Er du en faglært kok, der brænder for økologi og god mad! Vi søger en dygtig souschef til at blive en del af vores store team, der dagligt tilbereder økologisk mad til medarbejdere i ordnede rammer.

Vi forventer, at du:

  • Er en faglært kok.
  • Kan sikkerhedsgodkendes.
  • Er mødestabil og ansvarsbevidst.
  • Har et højt gå-på-mod og en professionel tilgang til dine arbejdsopgaver.
  • Er en teamplayer og bidrager til god stemning i køkkenet.
  • Kan arbejde selvstændigt, da det er en mindre kantine, hvor der typisk kun vil være to personer.

Den ideelle kandidat:

  • Er en god kollega, der interesserer sig for sine kollegaer og deres arbejde.
  • Er robust og pålidelig, da der kan være travlt, og vi er afhængige af hinanden.
  • Er ambitiøs og ønsker at udvikle sig både fagligt og personligt.
  • Er kreativ både med hensyn til tilberedning og anretning.
  • Evner at bevare overblikket over dagens og ugens opgaver.

Vi tilbyder:

  • En fast stilling med gode kolleger, tid til familie og venner samt et godt og sikkert arbejdsmiljø.
  • En konkurrencedygtig løn.
  • Mulighed for karriereudvikling og vækst i vores organisation.
  • En pensionsordning med attraktive bidrag.
  • Ferie lukket i industriferierne.
  • Mulighed for fleksibilitet med hensyn til arbejdssted og karriereudvikling internt i virksomheden.

Marker din ansøgning med "Souschef til kantine".

Rekrutteringsprocessen håndteres af Hospitunity.dk. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte os på hello@hospitunity.dk eller besøge vores hjemmeside Hospitunity.dk for mere information. Hos Hospitunity har vi et stort netværk, og hvis denne stilling ikke matcher dine behov, har vi helt sikkert andre muligheder, der kan være interessante for dig.

Kørekort:
B Almindelig bil

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex