Vi søger en erfaren kok & souchef på fuld tid til vores hyggelige restaurant i Roskilde
Stillingen er fuldtids og er i både dag- og aftentimer.
Vi har forrygende travlt på restauranten - og mangler kokke, der ønsker at både arbejdsopgaver og arbejdstiden er afvekslende.
Vi har selvfølgelig lidt forventninger, nemlig:
- Du er fleksibel og stabil.
- Du kan arbejde selvstændigt.
- Du kan bevare overblikket og holde mange bolde i luften.
- Du kan arbejde både dag-, aften- og weekendvagter.
- Har erfaring som kok / souschef.
- Du er iderig og kreativ og vil gå ekstra langt for at sikre en oplevelse udover forventningerne for alle vores gæster
Hvad kan vi tilbyde?
- En spændende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver.
- Mulighed for personlig og faglig udvikling.
- Frihed under ansvar.
- Et arbejde med højt tempo, gode kollegaer og hvor du har mulighed for at udfordre dig selv.
- Blive en del af køkkenets daglige drift.
God løn efter kvalifikationer.
Florentz Brasseries lækre menukort tager udgangspunkt i det traditionelle danske og franske køkken.
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex