CD Automation A/S

Elektriker til serviceopgaver i Storkøbenhavn

Er du dygtig til dit håndværk og vil du bruge dine evner til at bidrage positivt til Danmarks kritiske infrastruktur?

Hos CD Automation arbejder vi med totalløsninger inden for automation, installation og tavleproduktion til hospitaler, kraft- og varmeværker samt til forsyningsselskaber og medico-industrien. Vi ønsker at levere kvalitet og service af allerhøjeste niveau, så vi prioriterer at du og dine kolleger får tiden, værktøjet og uddannelsen til at udføre arbejde som er 100 % i orden - hver gang.

Sæt strøm på din karriere

Som vores nye serviceelektriker får du en hverdag ude hos kunderne, hvor du arbejder med en bred palet af installationsopgaver inden for industri og automation.

Du bliver en del af vores fantastiske hold af engagerede fagfolk, der dagligt er med til at installere, fejlfinde og vedligeholde på de vigtige tekniske anlæg, som vi alle er afhængige af fungerer. Vores kunder tæller bl.a. HOFOR, Novafos og Herlev Hospital.

Har du flair for teknik eller er du allerede erfaren indenfor industriel automation og installation? Så er et job hos CD Automation helt sikkert en ny og spændende jobmulighed for dig.

Din profil:

  • Du er uddannet elektriker og har en god, bred el-teknisk forståelse
  • Du er interesseret i automation og har lyst til at løfte din interesse op på et professionelt niveau
  • Du er kvalitetsorienteret og har en god sans for service

Vores forventninger

Det vigtigste er, at du altid stræber efter at have et højt kompetenceniveau, og arbejder fokuseret for at levere den bedste kvalitet. Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for de opgaver du tildeles samt holde en god dialog med kunderne.

Vi tilbyder

I CD Automation er du ikke ”bare” en medarbejder; du er vores ambassadør udadtil. Derfor ønsker vi at bidrage til din personlige og faglige udvikling ved at byde dig velkommen på vores uddannelsesakademi. Her tilbydes du fagligt relevant efteruddannelse. På vores uddannelsesakademi vil du på interne kurser modtage undervisning med dyb faglighed og viden indenfor industriel automation, så du altid er en af de skarpeste til lige netop din opgave.

Hos os får du også:

  • En høj grad af frihed og mulighed for meget ansvar
  • Varierende og spændende opgaver i mange forskellige industrielle miljøer i Storkøbenhavn
  • Positivt arbejdsmiljø og støttende kollegaer
  • Løbende udvikling af dine faglige og personlige færdigheder
  • Løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning

Bliv vores nye kollega

Har du spørgsmål til stillingen – eller vil du høre flere gode grunde til, hvorfor du skal være vores nye kollega? Så kan du ringe til direktør Morten Ander på 2888 4810.

Er jobbet lige noget for dig, så send dit CV og en kort ansøgning via QuickApply-knappen nedenfor.

Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Tiltrædelse: snarest muligt.


CD Automation A/S – El-teknik til industrien

CD Automation A/S er en el- og teknik-installatør, som leverer totalløsninger inden for industriel automation. Vi beskæftiger os med alt fra pharma- og medico-sektoren til spildevandsanlæg hos Danmarks største forsyningsselskaber, og udfører en bred pallette af opgaver lige fra teknisk komplekse styringsløsninger til helt almindelige installationer i industrielle miljøer – altid i højeste kvalitet.

Læs mere om os på www.cdautomation.dk.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.