Er du en dygtig kok, der gerne vil arbejde i et dynamisk køkken med høje krav, gode arbejdsforhold, plads til selvstændigt ansvar og personlig udvikling - så har vi jobbet til dig i Skafferiet.
Brænder du desuden for økologi og gode råvarer, og sætter du en ære i at “gøre tingene ordentligt” og tage ansvar – så glæder vi os endnu mere til at møde dig.
Skafferiet er en veletableret højkvalitets madvirksomhed i kraftig udvikling med både arrangementer i og ud af huset.

Vi har økologisk guldmærke, bruger lokale og sæsonbestemte råvarer og laver alt fra bunden.

JOBBET
Dine arbejdsopgaver er mangeartede og indeholder bl.a. madlavning, bagning med surdej, elevoplæring, menuplanlægning, indkøb, rengøring, opvask mm. Vi er en aktiv del af lokalsamfundet i Favrskov og omkring Aarhus, og vi synes, det er spændende og sjovt at være med, hvor det sker.
Du kommer til at arbejde med at lave alt fra dagens frokost til den bedste gourmet-mad. Og alt det derimellem, for vi har mange jern i ilden - og det er sjovt!

DET FORVENTER VI AF DIG
Du skal selvfølgelig være en dygtig og kreativ kok. Udover at kunne lave lækker mad og have kvalitetsforståelse, betyder det at du skal kunne strukturere dit arbejde og have mange bolde i luften, tage ansvar og undgå madspild. Det betyder også at kunne se de ting vi laver i et større perspektiv, så mad og kunde-oplevelse stemmer overens med Skafferiets personlighed og vores overordnede idealer om at gøre tingene ordentligt.
Du skal have lyst til at være en del af Skafferiet og deltage i både de daglige- og de mere overordnede beslutninger. Vi sætter stor pris på ansvarlighed og at vores medarbejdere er selvkørende.
Du må desuden gerne have à la carte- erfaring.

DET KAN DU FORVENTE AF OS
Vi er kompromisløse, når det kommer til kvaliteten af håndværket, og kreative i vores tilgang til arbejdet. Du kan lære meget af os, og vi vil være nysgerrige på din tilgang og dine ideer - for vi vil også gerne lære af dig!

Den største del af arbejdet foregår i dagtimerne i hverdagene, og der er også aften- og weekendarbejde. Vi giver og forventer fleksibilitet, og da vi er få i køkkenet hjælpes vi ad og dækker ind ved ferie, sygdom m.v.

I Skafferiet skal der være rart at arbejde. Vi har respekt for hinanden som kollegaer og mennesker, og vi holder en god tone i køkkenet.

Skafferiet ligger i Kulturhuset Sløjfen i Hadsten – blot 22 minutter med toget fra banegården i Aarhus.

Tiltrædelse snarest, men er du den rigtige, venter vi gerne på dig :)

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex