Lægehuset Kongevejen I/S

Lægesekretær, SOSU-assistent eller HK-medarbejder søges til Lægehuset Kongevejen i Virum pr. 1.8.2024 eller 1.9.2024

Vi søger en medarbejder til vores reception med visitation og administration som hovedopgaver. Det er en deltidsstilling på 21 timer om ugen med start fra 1.8.2024 alternativt 1.9.2024.

Vi er et velfungerende lægehus med 6500 patienter tilknyttet. Vi er 4 faste speciallæger, heraf to kompagnoner, 1 uddannelseslæge, tre sygeplejersker og en praksismanager/sekretær. Vi tilbyder et meningsfuldt arbejde i et inspirerende, varierende og travlt arbejdsmiljø med godt samarbejde kolleger imellem. Vi har gode rammer for faglig udvikling og supervision. Vi prioriterer fælles undervisning, fælles uddannelses- og temadage samt sociale aktiviteter.

Vi forventer, at du har erfaring med telefonvisitation i Almen Praksis, at du kan arbejde med mange ” bolde i luften”, at du er struktureret og kan arbejde og tænke selvstændigt samt tage ejerskab for dine opgaver. Du vil være vores ansigt ud ad til i det personlige møde med vores patienter. Vi lægger derfor vægt på dine kommunikative evner og imødekommenhed. Du skal indgå i et team hvor faglig udvikling prioriteres højt, hvor humor er en del af hverdagen og hvor patienten og kollegerne er i centrum.

I receptionen vil du være den medarbejder, vores patienter møder først. Dine arbejdsopgaver er telefonvisitation, administrative opgaver og forskellige praktiske opgaver. Vi har brug for dig, tirsdag 8-15.00, torsdag 8-15.00 og fredag 8-15.00.

Vi er pr. 1.2.2022 flyttet ind i et stort og helt nyrenoveret lægehus på Kongevejen 135 i Virum.

Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores Lægehus. Løn efter overenskomst.

Ansøgningsfrist: fredag d. 7.6.2024

Der vil blive afholdt samtaler 10. og 11. Juni.

Ansøgningen sendes til kongevejen135@gmail.com inklusiv reference.

Med venlig hilsen

Maiken Calberg og Grith Ingerslev

Lægehuset Kongevejen, Kongevejen 135, 2830 Virum