Mobilhouse A/S

Servicemedarbejder

Har du lyst til at arbejde med service af fremtidens fleksible bygninger? Her får du muligheden for at blive en vigtig medarbejder i en spændende virksomhed i vækst.

Mobilhouse bygger og udlejer fleksible bygninger til det danske erhvervsliv samt kommunale og statskunder. Vi har rigtig travlt, og derfor skal vi bruge en ny servicemedarbejder. Den primære funktion vil dreje sig om service og reparationer på vores bygninger, som står på forskellige adresser på Sjælland.

Dine arbejdsopgaver:

Du bliver en del af en virksomhed, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos os sætter vi kunden i højt fokus, og vi går altid det ekstra skridt for at sikre, de er tilfredse. Dit arbejde består i at hjælpe vores kunder med serviceeftersyn af ventilation samt diverse ad hoc-opgaver, som kan bestå af reparation af utætheder, reparation af fuger, skift af slanger, justere døre osv. Når du ikke er på kundebesøg, vil du indgå i teamet i vores Slagelse-afdeling.

Kvalifikationer:

  • Du kan arbejde struktureret, selvstændigt og ansvarsbevidst
  • Du er fleksibel mht. arbejdstid og forstår at sætte dig ind i kundernes behov
  • Du har et smittende engagement og er mødestabil
  • Da der er meget kundekontakt i denne stilling er det et krav, at du kan kommunikere flydende på dansk både i skrift og tale
  • Du behøver ikke være uddannet håndværker, men du skal være god med hænderne og kunne løse forskellige problemstillinger i en bygning
  • Du skal have flair for en flot finish og gå det ekstra skridt for kunden.

Vi kan tilbyde:

Mobilhouse er en virksomhed i vækst, hvor vi har stort fokus på at vores medarbejdere trives.

Du bliver en del af en sund virksomhedskultur, hvor vi fastholder en behagelig og omgængelig omgangstone. Mobilhouse er et hyggeligt sted at arbejde og vores medarbejdere er glade for at arbejde i virksomheden.

Ansøgning:

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Send din ansøgning via knappen ”Ansøg”. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.