at arbejde fra tidlig morgen.
  • Ser det ikke som et problem at arbejde aftner og weekender i højsæson.
  • Kan bevare overblikket selv i pressede situationer.
  • Er fleksibel, stabil, ansvarsbevidst, har humoristisk sans og har et godt humør.
  • Har en medfødt passion for mad og værdsætter de gode, friske råvarer.
  • Er kreativ og har lyst til at være medbestemmende i forhold til menuvalg.
  • Er klar på at arbejde med køkkenprocenter og økonomi.

Typiske arbejdsopgaver:

  • Varebestilling, opbakning og produktion af lækker mad til vores gæster.
  • Køre frokost til vores kantinegæster.
  • Udvikling af nye retter, menuer og andre gastronomiske tiltag.
  • Kontrol af råvarer og daglig rengøring.
  • Oplæring af eleverne.
  • Holde styr på økonomien.

Vi tilbyder ordende forhold med høje standarder på en arbejdsplads, hvor vi har højt til loftet og plads til personlig og faglig udvikling.

Skriv til os, og lad din kortfattede og motiverede ansøgning med foto samt evt. CV, mærket ’Køkkenchef’ gå til Stefan Gravesen, direktør Restaurant Nordatlanten på e-mail: stefan@restaurantnordatlanten.dk

Deadline for ansøgning har vi ikke, for vi ansætter, når vi finder den rigtige.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex