Ansvarsområde:

Adlyde overordnedes arrangementer og nøje overholde tilberedningsprocedurerne.

Tilbered de daglige ingredienser, der er nødvendige hver dag, og sørge for at ingredienserne er frisk hver dag.

Ansvarlig for køkkenhygiejne reggør vær meget opmærksom på fødevarehygiejne og personlig hygiejnetilsynm, og tjek og accepter indkøb af råvarer.

Ansvarlig for forarbejdning og produktion af forskellige fødevarer i henhold til overordnedes krav for at sikre fødevarekvalitet.

Studer for løbende at forbedre forretningsniveauer og madlavningsteknikker.

Jobkrav:

Har mere end 2 års erhvervserfaring i cateringbranchen; Forstå ydeevne brug og vedligeholdelsesmetoder for forskelligt køkkenudstyr; kendskab til råvarer, koncept for retter og madlavningsfærdigheden inden for branch; Har kommunikations og eksekveringsevner; Det foretrækkes at have et sundhedscertifikat eller kokkebevis.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex