Om os:

Restaurant Tiende ligger på Aarhus Ø i toppen af Nicolinehus på 10 & 11.sal. Vores koncept er at skabe fantastisk mad- og smagsoplevelser for vores gæster i hjemlige og hyggelige omgivelser.

Frokostkortet består af smørrebrød og nøje udvalgte klassiske retter som tartare de boeuf og stjerneskud med kokkens personlige tvist.

Aftenkortet er præget af restaurantens placering ”mellem himmel og hav” og menuen ændrer sig løbende med årstiderne.

Tiende har et af landets mest omfangsrige vinkort med mere end 4000 forskellige vine.

Åbningstider

Onsdag til lørdag hver uge med plads til 75 gæster af gangen.

Vi søger

En kompetent kok, der har lysten til at arbejde i et ungt og dynamisk team på et af byens bedste spisesteder.

Dine personlige og faglige kompetencer.

  • Faglærtkok med erfaring og et godt humør.
  • Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen.
  • Du har et positivt bidrag til samarbejdet i køkkenet og til resten af huset.
  • Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hovedet koldt i situationer, hvor der er travlt.
  • Leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i restauranten.
  • Iderig, kreativ og i samarbejde med vores Køkkenteam sammensætter i vores menu efter årstiden.

Er du den rette til at blive en del af vores team, så send din ansøgning til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelse: hurtigst muligt.

Virksomheden tilbyder: Fastansættelse på fuldtid, arbejdstiderne ligger på 3-4 dage om ugen.

Ansøgningen sendes til kokken@restauranttiende.dk.